Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
fericske #66099 üzenetére
Erre. Mond ő sok mindent lelkesen. Én egyébként nem érzek akkora óriási különbséget a ki és bemenetek közt ADI-2-ről. Balanced és unbalanced is igen jó. Pf LCD-3 az gyalázatos róla, nagyon nem illenek össze, az LCD-X kellemes.
AF140 meg egyenesen varázslatos valamiért, pedig elvben egy ilyen karakterű erősítő pont nem hiányzik neki. -
Bodz: Köszi, látom, azért akad még alternatíva pl az AQ féle JB-hoz hasonlóan, illetve ez a cucc is (XXL® MASTERCLOCK elég jónak számíthat esetemben. Az ára hasonló, mint pl az ifi ipurifier3-nak viszont ez saját tápot használ, míg az ifi ipu3 abból dolgozik, amit kap a géptől, lejátszótól, stb.
Egy másik kérdés: Lassan be lessz izzítva a Korg DS-DAC-10R is, ott ugye pont fordított a jelfolyam, pl mikor rögzíti a gépre DSD-ben vagy PCM-ben az anyagot. Ezek az usb szűrők, mind a két irányban ugyan úgy működhetnek ?
Normál esetben csak ezeket írják róluk mindenhol: Gépből a szűrőbe, onnan meg a dac vagy hasonló elektronikába.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Kal-El #66079 üzenetére
Pl. Jelezni kell nekik, hogy Németországból küldjék. Vagy angol Amazon, ha nem szereted az Alit. Tápot nem adnak hozzá, arról neked kell gondoskodni, ha szükséges.
(#66083) I.T.E.M: A hasonló bigyók közül nekem (nálam) az Oehlbach Pure Clock bizonyult a leghasznosabbnak.
Normális usb tápot is használhatsz.(#66084) v1rus: Mindent hallgass meg, amit csak tudsz! Lehet neked a netes véleményekkel ellentétben teljesen más fog tetszeni.
DT 770 Proból én 250-est szeretem legjobban.
-
Brett001
aktív tag
Azért a Foobart is fel lehet turbózni egy jó skinnel, hogy barátságos legyen a kezelőfelülete. Én a DarkOne 4.0-át használom: tökéletes. Mellesleg nekem se jön be kezelésre a Jriver és hangjáról se vagyok meggyőződve, hogy jobb lenne, mint a Foobar WASAPI-val. Az AIMP-ot is szeretem, de sajnos színezi hangot a Foobarral összehasonlítva. Viszont az AIMP-hoz vannak olyan skinek, melyek régi AKAI, Pioneer stb. kazettás deckeket jelenítenek meg...háát az nagyon cool!
Ha kedvem szottyan boldog tinédzser koromra emlékeztető 80-as évekbeli Italo Discot hallgatni mindig az AIMP-el hallgatom. Betöltök valami régi kazettás deck skint, adja a hangulatot nagyon!
-
Köszönöm!
Carbonbol max egy rövidebbet probálnék ki, mondjuk a 0.75 max, viszont Supra is elérhető ott,ahonnan a legtöbb audiós terméket szoktam beszerezni.
Nagyobb összegeket inkább ilyen usb szűrőre költenék el, pl a lentebb tárgyalt ifi ipurifier és társai.
Ear001: Köszi, erre a Neo-ra van jól bevált forrás? Úgy néztem,hogy kifutott már.
-
akva
tag
válasz
I.T.E.M #66088 üzenetére
Én Carbonra cseréltem a Foresteket, használtan érdemes lőni egyet, nagyon jó. Fapaci Y kábele is jól szólt nálam, és nem volt semmi zavaró a hangjában. A Suprát meg sokan ajánlgatják, biztos megér egy próbát. A rendszer többi részével értékarányban érdemes gondolkodni.
Ja, és helyedben a dedikált USB-t használnám inkább... nálam az is "hozott" rendesen a hangon.
-
ribizly
veterán
Valószínűleg meghajtja a 250-es DT770-et is egy olyan árú DAC, de hacsak nem (milyen szép többszörös tagadás lesz ebből) zenét csinálsz amire tök jó lehet, én mindenképpen a 80 Ohm-ost javasolnám. Mind a mai napig képes meglepni és ha tönkremenne újra vennék.
Persze ez nagyban egyéni preferencia kérdése, de jopár fejes után is azt kell mondanom, hogy Beyeréknél aznap amikor ezt összerakták valamit nagyon jól csináltak.Persze van tőle jobb hangú fejes, de nálam betalált.
-
akva
tag
válasz
I.T.E.M #66083 üzenetére
Az ipurifiert nem ismerem, de Jitterbugom és iFi Nano iUsb-m van. Utóbbi sokkal komolyabb, igaz, saját, spéci táplálása van, így valószínűleg az ipurifier-nél is jobb. Már nem forgalmazzák, mert nem fogyott a nála sokkal drágább micro iUsb.
Nagyot dob a minőségen, aztán meg már nehéz nélküle élni... főleg dinamikán, mélyeken hallani.
A jitterbug meg valamivel több a placebónál. "Második" rendszer(ek)ben használom főleg. De ha nem lenne, ellennék nélküle.
A másik tuninglehetőséged meg az, hogy túladsz a forest-eken, nem túl jók. Igaz, ha ipurifiert akarsz, akkor dupláznod kell a kábeleket, ezzel számolj... (szerk.: ezt visszaszívom, az csak a nano-nál / micro-nál kell...)
Az USB DAC-UP 2 portokkal kapcsolatban tapasztalatom nincs, de én is dedikált USB portot használok (Usbridge), és a Nano akkor is javít a hangon, ha ebbe kötöm.
-
v1rus
tag
Nos idaig tartott utanaolvasni valamelyest ezeknek az ajanlott daraboknak. Mindegyikrol olvastam jot is rosszat is, csak az arany volt elegge kulonbozo.
Elso nekifutasra mar csak keprol is a DT 770 Pro az, amit azonnal vennek az ATH-MSR7 mellett, a tobbirol olvasva is meg nezegetve is, kozel sem volt olyan egyontetu a pozitiv visszajelzes meg az univerzalis hasznalati lehetoseg.
De ugye itt nem csak a kinezet a lenyeg, viszont hoz magaval dolgokat, amik mar igenis szamitanak. Pl a fulparna anyaga...a HD681EVO-t is az elso 10 perc utan a velur parnaval hasznalom, es soha egy pillanatra sem jutott eszembe visszatenni a mubort, vagy akarmi is az. Ettol felek is az AT eseteben is, mert az is mubor, bar lenyegesen jobbnak tunik, mint a Superlux-fele. Viszont a Beyer rogton velurral adja, ami hatalmas pirospont nalam. Arrol nem is beszelve, hogy fejpanton is leveheto/cserelheto/modosithato a boritas es a toltelek benne, igy lehet vele jatszani, es ez szinten egy kellemetlen pont az AT-nal, mert sokan panaszkodnak eros szoritasra ketoldalt, es a fejbubnal egy konkret nyomaspontra.
A hang szempontjabol szinte mindenhol nagyon pozitivan nyilatkoztak a Beyer-rol, de majd holnap ez kiderul, csak talalnom kell egy boltot, ahol mind2 van raktaron es meg is tudom hallgatni, mert a fejhallgatoplazanal a Beyer nincs.
Oszinten szolva, most a Beyer levaltotta nalam az elso helyrol az AT-t ezzel a mindenki altal irt komfortossagaval; ha a hangja hozza kozel ugyan azt, inkabb ezt vennem meg, es meg olcsobb is raadasul.
Egy kerdesem viszont lenne meg: meglepodve tapasztaltam, hogy 3 fele verzio letezik a DT 770 Pro-bol, 32, 80 es 250 Ohm-os. Es mindenhol ahol kiternek a kulonbsegekre velemenyekben, azt mondja aki kiprobalta belole a 80-ast es a 250-est is, hogy a 250-es szebb magastartomanyt ad, es nem annyira basszusos alul. Szoval ha esetleg a 250-es tetszik jobban, akkor meg fogja tudni azt szepen hajtani egy ilyen 35k koruli DAC/AMP, amiket irtam vagy ahhoz hasonlo? -
Üdv Hölgyek, Urak!
Szerintetek megérné beruházni egy ifi ipurifier 3-ba pl egy AQ JitterBug-nál sokkal többet ér ?
Jelenleg egy Mac mini-re van kötve egy Pre Box S2 digital AQ Forest USB-vel és van mellette egy Denon PMA-60 is, de az most szervízben van, valamiért megadta magát az erősítő áramkör.Analógról - digitálisra pedig egy Korg DS-DAC-10R lesz befogva.
A mac mini tápja és usb ellátása nem tudom mennyire jó vagy átlagos, erre gondolom az apple se nagyon figyelt oda. A másik pedig van egy pc is, amiben egy viszonylag jobb gigabyte alaplap van, aminek van USB DAC-UP 2 portja is két darab. Erre írja a giga, hogy kimondottan stabil és tiszta usb jel és stabil tápellátás jön ki rajta. Van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel az USB DAC-UP 2 portokkal az AQ JitterBuggal és esetleg az Ifi féle USB szűrőkkel ?
Részlet a giga oldaláról:
"Az AORUS jelentősen továbbfejlesztette az USB DAC-UP technológiát és bemutatja az USB DAC-UP 2-t!
USB DAC-UP 2 krisztálytiszta, áthallás nélküli, alacsony zajszintű feszültséget kínál, és mostantól a feszültségesések kompenzálására is képes.
A Virtuális valóság úttörői és a gamerek biztosak lehetnek benne, hogy drágán megvásárolt eszközeikkel semmiféle csatlakozás- vagy működésbeli gondjuk nem lesz. Az AORUS USB DAC-UP 2 gondoskodik a stabil, tiszta áramellátásról akár nagy fogyasztású gamer perifériák esetén is."Kicsit hosszú lett, de remélem azért még emészthető ?!
Köszi a választ.
-
asasasas
csendes tag
A gyári tápot nem kaptam meg hozzá.
(#66072) andrasth Az alaplap egy ASUS F2-A85M, nem mai darab. Viszont menüben az alaplapi hangnál be lehet állítani 24bit/192 kHz-et. Bár ez elvileg nem jelent semmit...(#66074) niof Én használok Winampot...
De még csak 2 napja vagyok ezen a fórumon és már van egy DAC-om és az akarok térni Foobar-ra. Ez azért nem olyan rossz szerintem.
-
-
andrasth
tag
válasz
asasasas #66041 üzenetére
Hmm. Akkor vagy nagyon jó az alaplapi hangod, vagy nem tudom
Nekem az első hűha az alaplapihoz képest egy gombokért beszerzett Xonar Essence St volt, aztán sokáig semmi nagy ollé, pedig próbálkoztam. Külső dacból meg egy Nuprime uDsd volt, ami kiváltott belőlem egy igen komoly pislogást - az árához méretéhez/beltartalmához képest nem hittem el, ahogyan szól az erősítőmmel. Aztán mi lenne ha egyszer lenne egy igazán komoly rendszerem
-
v1rus
tag
Eddig meg nem, csak neten olvastam teszteket meg forumokat. Holnap tervezek elmenni fejhallgatoplazaba, ahol azt is, es mas hasonlokat is meg lehet hallgatni. Eredetileg ma akartam, de nem jutottam el vegul odaig. Veszjoslo szavaid alapjan kimondottan ajanlatos akkor pedig
Alapvetoen epp az a bajom kicsit az EVO-val, hogy az egesz kisse fatyolos neha, nem erzem eleg reszletesnek, a melyeibol pedig tudok engedni. Na nem szeretnek valami szaraz hangzast, legyen azert benne mely is, de hatarozottabb es jobban elkulonulo hangszerek es kello kozep/felso tartomany legyen, valamint a nagyobb szinpadkep az, amire jelenleg igenyt tartok azt hiszem. Ha esetleg valami mast ajanlanal, azt is szivesen veszem, ha tehetem kiprobalom azt is.
-
andrasth
tag
válasz
#56474624 #66038 üzenetére
Ilyen mélyen nem másztam bele, hosszú évekig Foobaroztam, aztán most néhány hónapja próbálgatom a Bee-t. Temérdek matatási lehetőség van benne, de igazából nálam majdnem teljesen alapon van kivéve a rendezést, meg a témát. Foobarban volt vagy 10 füles playlistem műfajok/előadók szerint, hónapokra elég anyaggal mindegyikben, aztán csókolom. Albumborítók, kiskutyafüle nem is igazán érdekelt, a win95 látvánnyal elvoltam mint a befőtt, az épp aktuális kártyához/dachoz való Asio-t belőttem a század elején, holdtöltekor egyszer és viszont hallásra
Most ezzel már színes, szagos minden, meg kijavíttattam/letöltettem vele a nem teljes album cimkéket, de túl lusta vagyok, hogy jobban személyre szabjam. Menekülésnek természetesen fent van a Foobar is
-
asasasas
csendes tag
válasz
ribizly #66043 üzenetére
Egy régi Panasonic fejest kerestem elő. De mint írtam, nem fejhallgató erősítőként lesz használva, hanem szobai erősítővel.
Bodz, köszi a linket. Sikerült a gen.3. drivert telepíteni, 2014.04. havi. Tápot is kerítek a DAC-hoz.Akkor a hétvégén megismerkedem a Foobar-ral.
-
v1rus
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus Xonar U3 van a gepre dugva, azzal megy egy Superlux HD681EVO, es egy M-Audio BX5 D3 hangfalpar. Utobbi lehet, hogy hamarosan eladosorba kerul, mert nem igazan lehet lakasban rendesen hasznalni, csak viszonylag halkan a szomszedsag miatt, szoval elsodleges meghajtando eszkoz a fejhallgato, de nem zarnam ki a hangfal meghajtasanak igenyet sem.
Szeretnek feljebb lepni minosegben egy eszreveheto szintet. A fejhallgato helyett, egy Audio-Technica ATH-MSR7 lenne jelenleg az elsodleges utod, vagy valami ezzel egyenerteku (pl Focal Listen mondjuk). Emelle szeretnek egy komolyabb DAC/AMP kombot a Xonar helyett.
Es ebben kernem segitsegeteket: egyreszt lesz-e erezheto kulonbseg ennek a 2 fo komponensnek a cserejevel, masreszt mit ajanlanatok asztali DAC es AMP vonalon? Eddig amiket neztem: Schiit Fulla 2 (ezen van extra tap lehetoseg, de nincs kulon hangfal kimenet), Audiogenie D1 (itt nincs extra tap, de van cserebe plusz kimenet es bemenet). Nem ragaszkodom ehhez a kettohoz, Sabaj cuccokrol is lattam itt ott emlitest ahogy keresgeltem, de nem nagyon tudok roluk, es mivel kezdett megnoni a mezony mikor meg az S.M.S.L-rol is lattam ajanlast, akkor fordultam hozzatok inkabb. Azt hallottam tobb helyen, hogy jobb ha van kulon tap pluszba, mert az USB nem feltetlenul kielegito, ezert preferalnam inkabb a Schiit-et pl. Arban a fejhallgatora 60-65k lenne szanva, emelle a DAC-ra pedig 35-40k, szoval cakk pakk egy 100-asban jo lenne, ha megallna nagyjabol.
Koszi,
v1rus -
Outblast
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen kulso DAC-ot tudnatok ajanlani Huawei P20 telefonhoz (nincs jack aljzat).
LG V10 Sabre DAC utan siralmas amit az atalakitoval (type C - jack)lead a telefon... maga a hangzas es a basszus nem lenne rossz, de valami eszmeletlen halk...
Soundmagic E10 fules mellé kellene.
BT-s vagy Type C csatival lehessen a telóval összekapcsolni (bar a BT jobb lenne mert akkor nem kell a telefon mellett lennie a zsebemben)
kb 25k-ig ha lehet.Előre is köszi.
-
Ixion77
addikt
Inkább 2019-ben, de a preview már elérhető.
-
szimeonov
tag
Sziasztok, ma rendeltem egy Sennheiser HD 58X Jubilee-t, a kérdésem az volna, hogy az SMSL X4 valamennyire ki tudja szolgálni?
-
vic111
újonc
Sziaszok, nincs valakinek tapasztalata a Sabaj A4-el?
-
jookomak
őstag
Sziasztok! Egy barátomnak kellene DAC, de nem fejeshez, hanem hifihez. Ez a jó topik, vagy húzzak a hifisbe? Ársáv 20-30k, használt is jöhet.
-
emiki6
veterán
Nekem egy volt osztálytársam lazán beledugta az rca mamába a 3.5 jack papát, aztán csodálkozott, hogy nem szól. (Folytatva az analógiát (igen, analógiát...
), nem lett belőle szaporodásképes utód, mert az rca es a jack nem egy faj...
)
Volt egy másik ismerősöm, aki a Speakon csatlakozót bedugta fordítva.. 😂 -
Mamuska
őstag
Nekem nem kell S6 jelenleg. Egy másik fajta fejhallgatót szeretnék majd és el kéne mennem hallgatózni. HD650 rock zenére nekem nagyon adja, de kéne gépzenére egy másik fejes és erősítő majd. Csak gőzöm sincs mifelé induljak majd el. Az Audio GD-t majd a Mikulás hozza, még nem rendeltem meg.
-
Mamuska
őstag
Van Aune S6 Massdrop-on, de számolgattam és nagyon magas az ár már áfával és vámmal. Lehet BF alkalmával itthon is megkapni majd azon az áron és nem kell rá várni 1-2 hónapot a posta miatt.
-
SunMount3r
nagyúr
-
Orgi
addikt
Szia, bár még nincs itt a Sanskrit 10th edition a kezemben, de mennék a Kácsába átalakítani a kábelem, ami az erősítővel összeköti... most a hangkártyába egy nagy jack ment, ez van a kábel végén, ebből kéne gyártatni ugye két kicsi jacket, jól látom a képen? Köszi a választ!
-
asasasas
csendes tag
válasz
andrasth #66035 üzenetére
Miről térnék át?
Winampról természetesen...
És a Logilink UA0211-et csak DAC módban használnám, RCA-val csatlakoztatva az erősítőhöz.
Az az igazság, hogy én nagyobb katarzist reméltem a DAC hangját hallva. Sem erősítőn-hangfalakon, sem fejhallgatón nem tudnám becsukott szemmel megállapítani, hogy az alaplapi hangkártya hangját vagy a DAC-ot hallom.Kissé csalódott vagyok, mert mindenki azt írta, mondta, hogy ez lesz a Szent Grál és nem hallom, hogy ég és föld lenne a különbség. Állítottam már 48 kHz-től 192 kHz-ig és szinte semmi változás. Azért gondolom, hogy valami rejtett tartalék csak van valahol amit nem vettem észre. Azt meg nem hinném, hogy az alaplapi hangom annyira szuper lenne, hogy nincs különbség a DAC hangjához képest...
-
törölt tag
válasz
andrasth #66035 üzenetére
MusicBee-t én is próbáltam nemrég, de nem találtam hozzá jó remote alkalmazást, amivel lehet közvetlenül a könyvtárból hozzáadni. Még arra lett is volna hajlandóságom, hogy a hiányzó vagy rossz címkéket átszerkesszem a zenéimen (komolyzenénél sajnos sok ilyen van, mivel az előadóművészt írják be, nem pedig a komponistát, én pedig komponista szerint szeretem kategorizálni), de mikor egy-egy zenénél hiába szerkesztettem át sokadjára MusicBee-n belül + közvetlen a .cue fájlokat is, érthetetlen módon mégsem a beállított előadót írta, betelt a pohár.
Amúgy ez nem a MusicBee hibája, mert foobaron belül előadók szerint rendezve is ugyanez volt a helyzet, csak foobarnál lehet a könyvtár szerint is rendezni + a remote alkalmazás is tud a gép könyvtárából hozzáadni zenéket. A foobar fapados, de vitathatatlanul hatékony.
Hangminőséget még csekkolom majd, elsőre nekem a MusicBee kevésbé nyersnek tűnt, de bizonytalan voltam, mikor visszaváltottam foobarra. -
andrasth
tag
válasz
asasasas #66033 üzenetére
Attól függ miről térnél át
Nálam megfordult a Foobar, MusicBee, Jriver. Most a MusicBee-t használom ennek elég modern a felülete és a hangminőség is rendben van, a Foobar fapadosabb, a Jrivert nem szeretem.Ha belemerülős kedvem van futtatom a Fidelizert is, mielőtt nekiülnék.
-
asasasas
csendes tag
Üdv!
A napokban vettem egy Logilink UA0211-et. A gyári CD-n lévő drivert tettem fel, mert a korábban linkelt Schiit driver már nem elérhető. Működik, semmi gond. Win7 a rendszer, sem ASIO, sem más ilyesmi nincs. Kellene még valamit bűvészkedni, hogy a hang minősége javuljon? (Kábel cseréken kívül.) Külső táp használata DAC-ként is javasolt?
Köszönöm. -
fericske
addikt
FX Audio DAC-X6 ?
$49.99 -
Bodz
nagyúr
válasz
SunMount3r #66028 üzenetére
Aham, akkor füleld meg a Play-t!
-
Bodz
nagyúr
válasz
SunMount3r #66025 üzenetére
Azért az értelmesebb alaplapi megoldásoknál nem feltétlen jobb. Mint már említették az SMSL X4/Sabaj Da1 viszont jobb vétel picit 10 felett. Én ezzel is próbálkoznék Play helyett.
-
Gabesz_23
tag
válasz
SunMount3r #66025 üzenetére
Kicsit több mint 10k: Smsl x4.
-
SunMount3r
nagyúr
Egy másik Topic-ban írta valaki a Sound Blaster Play 3-at, hogy már az sokkal jobb, mint az alaplapik. Valóban így van? Win 7-hez vannak még driver-ei?
Esetleg valami jobb ennél max 10K-ért létezik?
Noti-ra dugva lenne használva Jriver-el... Ja és Win7-en, hogy ne legyen driver gond se...
-
Orgi
addikt
Tök durva, 11-én akcióban rendeltem egy Sanskrit 10th dac-ot, kifizettem, 13-án postázták és ma hívott a futár, hogy adná át
Jó hogy beleírtam a németországi raktárból postázást, de akkor is...
-
Kal-El
senior tag
Sennheiser PC 151 fejhallgató és AIWA CX-NSZ20EZ HiFi
De ha később fejleszteni akarok majd, akkor ez igazából nem releváns. Főleg ha XLR mikrofonra is szükség lesz.Viszont most épp beszélek másik fórumon is valakivel és lehet külön lesz hangkártya a HiFi-nek és külön a fejhallgatónak.
-
Dimaj
aktív tag
Denon DA-10
Már a dobozból kivéve is elég jó minőséget kelt, rengeteg kábel van hozzá, leírás , CD , nagy méretű tok.
Maga a készülék nagyon egybe van, minőségi házban van, a hangerő poti nagyon jó .
Pontosan lehet vele szabályozni a hangerőt , apró léptekben.
Teszt körülmények : pc re dugva HD25 fejhallgató val .Driver telepítése után win10 el gond nélkül szuperál.
Jöjjön a legfontosabb a hangja:
Nyugodt hang jellemzi , nem akar elvenni semmiből , se kiemelni. Egyszerűen megmutat mindent a felvételen és te eldöntheted zene hallgatás közben ,hogy mire fókuszálsz. Minden tartományban tiszta, részletes hangzás . A dinamika fontos szerepet játszik , jó testet ad a hangszereknek. Ami nagyon meglepett ,az a magas tartomány . Gyorsak , és ami nagyon tetszik ,hogy gyors a bomlása neki, ilyet nem igen hallottam meg .A sennheiser HD25 fejhallgatót kihajtja,és legfőképpen kellően meghajtja , és szerintem nincs is több ebben a fejesben, kihozza belőle a maximumot. Észre vettem azt is hogy nagyon kellemes hallgatni hosszú távon , nem akartam bele tekerni, el kapcsolni a számokat ,amit előtte tettem akár. A nagyon jó minőségű zenét meghálálja , egy számnál teljesen ledöbbentem ,mit hallottam. Egy zongora játék zenére bukkantam épp ,nagyon jó felvétel , és itt bizonyosult, milyen jó felbontással , részletességgel , dinamikával rendelkezik a Denon. Nem hallottam még ennyire élethű zongorát ,pedig nem a szívem csücske éppen , de hallgatán nagyon élvezetes volt és figyelem lekötő. Ezt vártam tulajdonképp a Denon tol , hogy önfeledten tudjam élvezni a zenét , nem csak hallgatni valamit, hanem benne lenni a zenében . Na ezt tudja is, nem bántam meg a vételt .
-
A GSX 1000 amp miert nem ajanlott ?
HardwareCanucks el van tole ajulva mennyire jo
Majd egy Sennheiser GAME ONE fejest(ami egy HD 598 +mikrofon gyakorlatilag) tervezek, es hozza egy ilyen dac-ot .Par jateknal jol jonne a virtual 7.1. -
bkercso
nagyúr
válasz
icp1970 #66013 üzenetére
Angolul keress róla tapasztalatot! Head-Fi stb.
The point at which the budget nature of the design becomes most audibly apparent is in the upper mids and highs. They end up being slower, and slightly "bland" for lack of a better word. It's a subtractive shortcoming which is better than the usual solid state edginess that other budget amps have, but obviously still not ideal.
[link] -
Multibit
nagyúr
[link]
"Az Alpok hangerőszabályozása"
Behalok -
Dimaj
aktív tag
Megérkezett a Denon DA-10, lesz időm meghallgatás, és majd írok róla, mert nagyon nincs róla infó sehol, én is úgy vettem hogy nem tudtam róla semmit kB. Sennheiser Hd25-el lesz össze eresztve, hogy mit változtatott rajta, egy ipad 2018 forrás után.
-
akva
tag
Erősen vitatható, nyilván szubjektív, és figyelembe kell venni, hogy nem csak a hangminőség, hanem a feature-ök is szerepet játszottak a döntésben.
Alighanem így került a Mojo feljebb, mint a Metrum; az Allo Boss, vagy a Dragonfly Red egy szintre az Octave-al, stb. Utóbbi kettő között több kategória különbség van szerintem a Metrum javára, persze azt nem viszed magaddal a metróra...
-
j3my
csendes tag
Mi erről a véleményetek?
-
Mickey73
csendes tag
A táp képe alapján én úgy látom, hogy a trafó átütött. Gyanús a trafó alatt lévő égés jellegű dolog a 220 feliratnál. A 230 kiment a szekunderre és borított mindent, amit ért. Kiment a házra a tápon és a dacon is. Mivel nem volt védőföld (lásd a szabad forrfület a táp hálózati csatiján) sajnos megütött.
Óvatosan a próbálgatással, mert valószínűleg még mindig kinn van a házon és minden belső ponton a 230.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Van olyan külsős hangkártya, ami jobb hangminőséget produkál, mint mondjuk egy Creative Sound Blaster X-Fi HD és van rajta RCA kimenet, hogy hangfalat csatlakoztathassak rá + fejhallgató kimenet + XLR mikrofon bemenet és Win 7/10 kompatibilis?
Mert nekem a Focusrite Scarlett Solo 2nd Generation úgy tűnik, hogy ezeket mind tudja. Először a Creative Sound Blaster X-Fi HD-n gondolkoztam, de ha ez tényleg tudja ezeket egyben és még jobb hangja is van, akkor ha még egy keveset hozzáteszek, akkor szerintem jobban járnék vele.
Esetleg más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD