Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #2096 üzenetére
Ez olyasmi, hogy digitális jelet tolsz bele a félvezetőbe, a meg kitolja az erősített analóg jelet.
Té osztályú erősítő, aszem, de ezekben, amiket leírtam nem vagyok 100% biztos
ntomka: Viszont az analógnak van ám varázsa. Hallgass meg egy kicsit "pattogós" vinyl ripet, tök jó hangulata van számomra. Ráadásul ott legalább van egy kis dinamika még
Plusz egy vérbeli audiofilt (audisznobista) lefogja szarozni a cédét minden körülmények között+mindenféle digitális anyagot. -
Ati3120
tag
válasz
Figyelj nem vitatkoztam senkivel hogy igazat keljen adj .Csak érdekestégkép belinkeltem egy fejest ami optikai és digitális és állítólag még az erősítője is digitális én nem láttam még ilyet gondoltam a többiek se ,a minőségéről meg abszolút fogalmam sincs ,de ahogy néztem ennek is vannak előnyei ezt vettetem fel lehet hogy tévesen .
kk831228:Én inkább ezt venném [link]
Baluka26: Figyel annyira nem értek hozzá csak folyamat ábra szerint pontosan szerettem volna idézni ami az oldalon van .Wikipedia szerint :„D” osztályú erősítő
A D-osztályú erősítők kapcsoló üzemben működnek, aminek következtében jellemzőjük a nagy hatásfok, jellemzően 90% feletti a korszerű konstrukciókban. Mivel a kimenete mindig teljesen ki vagy teljesen be van kapcsolva, a veszteségek minimálisak. Egy egyszerű módszer, az impulzusszélesség-moduláció (PWM) is használatos; a nagy teljesítményű kapcsoló üzemű erősítők digitális technikát használnak, mint a szigma-delta moduláció, hogy nagy teljesítmény érjenek el. Régebben hangtechnikai eszközökben csak mélysugárzókhoz használták a korlátozott sávszélesség és a viszonylag nagy torzítás miatt, a félvezetős eszközök fejlődése azonban lehetővé tette a hifi minőségű, a teljes hallható frekvenciasávot lefedő D-osztályú erősítők kifejlesztését, a hagyományos erősítőkhöz hasonló jel/zaj aránnyal és torzítással. Lehet ez az Audio-Technikának a BTL digital auido amp ? -
ntomka
nagyúr
válasz
" "Hájend"-ben sokszor végig analóg rendszerek vannak "
Pedig a fejes topicban megmondták, hogy 44.1/16 mintavételezés mindenre elég.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Ati3120 #2090 üzenetére
Na igen, Balukának adnék igazat. (szerk.: mmint #2092)
"Hájend"-ben sokszor végig analóg rendszerek vannak, bakelit, mágnesszalag...
Ráadásul digitálból sem a toslink-et szokták leginkább szeretni.szerk2.:
(#2093) Ati3120 : Digitális erősítő?
Lehet, hogy hülyeséget írok, de nálam a digitális erősítő, az csupán felerősíti a digitális jelet és továbbítja, hogy nagyobb távra lehessen küldeni.
De gondolom itt mást jelent. Ne infóban gondolkozzak.[link] ?
-
baluka26
veterán
válasz
Ati3120 #2090 üzenetére
"Vágom hogy D/A-van a digitális erősítő előtt"
Ezt gondold át még egyszer.
"analóg jel útja nagyon rövid"
Ha ez sokat számítana, csak ilyen termékek lennének a high-end piacon, DE nem, mert ilyen kis helyen jó minőségű digitál/analóg konvertálást illetve jelerősítést pokolian nehéz (szerintem lehetetlen) megcsinálni hasonlóra, mint egy asztali dac+erősítő minősége.
dudika10: "Pluszegy" -
dudika10
veterán
-
Shufny
őstag
válasz
baluka26 #2087 üzenetére
Én is így gondoltam, csak biztos ami fix.
Ezt az A-T fejest én nem értem. Nem láttam sok laptopon optikai kimenetet, meg alaplapon se. Így semmi értelmét nem látom. Ráadásul nem hiszem, hogy egy $50 alatti Sansa lejátszónál jobb cucc lenne benne. Meg kéne majd hallgatni valami Kleer -es cumót is. Lehet lassan lesznek megfizethető, és viszonylag jó hangú wireless fejesek.
-
baluka26
veterán
Miért vicces a 45ezer?
Mert egy Lehmann Audio Linear kínai ruhában NAGYON olcsó 45ezerért
Gilmore Lite-okból headfin csak egy leharcoltabb darab volt, amíg néztem, ezért vetettem el. Meghallgatás után "maximum" jönne a kiábrándulás (bár ez anyagilag nem túl kedvező), de azért bízom benne, hogy a reviewok nem hazudtak. Azok alapján kicsit háttérbe szorul magasak jellemzik, ami nálam előny
szerk: Használtan 250 dolcsi körül láttam a Gilmore Lite-ot (persze a dedikált tápja nélkül), újonnan meg már nem kapható.
szerk2: Erősítőből csak egy kell, több nem
Ati3120: Hátőő, meglepő ez az AT fejes, de ezt a nagy kőkemény audiofülek egyből kritizálnák -
Ati3120
tag
Csak google képeket nézegettem unalomból és megragadt a tekintettem ezen .
Nem is tudtam hogy létezik full digitális fejhallgató ,ami optikán kapja a jelet .Szerk : Bocsi a nem ide akartam hanem a fejhallgatós topikba .
-
KMT
addikt
válasz
baluka26 #2072 üzenetére
De neked már külön leírtam.
Kifizeted, hazaviszed, és ha nem tetszik, de ép a cucc, akkor visszakapod a pénzed. Egyébként meg avx-en elérheted őket. Rá kell kérdezni, de én ezt olvastam.
(#2074) Shufny:
Náluk 68. Sajnos nem hallottam. De elvileg ugyanaz, mint az Audiotrak Dr.DAC 2, ami gyaníthatóan jobb, mint a HD2. Ebből indultam ki. Ők is írtak róla amúgy (avx).Rt a fejes. Ennek az impedanciája változik, tehát maga az osztás is. Nemde?
-
-
KMT
addikt
Ti mit olvastok?
Nem írtam, hogy 50 lenne. Jah, 68k, ami közel + 20k, ezért kezdtem úgy, hogy "az a baj". Mert ez nem kevés, bár szvsz megérheti, nem egy kategória a két termék. És írtam már többször, ez hazavihető!
(#2063) schawo:
Szimpatikus, de egyben gyanús is. Külön kérdés, hogy mit tud a fejes része.(#2066) Nertpaelg:
Nem tudom, az hány dB lehet...
Két ellenállással lehet csökkenteni a feszültséget.Nem vagyok szaki, de szerintem működhet. Kicsit gány, de olcsó. Hogy hangra melyik jobb, már jó kérdés. Ilyesmi.Szerk: Bár jobban átgondolva, ez így lehet, hogy nem jó, mert frekvenciafüggő lenne az osztás?!
-
Shufny
őstag
válasz
baluka26 #2060 üzenetére
Forrásoknál még teljesen elveszett vagyok. Project86 szerint jobb a DacMagic -nél a kis Audinst, és sok egyéb népszerű forrásról váltottak rá "sikerrel". Egyébként gondolkodom rajta, hogy márkahű leszek, és veszek egy Cube DAC -ot.
Persze M-Stage alá. Nem tervezem leváltani. Szerzek majd bele valami ilyet és utána békén hagyom egy jó darabig.
-
Shufny
őstag
válasz
baluka26 #2058 üzenetére
HD600 -at hallgattunk vele simán USB -ről. Én valami különbséget véltem felfedezni úgy, de nem volt épp átható teszt. Főleg, hogy az átállás nagyon zajos. Nem lehet csak úgy ki-be dugdosva AB -zni.
Most néztem én is head-fi -t, azt hittem kevesebb lesz. Pláne sokszor nehéz nem "CONUS" -t találni. Én is vinném. (a végén még lehet, hogy én is ilyet veszek majd forrásnak.)
-
baluka26
veterán
Használtan, hedfájról kijöhet olcsóbban
Persze, ha nem óckodik a használt áruktól.
ntomka: Én úgy emlékszem, hogy azt olvastam, hogy megy simán USB-ről. Nem vagyok 100% biztos benne, meg kéne kérdezni valakit, akinek van
Ez pl romániában van, 120 euróért. Én vinném kapásból, ha ez kellene nekem. -
ntomka
nagyúr
Háát, azt látom, hogy ha külön dac-ot és külön erősítőt veszek sem jövök ki olcsóbban. Jobban a számat meg a böszme nagy erősítőkre húztam, amikben még DAC sincs.
Ez az audinst egyre jobban tetszik, ahogy olvasgatok róla.
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy ha adott egy hangkeltő, akkor általában közel annyit rá kell költeni a meghajtásra, hogy kihozzuk belőle amire képes, erről pont beszéltünk is fi:zi'k-kel, mikor átvettem tőle a K601-et.
Szóval még ha nem is tetszik a történet, valszeg le fogom nyelni az árát ennek az audinst-nek, ha hasonló áron nem tudtok jobbat ajánlani. Meg aztán azt is remélem, hogy nem lesz rövidtávú befektetés ennyiért, mert annak nagyon nem örülnék.
Még talán annyi a kérdés, hogy az USB áramforrása mennyire elég neki?"Arra azért számíts, hogy valószínűleg ~48k -nál lesz vége ÁFÁ -val együtt."
Sajnos erről van sejtésem. Ki lehet kalkulálni valahogy az ebay-es árból, hogy mennyi lesz a vége? Tudom, hogy simán az árat nem elég átváltani, mert arra rájön az említett adó is.
(#2055) baluka26: Meg is válaszoltad a kérdésem.
-
Shufny
őstag
Szerintem nem akarnak, csak nagyon húztad rá a szádat. Elvileg csak DAC -ként is nagyon jónak számít az árához képest.
Egyébként honnan máshonnan vennéd?
Tudtommal újonnan csak követlenül az Audinst -tól lehet venni, és ritka még használtan. Arra azért számíts, hogy valószínűleg ~48k -nál lesz vége ÁFÁ -val együtt.
-
baluka26
veterán
Hopp, dac+erősítő közé gondoltam. Tényleg, a HiFiMAN "egyben van". Elb@sztam
ntomka: Csak akkor akarunk lebeszélni, ha nicns annyi pénzed. Ha van, akkor rá akarunk beszélni
Shufny:, ráadásul azt hiszem az Audinst tud csak USB-ről menni, szóval még mobilisabb, mint a többi hasonló megoldás.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #2052 üzenetére
Elhiszem, de nekem ebben (külön erősítő + dac) az nem tetszik, hogy a mobilitást jelentősen rontja mondjuk olyan szempontból, hogy a lakásban arrébb akarok menni (igen, a notiban az a jó, hogy nem vagyok asztalhoz kötve
), akkor több dobozt kell pakolgatnom magam mellett. Na meg elsőre egy erősítő alaplapi zajkeltőről? Akkor inkább nem hallgatok zenét, ha nem muszáj, nem erőltetek alaplapi megoldásokat.
Az audinst viszont szimpatikus nekem, talán még az árát is le tudom nyelni (ebay-ről), miért is akartok róla lebeszélni?
-
Akkor inkább vegyél alá egy
xonart, meg egy p87-féle erősítőt, ez megvan 25k-ból, és a komponensek egyesével könnyebben fejleszthetők, amint lesz egy kis keret.szerk: Ó, noti alá.
szerk 2: Akkor meg egy szóló p87-t és később valami fincsi dacot, még később még finomabb erősítőt. Amúgy én nagyon szeretem a p87-t azzal hallgatok mindent, és nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal jobb, mint a 1814 vagy a phonic beépített erősítője.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #2048 üzenetére
A hifiman csöves részben, írtam, hogy olyat nem szeretnék. Na meg a mérete sem stimmel teljesen (noti mellé lesz). Az audinst már szimpatikus, csak az árával kell még barátkoznom...
(#2051) schawo:
Noti mellé egyben megoldást szeretnék USB-re, ezért írtam, hogy USB-s DAC/Amp.Igen. -
KMT
addikt
válasz
Nertpaelg #2035 üzenetére
Ha csak kicsit kell visszavenni, az nem nagy gond. Ha sokat, akkor lehet, hogy jobb hangot eredményezne egy passzív hangerőcsökkentés.
(#2045) ntomka:
Hát nem a Carat.Szerintem legalább a fejes árát rá kell még költeni... Itthon kapható cuccok közül nem is tudnék mit ajánlani 60 alatt.
-
ntomka
nagyúr
Rájöttem, hogy ezt a kérdést itt kellett volna feltennem: A K601 alá mi a minimum ajánlott USB-s DAC/Amp? Nem szeretnék csövest. Egy Carat HD1V-vel szemezek, csak kicsit drágállom és abban sem vagyok biztos, hogy képes meghajtani a fejest rendesen.
-
baluka26
veterán
Nálam a HD540 olyan 9-10 óra körül már teljesen jó volt, a K601-nek kellett azért 11 óra, bár akkor már szólni szoktak családtagok, hogy az előszobában hallják a zenét, a K240-nek meg 12-13 óra között valahol. Hozzá kell tenni, hogy én nagyon hangosan hallgatok zenét.
guppy: Kíváncsiság. Eddig csak csövesem volt, most kipróbálnám a másik oldalt is. És mivel ennyi volt a pénzem rá, és a Schiit rettentő szimpatikus volt. A osztályú, Sennheiserhez ajánlják leginkább, szóval egyértelmű volt ez a választás.
Elvileg jövő héten már nálam lehet, express postával kértem (6 dollár plusz a simához képest) és erre 3-5 munkanapot ír, tegnap lett feladva. Addig meg marad a K512 alaplapiról (amit amúgy nagyon szeretek így hallgatni ^^)
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #2041 üzenetére
mert csak diszkrét alkatrészekből áll (semmi opamp)- ez mondjuk nagyon szimpatikus, nem is tudok másik ilyenről ebben az árkategóriában, még a matrixban is akad, bár h annak ott mi a szerepe azt nem tom.
amúgy h-h SS-t választottál(azon kívül h nem volt pénzed a csövesre), mert eddig mindig csöves erősítőid voltak tudtommal (hangkártya nem számít)? -
baluka26
veterán
-
guppy
őstag
válasz
Nertpaelg #2035 üzenetére
Nálam is túl nagy a gain, HD600-hoz, én fobbart használok és inkább a windowsban vettem vissza 80% a hangerőt(elég sok részlet elveszett), bár lehet azért gondolom így mert azonos hangerőn nem volt alkalmam összehasonlítani
.Sztem próbáld ki te is h melyik beálítással szimpatikusabb, egy olyan 2-3 hét v hónap múlva mikor már megszoktad.
Jah és használd egészséggel, jó kis erősítő
(persze kíváncsi vok h fog hozzá viszonyulni a Schiit, remélem majd baluka26 szól róla egy pár szót
(persze nehéz összehasonlítani az almát a körtével tekintve h az SSlesz))
-
Nertpaelg
tag
Nnya, immáron nálam pihen Baluka hifiman-je, viszont felmerült egy kérdés. Ugyebár elég bitang gain van ebben az erősítőben, az 598 meg érzékeny, alacsony impedanciás... Namost sokszor olvastam, hogy szoftveresen nem jó hangerőt állítani, legyen minden maxon. Viszont esetemben ez nem kivitelezhető, mert ekkor a hangerőpotinak nagyon alacsony állásban kell lennie, konkrétan annyira, hogy ott nincs rendben a bal-jobb balansz. Tehát kénytelen vagyok iTunes-ban visszavenni a hangerőt. Ez mennyire gond? Valakinek van erre magyarázata, hogy miért nem jó ezt csinálni? Én nem érzek semmit "rossznak".
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #2032 üzenetére
ez nem nagy szó, az én Indeed-emet is "égették" 24 órán keresztül postázás előtt
, de két nap használat után mégis elmászott a bias, és az lett az eredménye h az egyik oldal nem szólt, állíthattam be a biast mindkét oldalon, ami nem volt rossz, mert sokkal szebben szólt utána
BTW ha vkinek Indeed v Bravo erősítője van nem árt pár havonta ezt újra beállítani, h a lehető legjobban szóljanak -
Ati3120
tag
Errevalaki ?
-
baluka26
veterán
Schiit-nél egy napig burn-inelik a fejhallgató erősítőket, mielőtt postázzák.
-
p_adam
addikt
válasz
Blackhole13 #2030 üzenetére
Nincs igazából külön követelmény, valamivel jól szól valamivel nem (de ált. minél jobb az erősítő annál jobb a hang is, tehát pl. teszem azt egy Accuphase-t se vetne meg..), elméletben már kb. 10W A-osztály már elég neki (ennek ellenére sokan azt mondják hogy minél több annál jobb de nyilván nem csak a wattok miatt) és a tranzisztoros általánosságban véve alkalmasabb a feladatra mint egy csöves a kialakításából fakadóan (persze az igazán jó csövesek is jók rá).
Ha nem teljesen csendes az erősítő akkor a zaj átjöhet ami nyilván fejhallgatóval kismértékben sem jó. Egy ideig sokan használták T-Amp-okkal is.Egyébként van egy fekete SRM-T1-em (normál+Pro) amit valószínű T1S-re cserélnék az XLR csatlakozás miatt (a DAC-om tudja de a sima T1 még nem) meg a találkozóra elvitt SRD-7em (csak normál) is amit már egyáltalán nem használok ha érdekel persze az erősítőt nagyon olcsón nem adhatom mivel egy karc sincs rajta.
Ha veszel egy SRD-7 Mk2-t ami már tudja a Pro feszt meg egy rendes erősítőt akkor árban már ugyanott vagy tehát ha célzottan erre kell (hangfalra nem) akkor nem biztos hogy megéri mivel direkt erősítővél sokkal jobban kijön a tisztaság amikben ezek brillíroznak. De pl. egy Sigma-hoz kifejezetten ajánlott az adapter mert ahhoz a kraft jobban kell és eleve kissé ködösebb, persze a Stax családon belül értve
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Nemrég érdeklődtem a fejhallgatós topikban Stax fejesekről, arra jutottam az adapteres megoldás szimpatikusabb lenne, mivel elég kevés használt Stax erősítőt adnak el tűrhető áron.
Van itthon egy hangtechnikus ismerős által épített végfok amiről ugyan nem tudok adatokat, de érdekelne, hogy milyen követelményeknek kellene eleget tennie, hogy az adapter előtt használhassam? -
p_adam
addikt
válasz
baluka26 #2027 üzenetére
Egy pesten élő head-fi-s emberke írt nekem hogy nem csinálunk-e mikro-találkozót és hát csináltunk
Kipróbáltam egy triple-fi Pro-t is de a HD250 mellett nehéz volt hallgatni (és nem csak a tér miatt), a HM602-vel jobb mert az valahogy kissé "elnyomja" a hangját, az én rendszeremre téve már kicsit sem volt kellemes élmény.
-
p_adam
addikt
Kipróbáltam egy Hifiman HM602-t egész jól szólt a HD250-el
Mondjuk egy erősítővel lenne az igazi mert a mély meg a tér kevesebb mint amihez hozzá vagyok szokva de így se rossz. A kezelése viszont nem tetszett, meg a méretei se ideálisak (eléggé vaskos darab).
-
baluka26
veterán
HiFiMAN EF2A, jó szolgálatot tett nálam, szerettem, de holnap már Nertpaelg kollegánál teljesít majd szolgálatot.
Megrendeltem az Asgard-ot, Express postával (6 dollár plusz), így akár jövő héten is megérkezhet hozzám (ha szerencsáés vagyok) -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #2023 üzenetére
Holnap rendelem az Asgard-ot, úgy néz ki. Majd én is csinálok ilyen fotót
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #2010 üzenetére
De ismerős az utsó előtti kép
itt
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #2008 üzenetére
Jogos, a D10 Cobra-ról jók rémlenek nekem is, de úgy nézem, hogy van kisebb modelljük is (D2+).
Tényleg, amúgy milyen újonnan kapható dap-ok vannak, amelyeknek van digitális kimenete, amivel ki lehetne használni a d10 dac részét is?
Korábban kérdeztem már hasonlót az mp3 lejátszós topicban, de választ nem kaptam. Google-el találtam néhány lejátszót, de szinte mind már rég nem gyártott ( discman is) volt, vagy batár nagy pmp.
Majd még hétvégén meghallgatom az creative csodát is, aztán majd eldöntöm, hogy mi legyen.(#2009) p_adam:
Köszi, majd nézegetni fogom, hátha nem megy fel nagyon az ára.
Van egy ilyen picod?A előző cuccom néha kattogott, akkor másik usb-be átdugás segített.
Egyik usb-ről meg lupus-nál néha van olyan, hogy egy pillanatra kihagy. Másik usb-ről nem csinálja. Nem 100as ez a laptop. -
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #2005 üzenetére
Azért a Pico-ban az erősítő sokkal jobb, a legtöbb amit egy ilyen méretből ki lehet hozni szóval fejhallgatókhoz inkább az ami ajánlott (persze majd jön a Pico Power de az nem lesz egybeépítve DAC-al és drága lesz), a hifiman-nél az egyik teszt írója kattogásra panaszkodott USB módban (lehet hogy az ő laptopja volt a ludas mert a Pico-val egyszer ezt én is tapasztaltam)
Update: egyébként itt is van egy
-
baluka26
veterán
válasz
Valamelyik iBasso?
Azok nagyon kedvelt hordozható cuccok -
kk831228
addikt
válasz
Járt már így más is.
Csak utána nehogy az usb portokat szaggasd ki.
-
bigmasterg
addikt
Köszi, ezek már jónak tűnnek, viszont nem a legolcsóbbak, az egyik 400, a másik meg 500 $.
Ennyiért meg már inkább a hifimant venném, azzal kiváltanám a sony a818 lejátszómat is.Elkezdem most már ezeket a kisebb, vagy hordozható kombókat is nézegetni, eddig nem nagyon érdekeltek. Csak most emiatt jutott eszembe, hogy lehet kellene valami.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #2001 üzenetére
HIFIMANT-akkor lenne érdemes választani ha hordozni is akarod (utcán), de van vmi ceruza alakú erősítő, sztem neked pont arra van szükséged(vki itt a fórumon liknelte az elmúlt napokban)
-
kk831228
addikt
válasz
bigmasterg #2001 üzenetére
Én audinst-ra szavaznék. Mint már előtte.
Árához képest szerintem jó minőség. -
bigmasterg
addikt
Tudtok mondani olyan kis méretű, könnyen hordozható dac+amp kombót, ami esetleg usbről kap áramot és elfogadható hangja van?
Még gondolkozom a dolgon, de lehet, hogy laptophoz kellene valami. Valami olyan, amivel tudok mászkálni és akár laptoppal, ágyon feküdve is használni.
Szóba jöhetnek beépített aksis hordozható cuccok is, de lehet pici asztali is.
Elsőre a Hifiman HM602 jutott eszembe, viszont az egy kicsit drága is, illetve a 601től csak az usb-s dac-ságban tér el, viszont jóval drágább. (És abban sem vagyok biztos, hogy usb-ről vesz fel áramot.)
Van otthon egy ilyen creative usb-s hangkártya, de azt inkább hanyagolnám. (Mondjuk régen hallgattam, de hangminőség terén nem hagyott maradandó élményt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!