Hirdetés

Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

1: kell, szükséges, HDSentinellel ellenőrizd
    2: kell, a leírtak szerint ellenőrizd
    3: kell, elvileg az oprendszer megoldja tiszta telepítésnél magától is, de ellenőrizd
    4: elfér, nem fontos, de valamit spórolsz vele - hitkérdés, én kikapcsoltam, de szerintem mindegy
    5: érdemes, úgy sem nagyon használsz hibernálást egy SSD mellett, annyira gyors, hogy nem kell
    6: szerintem felesleges kikapcsolni, és káros. Nagyon keveset ír, nincs jelentősége, és hasznos tud lenni a szolgáltatás-
    7: teljesen felesleges, én megcsináltam, de vissza fogom pakolni. Ha a letöltés mappát áthelyezed, többet nyersz
    8: ezt azért kapcsoltam ki, mert az SSD magician ajánlotta a kikapcsolását. Úgy olvastam van értelme.
    9: megoszlanak a vélemények, ha megcsinálod, lehet maga alá fog hányni a rendszered, én nem csinálnám meg, felesleges
    10: szerintem felesleges, nem nyersz vele sokat, de legalább adott esetben rálassul a géped. hagyd úgy.
    11: 20% ha nincs egyéb módon lefoglalva, ezt majd a Vertex okosok megmondják
    12: ki lehet kapcsolni, gyakorlatilag felesleges funkció otthonra

Ez szigorúan magánvélemény. Lehet és kell is vigyázni az SSD-re, de ha a fentiek szerint megcsinálod, akkor a világ végéből kifut (minimum 20 év) mire az írás miatt tönkremegy. Hamarabb fekszik a hátára egyéb hiba miatt.

Aktív témák