Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Webes drivert fejleszt a Razer
Aktív témák
-
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Mint írtam, jeleztem a Hard Disk Sentinel topikban, meglátjuk mi a meglátása hdsentinel-nek (ő fejlesztője a proginak) és meglátjuk. Gondolom a hétvége meg a holnapi Ünnep miatt úgyis csak kedden lenne mód elküldeni futárral vagy személyesen bemenni az SSD-vel.
Az, hogy egy cég mennyire korrekt vagy "jófej", az nyilván nem mindegy, de ebben az esetben tényleg nagyon "jófejeknek" kell lenniük, mert mint írtam ez a HDS alapján nem minősül még hibának, ezért nem: ETOM-nak írtam, akinél ugyanaz a jelenség, mint nálad az új Agility 3-al.
Szerk - Már válaszolt is hdsentinel, szóval légy szíves küld el a riport-ot számára, abból fény derülhet a "titokra".
Monyos
Ha sebességben minden oké, és semmi más nem indokolja (pl nagykapacitású HDD(k) is van(nak), aminek szüksége lehet rá), akkor nem szükséges.
Ha a telepítés mellett döntenél mégis, akkor 9.6 vagy újabbat telepíts, mert csak innentől támogatott a TRIM.molnarpeter #41833 - "A Samu 830-akon alapból van spare area?"
Minden SSD-van Spare Area alapból, ezen felül, Samsung 830-nál a formázott kapacitás 10%-t célszerű szabadon/üresen hagyni vagy Over Provisioning-el megoldani.
Aktív témák
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest