Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
balpis
üzenetére
Na most az a helyzet, hogy ezt pont nem érzem. Amire viszont érzékeny vagyok, hogy a böngésző pikk pakk induljon amint lenyomtam az egér gombját. Ez pedig maradéktalanul teljesül.
Lehet ezért ?!: UPC- és az ADSL

Nyilván lehet, hogy picit ront a gyorsaságon ami a böngészési élményt érinti, de emberi érzékszervvel nem igen érhető tetten, másfelől viszont hatalmas előnye van az áthelyezésnek.
RAM Disket meg nem használok, körülményes, meg ugye kikapcsolás után törlődik sütistől mindenestől, akkor minek gyorsítótár ?

Kicsit olyan minthogy sokan mondták, hogy a lapozófájl áthelyezése SSD-nél ront a boot-időn. Megmértem előtte is, meg utána is. Nem rontott, tehát városi legenda.
Amin a Windows Temp áthelyezését illeti: előző postban gondolkodtam rajta, hogy írjam e, ugyanis nekem is át volt helyezve egy időben az SSD-ről, mondjuk úgy hogy egy félévig. Szerintem az újnál is át lesz.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Svájci jellegű bicska eladó
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs