Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
lehella
üzenetére
Írás értékek szerintem rendben vannak, az olvasások lehetnének egy kicsivel többek. Igaz sokkal többre nem kell számítani max szekvenciálisan, de az meg mint tudjuk semmit nem számít rendszer meghajtó lévén.
Amikor megjött a kis 32-es SLC-m én is rengeteget tesztelgettem, hogy mi lenne a legjobb. Aztán kb. oda jutottam, hogy néhány mb különbségeket mértem, ami igazából semmit nem jelent. Másrészt esetemben, lehet teljesen más tartalommal bírnak ezek az értékek, mert ez SLC, s ami itt kicsinek tűnik, az közben nagyon jó. Bár nem panaszkodom rá, mert Sata 2-höz mérve rendben vannak az értékei.
Lehet, hogy az alaplapi sata vezérlő fogja vissza, illetve a proci órajelétől + magszámtól is függ, hogy milyen értékeket kapsz. Egy időben én sokat tesztelgettem az AHCI-t a különböző driverekkel, s nekem az IRST jött be Intel alapokon. Egy próbát te is megejthetsz az AMD saját verziójával, mert abban már nem vagyok otthon A64 óta.Temp, doksi könyvtárakkal én nem foglalkoztam. Minden ott van, ahova eredetileg rakta, csak a torrent töltési és egyéb könyvtárait tettem a hdd-re.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest