- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- E-book zenészeknek
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
vizirider
tag
jó napot az uraknak !
kb 1 hete lettem boldog(?) tulajdonosa egy samsung 830 128 gb-s ssd-nek. ezt egy dell inspiron 1525-ös háááát mondjuk hogy laptopba szereltem. biosban AHCI mód alapból beállítva, firmware az ssd-n friss. a mutatott teljesítmény azonban háááát hogy is mondjam finoman, messze alulmúlja a várakozásaimat. windows 7 x64 home premium friss telepítés a gépen, bekapcsolástól 1 perc 8 mp mire használható a windows. az ssd-hez kapott progival már optimalizáltam mindent, így is elég vicces a történet. lehet itt valamit még javítani, vagy a laptop annyira gáz, hogy azért ennyire röhejes a teljesítményem? (bocsi, nem találtam jobb topicot)
aki most akar ssd-t venni, annak is fontos lehet ez, mert ha ennyit tud egy ilyen környezetben az ssd akkor ide nem érdemes megvenni.
válaszokat előre is köszönöm !
Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Warzone
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- E-book zenészeknek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest