Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
LGLuke
üzenetére
Tömeges meghibásodásokról nem tudok/tudunk. Ha voltak is problémák régebben (pl: vertex2-nél), azokat firmware frissítésekkel már megoldották.
A tartozékokról meg szerintem érdemes érdeklődni az eladónál mielőtt veszed (már ha nincs benne a leírásban). Tudomásom szerint a Crucial-hoz és Vertex-hez csak a papír dobozt kapod, amibe be van csomagolba
de a többi mellé adnak beépítő keret, csavarokat. Viszont létezhetnek OEM verziók amikhez nincs, úgy tudom Samu is tervezi, nem tom kapható e már.Bodor: Kitartást, jó munkát. Én itthon döglök

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT! - 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a többi mellé adnak beépítő keret, csavarokat. Viszont létezhetnek OEM verziók amikhez nincs, úgy tudom Samu is tervezi, nem tom kapható e már.