Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Socket AM4
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
peetmaster
üzenetére
Nekem ebből az OCZ Agility 3 120GB-s van ma vettem és nagyon jó, a Vertex modellekről a boltban nem mondtak túl jókat azt mondta az eladó h abból többel is baj volt, Kingston-ról nem tudok nyilatkozni, illetve ami még jó lehet az a Corsair Force 3 az is ilyen árban van és az is volt dicsérve. Szóval én Agility 3 és Force 3 közül választanék ha a Kingston-t nem vesszük figyelembe, mivel arról nem tudok nyilatkozni.
Egyéb:
Miután feltettem mindent az SSD-re meg a HDD-t is hozzáadtam akkor tűnt fel h jobb alul ahol az értesítések vannak ott jelen van az OCZ Agility 3 SSD és a Samsung HDD-m is és el lehet őket távolítani mint a pendrive-ot vagy külső HDD-ket, ez miért lehet, és hogyan tudnám onnan ezeket kiszedni? Eddig nem próbáltam h mi lesz ha rányomok az eltávolításra csak kicsit zavar h ott vannak alapból, amikor máskor nem volt ott, ez okozhat gondot?
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest