- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
peetmaster
üzenetére
Nekem ebből az OCZ Agility 3 120GB-s van ma vettem és nagyon jó, a Vertex modellekről a boltban nem mondtak túl jókat azt mondta az eladó h abból többel is baj volt, Kingston-ról nem tudok nyilatkozni, illetve ami még jó lehet az a Corsair Force 3 az is ilyen árban van és az is volt dicsérve. Szóval én Agility 3 és Force 3 közül választanék ha a Kingston-t nem vesszük figyelembe, mivel arról nem tudok nyilatkozni.
Egyéb:
Miután feltettem mindent az SSD-re meg a HDD-t is hozzáadtam akkor tűnt fel h jobb alul ahol az értesítések vannak ott jelen van az OCZ Agility 3 SSD és a Samsung HDD-m is és el lehet őket távolítani mint a pendrive-ot vagy külső HDD-ket, ez miért lehet, és hogyan tudnám onnan ezeket kiszedni? Eddig nem próbáltam h mi lesz ha rányomok az eltávolításra csak kicsit zavar h ott vannak alapból, amikor máskor nem volt ott, ez okozhat gondot?
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- RAM topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest