Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Greenbook
üzenetére
Ez a vertex2 egy régebbi típus esetleg? Ha annyira nem, akkor szerintem a vas kevés alatta.
Én nagyon jó áron szereztem ezt a régebbi darabot. Mivel számomra nem hozta azt a földbe döngölős élményt, ezért mértem egyet. A mostani értékekhez képest majdnem hogy pics..füst értékek. A 4k-s értékeket okozzák számomra a nagyobb "fájdalmat". Pedig ez alatt új i5-ös proci van, meg minden. Aztán ma délután kicsit visszaraktam a régi (számomra megfelelő gyorsaságú hdd-t) és ezzel is mértem egyet. Aztán azt vettem észre magamon, hogy nem csak a mért értékek miatt nem szabad a hdd-t az ssd-hez mérni...
Utóbbi természtesen gyorsabb is, viszont nem surrog annyit, tovább megy akksiról, és végre kevesebbet megy a notim ventillátora, de ha megy is, sokkal csendesebb mint eddig volt.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest