Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
tamas87
csendes tag
Köszönöm a válaszod. Hát kezdő vagyok a témában és olvasgatok. Ha nem tudok valamit kérdezek. Csak amúgy akkor nem értem minek ez a sok teszt... Persze biztos van akinek fontos, mert mindenkinek másra kell, de engem csak megkavart, mert az ember ilyenkor - főleg laikusan - keresi azt a terméket, ami az összes tesztben az első vagy elől van. Nekem csak internetezésre, szövegszerkesztésre meg stb..re kell. Csak annyit hallottam róla, hogy nagyon jó, meg, hogy sokat do a gépen és beruházok egyre. Szerencsés vagyok mert a laptopomban van második merevlemez hely is, szólva rendszernek kell. Röviden ennyi...de sok mindent meg tudtam tőletek és ezért köszönet mindenkinek.
Aktív témák
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest