Hirdetés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Hacsek #23291 üzenetére

Szia!
    Nem értem a logikádat.
    Lapozófájlt csak akkor használ a Windows, ha kevés a memória, ( illetve vannak bizonyos programok és játékok, amelyeknek szükséges a megléte, de akkor sem kell nagy méret) 8 giga ram-nál ritkán fordul ez elő, de ha lecsípsz 4 gb-ot ramdisknek, akkor már előfordulhat.
    Magyarán ne csinálj ekkora ramdisket, főleg ne lapozófájlnak, és akkor nem lesz szükség a lapozófájlra.
    Ha nagyon kímélni akarod az ssd-t, akkor egy másik meghajtóra állíts be egy jelképes ( 300 MB) méretű lapozófáljt, 8 giga ramnál úgy sem fogja használni.
    Én is ramdisk plus-t használok a következőképpen. Firefox cache volt oda irányítva, de újabban rájöttem, hogy sokkal gyorsabb, ha a C:ProgramFiles helyett a ramdisk-re telepítem a böngészőt, akkor hihetetlenül megtáltosodik, és így nem kell szórakozni a cache áthelyezéssel sem, azonkívül gyorsabb, mint az ssd-n, amelyet így megkíméltél.
    Superspeed RamDisk Plusban, mikor létrehozod a disk-et, akkor a telepítés közben tegyél pipát a Save at system shutdown elé, és akkor nem törlődik semmi , amit oda telepítettél.

Egy kis ramdisk sebesség a gépemröl: ( Érdemes megnézni az ssd-nél annyira fontos 4k olvasási paramétereket, odaver neki rendesen)

Aktív témák