- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
Kicsit töprengtem a korábbi adatokon és arra gondoltam mi lenne ha a videovágást SSD-ről csinálnám. Napi 10-20 gigánál több nem menne rá és a többi, mármint keresés és vágás meg feldolgozás másik meghajtóra (HDD-re) az számára csak olvasás lenne.
Hogy hányszor olvassák ki ugyanazt a cellát gondolom nincs korlátja , csak az állapotának változtatása korlátos.
Jól gondolom én eztet? (Ha igen akkor talán a fenti funkcióval sem készíteném ki hamar, és ezzel gondolom sokkal gyorsabban lehet elvégezni a feladatot. Ja igen, hát akkor viszont a rendszer mellett kell majd még egy SSD. )Abban kérnék segítséget még (ha valóban így van amit OCZ mond az alignról) hogy mit kell tenni egy SSD-vel ha nem rendszerként akarom használni és be akarom rakni egyelőre XP 32bit alá egy szokványos NTFS partícióval. Az XP állítólag nem tudja azt az align dolgot beállítani. Tényleg így van ez? Annak van jelentősége hogy hány bites rendszerben van particionálva és formázva? (OCZ szerint gyorsformázást szabad végrehajtani és nem szabad teljest ráengedni) Ez lenne a videovágós darab amit már most is be tudnék rakni rendszer váltása nélkül ha megoldható.
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest