Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- OLED TV topic
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Te most akkor mit csináltál pontosan, mert nem egyértelmű?"
A következő volt:
1. Bedobtam a mukodo gépbe és az itt közzétett leírást követve elkövettem a merényletet. (Kicsit más értékeket kaptam mint a leírásban.)
2. Átraktam a célgépbe, a (kicsit nLite-olt) XP (SP2) boot CD-ről indultam, felismerte a(z egyetlen) partíciót rendben és elkezdett másolni. Majd reboot után (amikor a telepítés jött volna) lefagyott (egy-két kriksz-kraksz jelent meg a monitoron és nyista).
3. Gondoltam hülyevok, biztos elfelejtettem aktívra állítani, első PC-be vissza, megnéz, aktív... Partition Magic beizzít hátha segít, azt mondta a fájlrendszerre, hogy BAD (ahol a HDD NTFS). Fenti játék újra lezongoráz, PM egyből indít, valamit makogott hogy nem jó akarom-e javítani, persze, a fájlrendszer továbbra is BAD de javítottunk egy hibát biztos jó lesz.
4. Lsd. 2.
5. Reboot->partíció törlése->partíció létrehozása->telepítés->működő XP.Remélem most sikerült érthető(bb)en megfogalmaznom.

Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest