Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Szia!
Azért én annyit hozzátennék, hogy xp telepítéshez, a laggolás elkerülésének érdekében, 16 vagy 32 K-s clusterrel formázd meg a lemezt.
Nekem 4k sripe és 32 k clusterrel nem laggol már...Ha két ssd-d van , szerintem mindenképpen van értelme RAID 0-ba füzni,mert majdnem dupla gyorsaságot kapsz, írás olvasás terén...
Hogy érdemes , és hogy miért két volume-t kialakítani azt nem tudom, akár egy vagy 2, mindenképpen ugyanazt az ssd-t használja írásra és olvasásra az oprendszer és a játék is...
A telepítést jól értetted, csak a fentebb említett 16 vagy 32 k-s formázás fontos, és hogy ha kész vagy a formázással, és telepíted az xp-t, akkor a hdd-s oprendszert merevlemezét húzd le ha nem akarsz multibbot-ot és nem c-re települő xp-t.... Sok sikert!
Üdv
Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest