Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Szia!
Azért én annyit hozzátennék, hogy xp telepítéshez, a laggolás elkerülésének érdekében, 16 vagy 32 K-s clusterrel formázd meg a lemezt.
Nekem 4k sripe és 32 k clusterrel nem laggol már...Ha két ssd-d van , szerintem mindenképpen van értelme RAID 0-ba füzni,mert majdnem dupla gyorsaságot kapsz, írás olvasás terén...
Hogy érdemes , és hogy miért két volume-t kialakítani azt nem tudom, akár egy vagy 2, mindenképpen ugyanazt az ssd-t használja írásra és olvasásra az oprendszer és a játék is...
A telepítést jól értetted, csak a fentebb említett 16 vagy 32 k-s formázás fontos, és hogy ha kész vagy a formázással, és telepíted az xp-t, akkor a hdd-s oprendszert merevlemezét húzd le ha nem akarsz multibbot-ot és nem c-re települő xp-t.... Sok sikert!
Üdv
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest