Hirdetés
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
Igen.
De a sima vertex is új vezérlős lesz. A V2-be bele sem merek gondolni.
Azt olvastam OCZ forumon, hogy a vertex2 az apex működési elvét fogja követni, ergo ha a vertex egy fasza vezérlőt kap, akkor a vertex2 simán raid0-ban lévő v1 lesz egy dobozban.Bodor: köszi a tesztet.
xtech2: eztet szépen olvasd át és csináld meg. Utána lesz különbség. A leírtak amúgy szerintem bonyolultabbak mint ahogy elvégzed.
Én is kipróbáltam csak kíváncsiságból, hogy SLC-ken javít-e valamit (de semmi különbség).
Image készítésre viszont a ghost-ot javaslom. Én annó csináltam disk és partition image-et is (biztos ami tuti).
Ha a partition image-et másolod a ssd tweak után vissza akkor az nem buzerálja el a beállítást, ha az disk image-et, akkor visszaáll minden az eredetibe.
Aktív témák
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest