Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Gyerekek ez a hülye Safari ide szemetel a temporary internet fájlaival a drága ssd-mre hogy a túróba bírnám rávenni, hogy a samu vinyómra mocskoljon ahelyett, hogy az ssd-m öregíti!? Órákig túrtam a guglit de sehol semmi
A másik kérdésem, hogy az iTunes könyvtárát a Musicot valami trükkel vagy hivatalosan nem lehetne szintén átpakolni egy vinyóra ugyanis már lassan 10gigás a mérete(csak az appok semmi zene!) és ez a 40Gigás Intel SSD-m fényében ugye....na szóval értitek! Minden megoldásra vevő vagyok kivéve, hogy dobjam ki az ablakon az iPhoneom és, hogy ne használjak Safarit!
Ja és Windows7 prof. HUN-om van! Óriási köszönet!!!! 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik kérdésem, hogy az iTunes könyvtárát a Musicot valami trükkel vagy hivatalosan nem lehetne szintén átpakolni egy vinyóra ugyanis már lassan 10gigás a mérete(csak az appok semmi zene!) és ez a 40Gigás Intel SSD-m fényében ugye....na szóval értitek! Minden megoldásra vevő vagyok kivéve, hogy dobjam ki az ablakon az iPhoneom és, hogy ne használjak Safarit!
Ja és Windows7 prof. HUN-om van! Óriási köszönet!!!!