Hirdetés
- Hobby elektronika
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Igen, azért nem azt írtam, hogy év eleje
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.Jó olcsó lett ez a Mattheus
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.