Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Mert használhatatlan, értékelhetetlen, 250k-ba kerülő lap, ami Moments ugyan, de május elején semmit sem ér. Mert tele van a klub bal szélsőkkel, mert az összes ikon nyitásom kuka volt, mert semmilyen módon nem honorálja a játék a beletett energiát és időt, és mert azt mondatja az ilyen nyitások után velem, hogy "legalább nem Nakata, vagy Litmanen, meg, hogy egész jó ez végülis".
Nem, nem jó, hanem rossz.
Tisztában vagyok vele, hogy semmi sem garantált, és minek csináltam meg, és nem is különösebben érdekel, de ahogy ebben és még sok másban is bánik a játékosokkal (lásd drop rate minimál szinte húzása, SBC-k visszatartása, az érte járó, eladható pakkok minimalizálása, és napestig folytathatnám), az sajnos egy számító, szemét, troll cég képét rajzolja ki előttem, aki a következő évben egy fillért sem fog tőlem látni.
Így röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest