Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz freddyadu #15707 üzenetére

Egyébként ez a Hagi pont annyira kicsit van messze a használhatótól, ami végtelenül bosszantó. Mert a 5* skill 4* weak foot cool, maxos a lövés, minden ok, de LM (még ez is orvosolható), de a 84 pace miatt egyszerűen kuka. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor kiraktam a mid or prime icon pakkot asszem? És nyilván a mid Essien jött, ami a három (illetve négy) közül a legrosszabb. De ott van mid Pirlo, jött baby Nakata is az elején, vagy az LM Laudrup, ami már több hónappal ezelőtt is kuka volt.

#15708gjoe
    Tavaly jött egy untrade TOTY Kanté nekem, de idén nem sok jóval kényeztet a játék. Ez a szerencsejáték faktor elég irritáló, sok felesleges feszültséget kelt, ami akkor is így van, ha a játék elején megvolt Baby Öcsi bácsi, idén végre kipróbálhattam baby Cruyff lapját, most Prime Lothart pörgetem, meg rámegyek még pár lapra, ami érdekel. Mert van rá coin, mert összegyűjtögettem. De azok a plusz szerencsés nyitások elmaradnak idén és bármennyire is felnőtt, épeszű valaki vagy, egy idő után kiéget :DDD

Új hozzászólás Aktív témák