- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Analóg fényképezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Most nem azért, de tök igazságtalan, hogy bizonyos TOTS ligák hamarabb jönnek ki a másiknál, mert hetekig erősebb lesz a keretük. Este rivalsban jött egy tag, vagy 8 PL TOTS volt a kezdőjében. A másik hármat kitaláljátok: gold Pope, gold Varane, birthday Mendy.
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.