Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Most nem azért, de tök igazságtalan, hogy bizonyos TOTS ligák hamarabb jönnek ki a másiknál, mert hetekig erősebb lesz a keretük. Este rivalsban jött egy tag, vagy 8 PL TOTS volt a kezdőjében. A másik hármat kitaláljátok: gold Pope, gold Varane, birthday Mendy.
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.