Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Természetesen megint 19-10-ben szopatott le a játék kétszer
Mondhatni már szokásos az, hogy a félpályánál belelépek 1 passzba és leírhatatlan íven pont a csatára elé pattan aki pont nincs lesen és üres is. Merő véletlenségből 
Annyira egyszerű lenne gold1-elite3-t menni kicsivel jobb kapcsolattal. Mindenki ezt a sablon hulladék játékot játsza, hogy 2 csatár háromszög és indítás. Rém egyszerű lenne levédekezni ha nem kontárkodna bele a gép ezekkel a semmire nem jó felesleges kilépkedésekkel.
Neymar-Ribery bomba. Ribery az a szélső akire vártam az eleje óta
Felix egy darab szar lett. CR meg jó lap továbbra is de delayban összjátékban használhatatlan mert minden elpattan tőle de legalább akkor is belő mindent 
#10051Gaborz1
Nekem is kiesett ma. Gondolkodtam, hogy kellene beépíteni mert amúgy elég jól néz ki. Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondhatni már szokásos az, hogy a félpályánál belelépek 1 passzba és leírhatatlan íven pont a csatára elé pattan aki pont nincs lesen és üres is. Merő véletlenségből