Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Természetesen megint 19-10-ben szopatott le a játék kétszer
Mondhatni már szokásos az, hogy a félpályánál belelépek 1 passzba és leírhatatlan íven pont a csatára elé pattan aki pont nincs lesen és üres is. Merő véletlenségből 
Annyira egyszerű lenne gold1-elite3-t menni kicsivel jobb kapcsolattal. Mindenki ezt a sablon hulladék játékot játsza, hogy 2 csatár háromszög és indítás. Rém egyszerű lenne levédekezni ha nem kontárkodna bele a gép ezekkel a semmire nem jó felesleges kilépkedésekkel.
Neymar-Ribery bomba. Ribery az a szélső akire vártam az eleje óta
Felix egy darab szar lett. CR meg jó lap továbbra is de delayban összjátékban használhatatlan mert minden elpattan tőle de legalább akkor is belő mindent 
#10051Gaborz1
Nekem is kiesett ma. Gondolkodtam, hogy kellene beépíteni mert amúgy elég jól néz ki. Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondhatni már szokásos az, hogy a félpályánál belelépek 1 passzba és leírhatatlan íven pont a csatára elé pattan aki pont nincs lesen és üres is. Merő véletlenségből