Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
Andre mar visszavonult pár hónapja, fredyama nem valami aktiv mostanában uh csak Xtreme_Addict, Vivi, Dancop, Splave, 8 Pack, Sam, der8auer, és a többi 20+ esetleg induló profit kell lealázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igen, ő az
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él:
The-ULTIMATE-ASUS-CT-479-Adapter-Modifications (ezt anno miis megcsinaltuk brasil kollégával, és müködött, fsb-ben feljebb ment a dothan tőle)
hipro5 mods Radeon 2900XT, 1377MHz core frequency
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él: