Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jones965

    Modder

    A mai nap még utoljára gyorsba össze szerveztem magamnak egy session-t. Elég kapkodós volt a nap, mivel holnap már vissza kell vinnem az asus-nak a hardvereket, valamint én is pakolok ki a PlayIT-re, így még a gépeket is bekellett pakolnom a kocsiba. Azon meg ráadásul még nyári gumik volta, így a tényleges tuninghoz valamivel 12 óra után tudtam hozzáfogni.
    A konfiguráció: asus R5E, 5960X cpu, 32Gb Crucial DDR4 ram, Samsung EVO 120Gb ssd,Corsair AX 1200W psu, valamint chillerrel hűtött 4 db HD 7970 cfx.

    A videó kártyák túlhajthatóságát illetően nem voltak kétségeim, ezek már jó pár alkalommal bizonyították, hogy 1300MHZ-en stabilak tudnak lenni kellően behűtött vízzel.
    A cpu volt makrancos most is. Hiába próbáltam különböző bios beállításokat, a cold boot -80°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten már jelentkezett,a cpu viszont 95 -100 között érezte jól magát. A szokásos 1,5 órai kínlódást, tesztelést követően sikerült valami fogyaszthatót elérni, aminek a pontszáma engem is meglepett. Vantage 5250mhz-es cpu órajellel hozta a +91K-t.
    Többszöri finomítást követően sikerült 5300 mhz fölé vinni az órajelet, így összejött 4 gpu-val a +93K.
    Próbálkoztam a gpu score pontszámot 100K fölé vinni, de mikor ez meglett volna, rendre elhasalt a rendszer.

    A konkrét eredmények. Vantage-ban és 3dm11-ben 4 illetve 3 gpu-val sikerült HWbot-on kategóriában az első helyeket megszereznem.

Új hozzászólás Aktív témák