Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából "fent", 4,3GHz és fölötte jó az effem. Egy komámmal versenyzünk, hogy 4GHz-en ki tud jobb effet összehozni. Ő ddr3-mal tolja és valószínűleg ezért, de rám ver 1000-et effben.
14,844 az én eddigi legjobb eredményem,az övé pedig 14,672.
Ezt kellene behoznom, de se pl7, se cl4 nem akar menni és ha megy is nagy ritkán, akkor lassabb az eredményem tőle. pl8 és cl5-4-4-8 megy mch 1,26V-tal, pl7 cl4-4-4-8 még 1,60-nal sem.
5:6 nézem a ramom, ami nem nagy durranás ilyen kis fsb-n. 1066-on cl5 nem fog nagyot akasztani, de más strap-ekkel magasabb órajellel nem megy. Ezen az FSB-n van olyan másik strap és osztó, ami "golden" lehet számomra? (tudom, próbáljam ki, de mindet néztem már)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest