Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár tudom, hogy a legtöbben szakmai titokként kezelik, de mégis bátorkodom egy kis segítséget kérni fiúk!
Nézegettem a bot-ot és az előttem lévő sub tulaja kriminaalid...
Ugyan az a lap, ugyan az a proci, ugyan ez a pi-re modolt bios, de ramok csak 5-5-5-5-ön, PL10, proci lassabb majd' 40MHz-el és mégis rámver. Kiakadtam ezen. Ergo nálam tuti "van még benne" ezen az órajelen is vagy 1 tizedmásodperc, mert egyrészt effben hoznom kéne az ő szintjét, másrészt nálam pl9 4-4-3-7 megy a rendszer, amivel még kéne valamicskét javítanom. Mit cseszek el?
TinyXP drivermentes SSD-ről fut, ami AHCI-n megy, win7-el formázva, után ment rá az xp, Silver téma, szolgáltatások kikapcsolva, explorer off, pi nem a max prio-n, hanem eggyel alatta, mag 0.-hoz allokálva. Nyomom az 1K-kat amíg nem lesz nagyon gyors. 0.0076-os eredmények után jön egy 000062-es, akkor utána tolom az 1m-et és azt mentem ki. Mit rontok el? Annyi, amit sejtek, hogy talán hiba lehet, hogy fenn van vga driverem (számít?). Chipset driver pedig nincs (számít?).
Bármi segítséget nagy örömmel és hálával fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest