Hirdetés
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epson nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Hello! Srácok kellene egy kis help, tudom nem ide tartozik, azért is tettem offba. Neten nem sok mindent találtam róla, de a Ti kezetekben azért elég sokféle processzor megfordul, meg olvasgattok külföldi fórumokat, hátha.
Vettem egy Xeont, és nem találtam a Tj. maxról semmit, tehát nem tudom mennyire valósak ezek a hőmérséklet adatok. Éppen 27°C-os a víz ami hűti, de az egyik mag ez alatt van, ami eléggé érdekes. Nincsen se lézeres hőmérőm, se semmi
Mennyire lehet hinni a két programnak? Régebben egy CPUnál is kétféle adatot mutattak, itt legalább egyféle, ez is valami. A CPU és az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Autós topik
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- GTA VI
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mennyire lehet hinni a két programnak? Régebben egy CPUnál is kétféle adatot mutattak, itt legalább egyféle, ez is valami.