Hirdetés
- RAID
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devin92devin
tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem gigabyte 880GA-UD3_h lap egy Phenom II B60 társaságában vízzel hűtőm, gondoltam durvább tuningolásba kezdek hát fagyasztottam le vizet pumpa bele kezdtem 4200 mhz-vel 1,475 volton csak a cpu szorzót állítottam nem fsb, hozzáteszem ennyit sima vízzel is ment csak kicsivel magasabb feszen, 5/c primet futtattam proci 17 fok volt max gondoltam tovább megyek 4400 mhz, 1,61v kellett hogy 5/c primet bírja legalább proci max 30 fokos volt de a jég egyre jobban olvadt
, és ennyi volt a vége amit nem is gondoltam volna 4600 on már 1.8v-is kifagyott az üdvözöljük-nél
mi lehet a gond? folyamatosan 30 fok alatt volt akkor nem értem 4600 on miért nem kapcsol be hatalmas fesszel sem
, biosban csak szorzót állítottam és cpu feszültséget, esetleg másnak is adni kel + feszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Robotporszívók
- RAID
- Apple asztali gépek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és ennyi volt a vége amit nem is gondoltam volna 4600 on már 1.8v-is kifagyott az üdvözöljük-nél
mi lehet a gond? folyamatosan 30 fok alatt volt akkor nem értem 4600 on miért nem kapcsol be hatalmas fesszel sem
, biosban csak szorzót állítottam és cpu feszültséget, esetleg másnak is adni kel + feszt?