Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
Jó az. Még talán jobb is mintha kicsi rudakban vetted volna.
Néztél 2D/3D tesztet? Max Oc ra nagyon jó eredmény született, bár jéggel azért 1.8v körüli feszültségre nem mentem volna.Amennyire kiveszem a képből a CPU körüli területen azért nem durrantottad meg túlságosan szigeteléssel. Erre illetve hogy a lap hátulja is kellőképpen le legyen szigetelve figyelj oda. Például ezért szokás kivenni a házból az alaplapot.
-
kop8
őstag
Egy videó:
[link] -
kop8
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
THX

Ez a legjobb hőfok amit lebírtam fényképezni:
[link]Mér nem nézem a maxOC-t ezt az 5500-at is allig birtam összehozni

-
-
kop8
őstag
Vettem kb egy 19literes hűtőtáska jeget és még a fele sem fogyott el

-
kop8
őstag
Max oc:
[link] -
-
subaruwrc
félisten
Üdvözlet mindekinek!
összegyűlt a népes X3DTH 3 tagja / 04ahgy , toyone , subaruwrc / egy durvás 3D benchre.
az eredménye :3D Mark Vantage overall hungarian record with 53374 marks
980X - LN2 - 5320mhz 6C/12T 1.76v -145C
GTX 570 3Way SLI 900mhz engine - 2100mhz memory clock - stock cooling 1.15v vgpu3D Mark Vantage 2 gpu hungarian record with 45145 marks
980X-LN2 - 5000mhz 1.73v -135C
GTX 570 SLI 925mhz engine - 2200mhz memory clock - 1.15v stock cooling.szerintem single gpu 3D Mark 06 hungarian record. 33238 marks
980X LN2 -5000mhz 1.73v -135C
GTX 570 900mhz engine - 2100mhz memory clock 1.15v stock cooling.képek hamarosan.

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
kizárt hogy addig bírja

nekem sosem maradt meg másnapig. -
kop8
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
De 3nap utám az egész eltűnik?
-
-
kop8
őstag
Mindenképpen ki kell szedni a lapot a házból ha szárazjéggel akarok tesztelni, nem elég csak oldalra fektetni?
És eshet valami baja a lapnak vagy procinak a szárazjégtől, hidegtől?
Jövőhéten lessz talán jég

A potom felszerelhető lessz kiszedés nélkül is...
[link] -
k.soma
senior tag
Üdv mindenkinek!
Remélem tudtok segíteni, mert most kicsit búvalba*zott a hangulatom.
Van egy Gigabyte GA-EP43-DS3L alaplapom, benne egy Q8400-as proci. 2GB 667Mhz DDR2 + 2GB 800Mhz DDR2.
Tegnap vettem a procira egy elég jó kis hűtőt. Nem titkolt szándékom volt vele, húzni akartam a procim órajelét.
Aki nem tudná
, az alap órajele a processzornak 2,66Ghz. 333x8-as beállításokkal van alapértelmezetten.
Első indításkor feltettem 3,2Ghz-re, nem volt stabil az alkalmazások random bezáródtak, prime95-ben 2 mag (0. és 3.) tesztje FATAL ERROR-ral befejeződött.
Próbáltam 3,0Ghz-en, így stabil volt (tegnap), de ma amikor hazajöttem már nem úgy tűnt.
Fagyások, alkalmazás leállások véletlenszerűen.
Azóta:
-kiszedtem a 667Mhz-es RAMokat, mert sajnos azokat is felhúzta 800-ra, amit nemhinném, hogy szeretnek.
-beállítottam a biosban, hogy ne változtassa dinamikusan a szorzót és a feszültséget használat közben, mindig maradjon fix
-beállítottam, hogy a memóriákat ne Turbo módban használja, hanem Standard-ban.
-próbáltam túlfeszelni is (nemsokat, 1 fokozatnyit) a procit, próbáltam úgy húzni, hogy manuálisan beállítottam az alap értékekre is a proci feszültségét
-mostmár 3,0Ghz-en is FATAL ERROR-ozik 2 mag prime95-ben.
-Bad Company 2 is bezáródik 1-2 perc után.
-most 2,8Ghz-en (400x7-es beállításokkal és a memóriák is 800Mhz-en vannak) fut a dolog, de még így is FATAL ERROR rögtön 0. és 3. magnak prime95-ben
A hűtéssel nincs gond, csak zavar, hogy nem tudom húzni a procimat úgy, hogy stabil legyen.
Valami ötletetek van, hogy mit ronthattam el, vagy mit hagytam ki? Esetleg újra kéne telepítenem a Win7-et? -
Speed®
titán
Pff..1.5GHz GPU..
-
DonToni
aktív tag
Csak úgy érdeklődnék hogy mi számít "extreme" túlhajtásnak hogy ha százalékosítani kéne ???
Pl. egy proci +50% -os túlhajtása az már valami, vagy semmi, esetleg belépő szint ???
-
A hiteles eredményekhez (pl egy 3dmark06-ban) a progi által létrehozott "eredmény" fájlt kell beküldeni vagy screenshot is kell?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
sandyval szeretnél kikapni vagy a nehézfiúval ?

-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
na te csak nyughassál már, most én jövök

-
-
kop8
őstag
-
kop8
őstag
Egy kis extrém tuning oldal:
[link] -
Thank you all!

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Gratula!
Hosszú életet neki.
-
kop8
őstag
Mennyivel rosszabb egy teljesen alu pot mint egy olyan aminek réz a talpa?
Overlocker:
Gratula, szép eredmény

-
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Gratulálok az oldalhoz és a remek eredményhez is.
-
Tisztelt Barátaim!
Végre valahára elindult a weboldalam, itt érhetitek el:www.overclocker886.com
Az első bejegyzés: GIGABYTE 890FXA-UD7 + Unlocked X2 555 = 6882Mhz, Superpi 1M: 10.063s, 5Ghz NB
-
kop8
őstag
Nemértem ezt a wprime tesztet sem!
4400ra van húzva a proci, 4maggal és mégis lassan csinálja!
Van akinek 4000-en 2maggal gyorsabb mint nekem
Mi lehet az oka?
-
-
kop8
őstag
küldtem be 2db eredményt de nem sokat ér

-
-
kop8
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Meg elég jó procit adtál

Nemértem miért van olyan hogy valakinek 5000fölött megy a procija és allig kap pontot pcmark2005-ben, nekem is megy a 4 mag de csak 15000 körül kapok, mi számít a tesztben, a hdd is meg minden???
Ő mirt kap ennyi pontot?
[link] -
-
kop8
őstag
Első beküldésem, elég szerény de egyelőre ennyit tudok:
[link] -
04ahgy
nagyúr
Toljátok a pontokat srácok, mert nemhogy Portugália nincs még megelőzve, de Taiwan is felfejlődött...
HGyu
-
gombcomp
senior tag
Nem vagyunk esélytelenek!

Különösen ha megnézed,hogy van már feltöltve 3DM11 eredmény
Performance,és Extrém kategóriában is,elég jó eredmények ezek.
Nem is beszélve arról,hogy azért nem mindenki ül a babérjain,lesz még itt villantás!
Ha majd pontozzák 3dM11-et akkor néhány 10 pont még jöhet.
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
-
-
kop8
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ebbe a pontgyüjtésbe akármlyen progival vagy géppel be lehet szálni?
Csak kiemelkedő eredményt kell elérni nem?
Akár 3dmark03-al is, vagy bármivel? -
joshua7
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Azt hiszem, ez nekem köszönhető, mert fölnyomtam a saját eredményeimet, amivel szereztem most vagy 130 pontot.

-
Magyarország megelőzte Taiwan-t az országok közötti listában, és azt hiszem az eddig legelőkelőbb helyen vagyunk a 35. helyen! Gratulálok mindenkinek, gyűjtsétek velünk együtt tovább a pontokat, mindössze 70 pontra vagyunk Portugáliától, azaz 34. helytől!!
-
MontyCrew
senior tag
hellóka, azt hiszem kezdek besorolni a tuningosok világába, kezdem érteni már mit hogyan miképp, csak még pár dolog nem tiszta, igazság szerint a vga tuningnál. A mag órajel emelése vagy a memó órajel emelése szokott előbb fagyáshoz vezetni, alapórajeles tuningra gondolok most perpillanat, pl alap 800/1000 de felnyomom 950/1100ra akkor megy, de 1200on már kifagy ati radeon hd5830ról van szó mellesleg. a katalistos csúszkákkal játszadozom, esetleg valami program hozzá? hogy tudom megnézni hogy mennyit megy alapfeszen maximum a kártya?
-
kop8
őstag
Valaki használt már szárazjeget itt a ph-n hűtésre?
-
04ahgy
nagyúr
HWBOT GT 220 1024MB DDR2. Nagyon visszafogta az antituning fos DDR2...
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
2 hét múlva elvileg kapom a másikat

azért baj hogy jó mert sok nitrom pocsékba ment , te süti
nem adom, vegyél magadnak

-
Zé_Mester
őstag
a Cascade hűtés a kompresszoros "hőcserélésen" alapul.
kb úgy működik az egész rendszer, mint egy hűtőszekrény/fagyasztó, csak azt a hideget egyetlen felületre hozza létre, ellenben egy háztartási gép felületével.googliba nagyon sok képet találni az efféle hűtésekről.
a gyengébb megoldások éppen hogy 0 körül tudják tartani a procit, de az erősebb, több körös rendszerek hozzák akár a szárazjég eredményeit is
....sőt.......akad olyan megoldás is, ami -100 Load-ba is képes hűteni.......csak azt épp olyan árba mérik mint az aranyat.de ha van klíma/hűtőszerelő ismerősöd, akkor pikk-pakk összedob egy hasonló belépő szintű rendszert

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Több feszt már ne adj neki jég mellett, nehogy károsodjon..
..bár AMD esetén ez igen ritka..de a hűtés miatt már nem is segítene szerintem több fesz..

(
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)