Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Elnézést, ha megzavartam a társalgást. Ti honnan szerzitek a folyékony levegőt?
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3096 üzenetére
szerintem létezik
a kis penti csak dualcore, oda talán gyorsabb az xpamúgy mikor tolod fel az eredményeideT?
ne hagyd a legutolsó pillanatra szerintem -
Létezik hogy a Win 7 Professional 64bit nem elég gyors Wprime-hoz?? :S
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3091 üzenetére
andre v hicookie szintjén biztosan nem. Shamino (evga) vagy Kinc (asus) pl miért nem botozik?
persze más kérdés, amit Máté vet fel, biztosan abban is van valami, ez egyfajta elvárás is lehet gigáéktól... viszont itt lehetne azt felvetni, hogy mióta is szólnak bele a gyártók ilyen szinten a magánemberek tuning versenyébe? amióta vannak a live, online versenyek és egyéb eventek, amit ugyan nagyon szeretünk, mert fizetnek mindent, találkozol külföldi arcokkal a fórumokról, stb, de legalább annyira ártalmas is nekünk ez az így kialakult gyártói marketing rendszer... -
csokad
senior tag
húú ide csupa magas rangú emberkék járnak!
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3086 üzenetére
na hicookie a másik... van pofája hwbotozni nyíltan gyártói alkalmazottként...
-
matteo_szg
őstag
válasz
Achill3uS #3084 üzenetére
Ebbe nyilván nem látunk bele teljesen, de amekkora verseny van Intel platformon a gyártók között, teljesen természetes - sajnos -, hogy átalakult ez az egész. Elég csak megnézni a Rampage III Extreme és UD9 csatát, még a vak is látja, hogy nem emberek, hanem gyártók csatáznak. Óriási nagy presztízst jelent mindkét lap, és mivel a célközönség valamelyest egyezik ezzel a közösséggel, ezért simán bevetnek minden eszközt.
Múlt héten 2-3 olyan levél jött a Gigabyte-tól, amiben arra voltak büszkék, hogy Hi Cookie mennyire hajtotta szét a GTX 480-akat az UD9-ben. Ez mint sajtóközlemény. Persze szívesen olvasok ezekről, de korábban nem nyomták ezt ennyire. Most már erre is szükség van, hogy eladhassák az 500-600 dolcsis lapokat.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3086 üzenetére
hwbot-on a top embereket, első 3 taiwan-i..
nekem személyszerint még K|ngp|n , Hipro5 , SF3D a sorrend
de még amit Achi is mondott, Team Japan-ból akárki ott lehetne a skill alapján.mod
és nem is gyógyszergyáros az apjuk -
-
toyone
őstag
válasz
Achill3uS #3079 üzenetére
Ezeknél az online versenyeknél mindig ez van. Egyszer csak előkerül valaki egy brutal eredménnyel aztán kár volt pénzt belefektetni. Szerintem jön majd még egy durvább Vantage-val mert ahhoz képest amennyin 32m ezett, még vár kicsit.
A Pentium g6950 versenyre vettem lapot+procit+nitrót aztán nincs semmi csak a szívás. Előfordul ez is. Majd over megnyeri. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #3082 üzenetére
ezt nem értem én sem, és mostanában kapja is a bírálatokat érte azért XS-en is... hogy el kéne dönteni, hogy most gyártói teszterről vagy független tuningerről beszélünk, mert a szponzoráció egy dolog, de neki konkrétan ez a munkája, namost akkor miért is csinálunk versenyeket az oc scene-nek? én komolyan már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Andre-vel le van zsírozva előre az egész, hogy ne kelljen kifizetni ezt a sok díjazást, mostanában gyanúsan sok online verseny van
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3081 üzenetére
japán tweak-től sehol sincs, ezt a procid odaadnád fredyama-nak, már 5 perc alatt lenne a 32m wr
de sajnos nem gyógyszergyáros az apánk
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3078 üzenetére
ebben az egészben csak az az undorito, hogy gyakorlatilag hw-re nem kell költenie, mert mindent kap, lap, vga, ram, cpu és ugyanakkor indul egy rongyos 1000 usd-t érő versenyen, és nem hagyja a többieket érvényesülni aki mondjuk nem vagy negyed ennyire se támogatott. versenyekre pedig eddig sem járt el soha, tuti valami haverját elküldi. no comment.
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3070 üzenetére
good luck bro
-
Achill3uS
nagyúr
meglátjuk, az a baj ezek állandóan azon múlnak ki indul... pl első körben 0 komoly eredményt raktak fel, de nem nagyon olvastam még el a szabályzatot most mi számít, hány szakaszt kell nyerni, és hogy pl van-e bármilyen vga limit, mert ha nincs akkor nem is állok le időt pazarolni rá, nincs kéznél 4db 5870-em... thx anyway
-
Achill3uS
nagyúr
ok, lets vote a lifetime ban for Andre...
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3070 üzenetére
nekem azért msn-en megmutathatod
titokban tartottam a másikat is naaaa -
-
Achill3uS
nagyúr
megpróbáltam valamit alkotni az msi versenyre, mivel kaptam hozzá lapot, de sajnos idő hiányában, nem sokra futotta, és a szerencse se volt mellettem amikor vga-t ln2-ztem, coldbootbug és coldbug is előjött a 480-ason, amikor a gpu volt stabil 1100mhz körül a cpu teszt fagyott be amikor a cpu volt rendben a gpu teszt akasztott meg, mind1 cirka 40liter ln2 elment a lapra, de legalább még1x ennyi kellett volna hogy megfelelően kitapasztalja az ember. ettől függetlenül a lappal meg vagyok elégedve, 1-2 apróságtól eltekintve közel rampage 3 extreme szintet hoz, review-t is majd írok ha lesz időm. de persze Andre-val megint nem lehet felvenni a versenyt, utolsó nap felrak egy 5.4g-s vantage-t, amivel átveszi messze a vezetést...lol
achill3us_superpi_32m_core_i7_980x_6min_29sec_484ms
achill3us_3dmark_vantage___performance_geforce_gtx_480_26203_marks -
-
toyone
őstag
Over Live a Hoc.hu-n. Csak léggel ugyan de UD9 meg gtx 480 SLI van.
-
Achill3uS
nagyúr
szóval a lényeg az hogy nem subaru hanem toyone megy a GOOC EU Final-ra? a honlapon ez még ki lesz javítva vajon? good luck anyway
-
Zé_Mester
őstag
srácok, nem belepofázás meg okoskodás, de privizzétek le sztem.
nem ide való, meg senkinek semmi köze hozzá, ne ezen csámcsogjon a nép hogy ki miért nem egy ide vagy odapeace
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #3052 üzenetére
Oké, aláírom ,hogy nem mentem utána és nem kérdeztelek meg.
még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
ezt nem igazán értem, én szerintem nem ellenkeztem a repülő indulásával kapcsolatban, de majd Kata kijavít ha mégse. Látom énis a mezőny színvonalát, nyílván nem lazáztam volna el egy késő esti géppel.
Én ragaszkodnék foggal körömmel, de nem tudtam Katának azon nyomban mondani egy érvényes azonosítót, mert útlevelem nincs, a személyim érvényessége két napja véget ért, ideiglenes meg nem megfelelő. 0 határidővel nem tudtam ennél többet tenni, minthogy mára csináltattam ideigleneset.Tisztelettel!
Ádám
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #3050 üzenetére
De Ádám ne csináld már! Miért nem kerestél meg engem előtte, hogy kell-e valamit tudni a repülős útról? Nem kell a Katával vívnod, ha nem akarsz, kérdezhettél volna nyugodtan. Facebookon pl.
Persze, hogy mérges lettem, mert egyszerűen nem értettem, miért bonyolódik egy olyan dolog, aminek halál egyszerűnek kéne lennie. Bazi erős mezőny lesz kint, még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
Ha pedig erre vártál egész nyáron, akkor miért engedted ki a kezeid közül? Még ha rossz napja is van az embernek, ez pont egy olyan, ami felvidít ezek szerint. Foggal-körömmel ragaszkodnod kellett volna hozzá, mert óriási lehetőség neked.
Üdv,
Mate
-
Hú, itt mik történtek
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #3049 üzenetére
Kedves Máté !
Teljesen jól ítéltél meg a GOOC során, de szerintem te se lennél lelkes , ha az utolsó pillanatban törlődne a program amit egész idáig vártál. Szívesen elnézést kérek mind a kettőtöktől illetve a szervezőktől a kellemetlenségért, és elismerem, hogy hibáztam, de kiegészíteném azzal, hogy rutintalan utazóként elsiklott a figyelmem efelett, és talán ha Kata előbb figyelmeztet hogy erre is figyeljek akkor most nincs ez.
A facebook profil szerintem mindenki kis privát szférája, és lehet hogy ott nem szeretnék a tiedhez hasonló epés megjegyzéseket olvasni, amikor annélkül is elég tré a napom.
Ez semmi személyes, de tényleg szeretném elfelejteni ezt a dolgot, és továbblépni.Tisztelettel!
Ádám
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #3048 üzenetére
Kedves Subaru!
Csak magadnak köszönheted, hogy nem jössz Mallorcára. Azt a hisztit, amit te levágtál itt az utóbbi napokban, senki más nem merné megtenni rajtad kívül ebből a közösségből. Tőlem törölhetsz engem meg a kedves leányzót is a Facebook ismerőseid közül, de talán jobb lenne, ha kicsit megint elgondolkodnál azon, ami történt. A magyar versenyen úgy gondoltam, rosszul ítéltelek meg korábban, egy korrekt csapattal, veletek ismerkedhettem meg.
Sajnos csalódnom kell ismét, de ez teljesen másodlagos dolog, ezen ne is gondolkozz, nem is érdekel téged valószínűleg. Inkább azon agyalj, hogy ezzel valszeg elvesztettél egy gyártói kapcsolatot, és nem akarlak rémisztgetni, de várhatóan mások sem fognak szóba állni veled ezután. A helyedben sürgősen bocsánatot kérnék a szervezőktől. Ha magyarázni kell, miért, akkor viszont inkább tényleg hagyd, nem vagy méltó a GO OC 2010 győztesi címére.Üdvözlettel,
Mate
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3046 üzenetére
majd igyekszem szerencsésen választani
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3043 üzenetére
kis s he
hipro5 , elmor, ryba, Kabauterman után beférhetnék, bár matose, Viss meg predator se lesznek éppen könnyű ellenfelek, hát meglátjuk mi sikerül, rajtam nem fog múlni
X58A-UD7-980X-Kingston ram, akkor megint all 2d lesz
lets race -
válasz
subaruwrc #3042 üzenetére
Talán majd később...összesen két darab ilyen kit van Európában, az egyik itt volt..
GOOC 2010 Europe Regional Final - Subaruwrc go to TOP 5.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3040 üzenetére
esetleg nem lehet nekifutni mégegyszer? ddr3 nitrozás?
hm im lovin itmod: ha eleget foglalkozik vele , lehet megtanul pár szót is
-
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3038 üzenetére
milyen egyszerre vigyorogtok
kár hogy a 2 GTX befűtötte a cuccot és nem lett meg a 2600mhz -
Zé_Mester
őstag
válasz
theiron320 #3036 üzenetére
rossz topic, itt sztem hamarabb kapsz használható választ
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Eddig ezeket a beállításokat használtam és a gép stabil volt.
FSB Frequency - 457
PCIE Frequency - 100
FSB Strap To North Bridge - Auto
Dram Frequency - Auto
Dram Timing 5-5-5-15
CPU Voltage - 1,23750
FSB Termination Voltage - Auto
Memory Voltage - Auto
North Bridge Voltage - Auto
PCIE Spread Spectrum - Auto
CPU Ratio - 7.00
DRAM Static Read Control - Auto
DRAM Read Training - Auto
MEM OC Charger - Auto
CPU Spread Spectrum - Auto
CPU Margin Enhancement - Optimized (default)
Azt szeretttem volna elérni, hogy a ram 1066 mhz en menjen mert ddr2 1066 mhz ramjaim vannak.Ez nem sikerült sajnos bármilyen beállítást használtam.
Akkor gondoltam sok próbálkozás után, hogy mindegy akkor emelek egy kicsit az fsb-n.
Ezeket a beállításokat használtam
FSB Frequency - 476
PCIE Frequency - 100
FSB Strap To North Bridge - Auto
Dram Frequency - Auto
Dram Timing 5-5-5-18
CPU Voltage - 1,25
FSB Termination Voltage - Auto
Memory Voltage - 2,1
North Bridge Voltage - 1,3
Cpu pll voltage 1,5
CPU Ratio - 7.00
DRAM Static Read Control - Disabled
DRAM Read Training - Disabled
MEM OC Charger -Enabled
CPU Spread Spectrum - Disabled
CPU Margin Enhancement - Performance mod
AI Transaction Booster: [Manual]
Common Performance Level [18]
Pull-In of CHA PH1: DISABLED
Pull-In of CHA PH2: DISABLED
Pull-In of CHA PH3: DISABLED
Pull-In of CHA PH4: DISABLED
Pull-In of CHB PH1: DISABLED
Pull-In of CHB PH2: DISABLED
Pull-In of CHB PH3: DISABLED
Pull-In of CHB PH4: DISABLED
SBridge Voltage: [1.10]
De sajnos az intel burn teszt hibázik meg 1024 mb is.
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek hol a hiba vagy mit kellene átállítsak?
Konfigom:
Asus P5Q-Pro motherboard
Intel Core 2 Quad Q8200 Processzor+asus v72 cooler
4x2 Gb Corsair c5-pc8500 ddr2 1066 mhz ram
Gigabyte 4870x2 videocard
640 gb wd + 500 gb seagate hard -
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #3034 üzenetére
bazzzz, majd 300k egy karira
oszt ez mit tud ? kitakarít a lakásba vagy mi ?............agybeteg volt az is aki beárazta -
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3032 üzenetére
ismerős szitu
better next time
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3029 üzenetére
mikor kapja az új adag nitrot?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3029 üzenetére
ó hát az még nagyon light
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3025 üzenetére
vtt?
-
Achill3uS
nagyúr
-
válasz
Zé_Mester #3017 üzenetére
I commin.. 266 bclk on air
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #3022 üzenetére
az órajel engem is meglepett, félreütésből jött elő hogy megnézem a végét.
220-at akartam beírni a bios-ba, elütöttem, 250 lett és pikk-pakk bebootolt, csak akkor figyeltem fel rá amikor a CPU-Z-ben néztem az értékeket........mondom mivan
úgyhogy nekiestem és eddig ment, 271-en már belefagytam, de ha bátor vagyok és 1,45V VTT fölé megyek, akkor simán megy tovább is sztem.a táp egy Enermax 1250W Revolution 85+, a harisnya pedig házi megoldás, de most átalakul az is, mert piros-fekete lesz, az jobban megy az alaplap színéhez.
a proci pedig ilyen :
FPO : 3003B287lesz még folyt.köv., jön majd rá a nitró, csak legyen vége ennek az átkozott vizsgaidőszaknak
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #3017 üzenetére
ez tényleg nagyon kemény base clock főleg vizzel, én eddig meg se néztem egyik gulftown-omat se max bclk-ra, mert ilyen magasra úgy sincs szükség, de ezek után kiváncsiságból megnézem
btw milyen tápot használsz? érdekes színű ez a kötegelés, gyári?
ja igen, proci milyen batch? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3014 üzenetére
grat, remélem megnyered
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3012 üzenetére
gratu papa
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #3014 üzenetére
gratula, remélem a helyezés megmarad akár mikor is lesz a vége
én is alkottam tegnap, igaz nem volt betervezve, de olyan eredményem lett hogy én magam se akarom még elhinni hogy erre képes ez a cucc :
Tesztrendszer :
- ASUS Rampage 3 Extreme
- Intel Core i7 980X
- Corsair Dominator GT 2000 CL7 Rev.2.1MAX BCLK VALID : 270 BCLK !!!!!
perpill ennyi, hamarosan update
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
Gratulálok, szép eredmény!
-
toyone
őstag
válasz
Grat. Valószínűleg azért változtatták meg mert nem érkezett annyi eredmény az 1M re mint várták. Viszont egyenlőre biztató az 1M ed. Hajrá.
-
Sajnos a Pentium G6950 contest-be szabályt módosítottak, így nem ma jár le az első forduló, hanem mindegyikre jún. 30-ig lehet küldeni, sajnos :S Szeretem ezt az "on the fly" szabály módosítást
Na mind1, majd marad a backup jún. 30-ra..
-
válasz
-
Új magyar bclk rekord: 283.6
-
toyone
őstag
-
-
Bagira01
veterán
válasz
adamssss #3003 üzenetére
Nekem is lenne kedvem hozzá, csak egyedül azért mégis sokba lenne a dolog. Ha sikerül egy normális tervet találnom, vagy csinálok párat aztán kérek vmi szakvéleményt akkor pot az már lenne. Pár hw-re is lenne pénz, de azért egy versenyképesebb teljes konfigra nem nagyon tudnék annyit kiadni. Ez meg még csak szárazjégre lenne elég, mert nitrot nem tudok tesco-s 5 literes üdítős palackba hazahordani
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #3004 üzenetére
pont tegnap olvastam, elég vicces. egy kb 2000 dolláros konfiggal ( 980x+big bang + ramok +gtx480 + nitro ) nyerhetsz 1000 dollárt ha szénné hajtottad és megnyerted mindkét versenyszámot és túl is élte a cucc. amúgy a dánoknál aquamarkot nyomtak msi moa kvalifikáció címén és wr-t is döntöttek szval ez is kamu hogy nincsen online kvalifikáció kifejezetten ide. van csak nálunk nincsen.
-
Achill3uS
nagyúr
hát láttam már jobb videót is, egy interjút bevághattak volna még vagy valami értelmeset a csajokon kívül
más...
megkérdeztem tegnap az MSI-nél a kapcsolatomat, hogy ugyan már mi lesz a MOA 2010 sorsa, 2 évig volt magyar részvétel de eddig nincs információnk van ahol pedig már selejtező is volt. válasz: you can participate in our online competition only: You've Got The Xtreme Power!
kösziegy olyan versenyen ahol 980x és MSI Big Bang X58 lap kell a nevezéshez (ami megjegyzem halkan sehol nincs még kereskedelmi forgalomban) és a Vantage P teszt nem limitál vga-t, csak annyival hogy single gpu only, arról már ne is beszéljünk hogy a szabályzatban nincs ES hardware kikötés/tiltás. és ha ez még nem lenne elég, csak az az 1 személy jut ki a grand final-re (legalább) aki mindkettő kört (32M, Vantage) megnyeri a nemzetközi mezőnyben. köszönjük EMESE
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3001 üzenetére
mindig csak a bluechip
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest