- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
válasz subaruwrc #2498 üzenetére
Szerintem becsüld meg aki gratulált, aki meg nem, azoknak meg nem kell nekiesni és felelősségre vonni hogy miért nem gratulált...így csak magadat járatod le és megfosztod magad attól is, hogy esetleg akiktől most elvártad hogy gratuláljanak, a jövőben sem fognak és esetleg aki most megtette, az sem fog.
Mindenki eldöntheti kinek gratulál és kinek nem..szíve joga. Felelősségre vonni hogy nem tette, abszurd.
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
válasz subaruwrc #2498 üzenetére
Egyrészt kicsit képzavarban vagy, a tuningos összecsapás tekintetében Zé_mesterrel egyeztess. Ami az egyenességet illeti, javaslom, ne engem oktass, hanem inkább nézz magadba. Örülök, hogy mélynek érzed azt a mondatom, legalább belátod, hogy igazam is van. A fenéket nem kuncsorogtál, és ráadásul ezzel röhejessé tetted magad többek előtt is.
Az eredményeidhez gratulálok, remélem még több rekordot láthatunk tőled. Inkább ezzel foglalkozz, ne azzal, hogy Zé-t hogyan, hány hozzászólásban tudod lefikázni.
De elnézést, hogy ismét "jöttem", csak gondoltam megint kicsit helyreraklak, ha már Zé, jugeen vagy Achill3us nem teszi meg. Mondjuk megértem őket, hogy nem foglalkoznak veled és tekintenek rád komoly ellenfélként.
jupiiii
-
subaruwrc
félisten
válasz matteo_szg #2497 üzenetére
most mivan, jön megint a megmondóember?
nagyon egyenes mondhatom, megint hátulról mellbe. mit is próbáljak meg?
nulla hátszéllel a jó eredményt?
tessék
tessék
de mutassam még a 05 magyar rekordot is ?én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok
.ja hogy a "kuncsorgásod az ingyen hardver után" miatt ez ma már nehezebben kivitelezhető...sajnálom....
ez különösen mély volt.
nem kuncsorgok...
azért mert nem egy bolt támogat és a közelembe nem értek még nem kell irigykedni ilyen feltűnően.
megmutassam ekkora hátszéllel mire vagyok képes?szánalmasak vagytok így ketten.
-
matteo_szg
őstag
válasz subaruwrc #2491 üzenetére
Adott a lehetőség számodra is, hogy megpróbáld....ja hogy a "kuncsorgásod az ingyen hardver után" miatt ez ma már nehezebben kivitelezhető...sajnálom...
Ésszel kedves subaru, csak ésszel tekintsd magad nagynak...mások bugos eredményeinek kivesézése helyett inkább villantanál valami olyat, amiért büszkék lehetünk rád...az egészséges rivalizálás számomra azt jelenti, hogy nem 4-5 postban fikázod le az "ellenfeled", hanem csak 1-2-t írsz, pl. 1-1 jobb eredménnyel...simán lehet úriember módjára is űzni ezt a dolgot
jupiiii
-
subaruwrc
félisten
válasz Zé_Mester #2489 üzenetére
a vantage eredmény szintén megdöntésre került, mindezt egy p55 rendszerrel
az alap vga-s vantage eredményemet megdöntötted 200 ponttal ? gratula
viszont a beharangozott ,, számos országos rekord ,, -ból én nemsokat látok.
hacsaknem fogadunk el innentől fake eredményeket is. -
Zé_Mester
őstag
válasz subaruwrc #2488 üzenetére
tudom hogy valami bug miatt dobta meg a pontot, ilyen cpu pontszámot a 6 magos gulfokkal hoz a teszt, nem egy p55+i7 párossal.
am meg semmi valótlant nem állítottam a telóba, a tuningolt vga-s eredményed 06-ba meg van döntve, alap vga-kkal, a vantage eredmény szintén megdöntésre került, mindezt egy p55 rendszerrel
-
subaruwrc
félisten
-
gombcomp
senior tag
válasz subaruwrc #2485 üzenetére
Mondtam,hogy a 4GPU kidobott pénz,és idő, amig nem jönnek a bikább procik.
A Vantage esetében 2+1 GPU-val megfogható ez az eredmény!"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
-
pokol ura
senior tag
válasz Zé_Mester #2479 üzenetére
grat
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
Zé_Mester
őstag
na elkészültem a logout-tal, lehet kukucskálni
-
dunken
csendes tag
THX
[ Szerkesztve ]
Tape at war you one a fan!!!
-
Zé_Mester
őstag
-
dunken
csendes tag
Sziasztok nekem Asus M2N alaplapon és AMD Athlon 64 X2 4800+ procim, 2giga ram 400w-os táp Ati5770 videokarim van. Valaki letudná írni részletesen hogy hogyan kell felhúzni a procimat 3.0Ghz-re? Most a gyári 2.5Ghz. Most tettem rá egy Arctic AMD Freezer 64 Pro-űtőt! Bios-om a gyári azthiszem! Ezt néztem de nem ilyen a biosom! Amatör vagyok segítsetek!
KösziTape at war you one a fan!!!
-
subaruwrc
félisten
na hogy történjen is valami
-
lipi67
nagyúr
válasz subaruwrc #2466 üzenetére
Lehet valóban a 4.feleségem a Szhelyi csaj..Nekem új, s asszem, elég durva is..
-Szóltam Miskolcra, lehet jön vissza egy kicsit a q9400-es kis hülye procim..-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
subaruwrc
félisten
hideg a topik srácok, semmi új durva eredmény?
-
lipi67
nagyúr
válasz gordonfreemN #2464 üzenetére
Nincs köze a topikhoz..erre próbált utalni
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
gordonfreemN
addikt
nos kaptam választ, mégpedig azt hogy a ház lehet a bünös. Nem tudom, most meloba kell mennem, lehet holnap lekapom az oldalát és meglesem, hogy javul e a helyzet.
Ide azért irtam, hogy megtudjam, mik lehetnek a tünetek egy rossz pasztázásnak?
Amugy szép egyenletesen az egész CPU felületét bekentem, kicsit lehet vastagon is (kb 1mm), ugy hogy a fém kupak(CPU) szürke árnyalata nem látszik.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
toyone
őstag
válasz gordonfreemN #2462 üzenetére
Szerintem várd meg még kapsz választ az X2 550 es topikban. Terhelve a fontos nem Biosban. Pasztázd újra ha rosszul sikerült elsőre.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
gordonfreemN
addikt
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha rosszul sikerül a pasztázás, akkor egy phenom X2 550-nek alapbeállításookkal mennyire kellene melegednie ? scythe shuriken hütővel 42-fok BIOS-al mérve.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
toyone
őstag
válasz Zé_Mester #2459 üzenetére
Nem tűnik rossznak A Bosszú Álarca a cool-on te jó ég...
_________Live ln2 benching from benchtec!
Megy már egy ideje most RE+e8600 van bent.[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
Üdv, ez nem a megfelelő topic.
Itt: Intel Core 2 Duo E8000 széria (Wolfdale) vagy itt: Tuning, kezdőknek, szájbarágósan tedd fel a kérdésedet légyszíves.
Köszönöm."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
putti
aktív tag
Sziasztok!
Van egy E8400-as procim ( stepping: C0), ami alapban ugye 3GHz-en megy. Ezt feltornáztam 4.01Ghz-re (501*8) léghűtéssel 1.28V-on. A héten sikerült megcsinálnom a vízhütést és gondoltam egy kicsit feljebb tornázom a proci frekijét, 501*8,5-re állítva és 1.37V fesszel elindul, az oprendszer feláll, de pár másodperc és kifagy. Gondolom több fesszel tuti menne a dolog, de kérdés az hogy egy E8400-as procinak vízhűtés mellett mennyit feszt lehet adni hogy a proci ne károsodjon?
Köszönöm előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
..
elb...tam[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #2444 üzenetére
grat
gyerekek, következő állomás: thaiföld
#31. 3537.4 Thailand
#32. 3288.4 Hungary
#33. 3166.1 Switzerland"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
lipi67
nagyúr
válasz subaruwrc #2452 üzenetére
Se rá fütty! S nem az lett volna a cél, elég lett volna 1-2 pontocska vele. (nincs az a proci 8xxx-ben se amivel léggel labdába rúghatnék, itt se lesz.) Én azért vettem, hogy hozzon valamit, s utána megjegeld. Viszont..felesleges. Igaz, kulerr jól jár, 24/7-ben 4,2GHz-en hajthatja míg kedve tartja..
Holnap visszateszem a q9550-et, azzal még van valami esélyem. Idegesít a piFast-os Brazil, szívat rendesen... jó neki, van lé, asztalra kib@ssza a cumót és go. De az enyém, 24/7-es, "mindenki gépe", de ezt Te jól tudod.. -majd meglátjuk mi lesz. Most itt 50cm-eres hó van. Ha más nem bakker, beásom a gépet[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
rvn_10
senior tag
Hello! CPU-Z ben hogy lehet validálni egy eredményt? Mert nem találom az ID-t amit kér.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
lipi67
nagyúr
válasz subaruwrc #2448 üzenetére
Kva hétvége, idő semmi..Te! A mostani 3200-as nem az mint aminek hittem, nem ér jeget . Bár 1,26-on 4GHz-en van prájmstabilan, de mint a többi első szériás, 365 és stop. (amit a multkor néztetek az léggel 381-ig ment..) Ez sajna csak 24/7-ben bika (abban viszont kvra) ,de HWBOT pontszerzésre alkalmatlan..
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
lipi67-over-bro
-
subaruwrc
félisten
Xtreme 3D Team Hungary - 6400 shader power
A mai menü:
Evga X58 SLI Classified - E759
Core I7 920 D0 - dice
4gb Corsair 1600 c8
Sapphire HD 5970
Sapphire + Asus 5870
Chieftec 1kw
Corsair 450wsingle 5870
21533-vantage5870 crossfire
43065 3d055970+5870+5870 cf
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Zé_Mester #2435 üzenetére
köszi. igyekszik az ember tudod hogy van ez
modiktól sorry a sok reply-ért, de miért nincs több válaszra lehetőség egy hsz-en belül mint pl vbulettin forumon...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
mondtam, hogy kell hozzá még valami support, hogy hw-hez érjek de azért a clarkdale már az első hírek óta érdekelt... thx
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #2433 üzenetére
a marsot nem akartam bevetni most igazából, de ez az egyetlen vga-m itthon
01 sajnos nem jó clarkdale alatt, az architektura miatt nagyon lassú a core2duo-hoz képest. csak a magas fsb van hatásra a 01-re, mióta base clock van, és itt még magas uncore sincs esélytelen más platform 01-ezni. nature-ben ilyen 4.5G + Mars dob tweak nélkül alig 700 fps-t"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
köszi dehogy volt nyitva, szobahőm: ~20C-nál született. hál isten a cpu ennyire jó pedig random picked
-
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #2430 üzenetére
hahaha, legközelebb
thx, megint 60. hely körül vagyok boton, 3d után remélem ezt még tovább tudom javitani, thailand-ot is le kéne nyomni"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
ja by the way... OCTH back in business
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ADAM1337 #2427 üzenetére
volt, végülis változott a hwbot szabályzata is, vannak unranked eredmények, ami ugyan fel van töltve de a pontozásban nem vesz részt.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ADAM1337 #2424 üzenetére
ez...
nem tudhatod milyen darabról van szó, és az elmúlt időszakban AMD és Intel vonalon is voltak elég szép presztizsháborúk a különféle ES procik árnyékában, ami igen megosztotta az oc társadalmat, főleg a hwbot-on felhasznált eredmények tekintetében.
igen nekem is voltak ES-eim régebben, de jópár éve, mióta énis hwbot-ozok saját célra nem vettem ilyen cpu-kat. Mert ugye egyrészt nem is mindig jobbak a retail-nél, ezt nem tudhatod, másrészt pedig ha megdöglik csak kulcstartónak lesz jó, míg egy retail-t begarizol. De leginkább ma már megítélés szempontjábol sem stillszerű ES-el tesztelni miután a retail a piacon van, fölösleges feszültségeket gerjeszthet emberek között. Megint más kérdés ha pl egy versenyre ilyet adnak. szvsz..."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
-
subaruwrc
félisten
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
-
toyone
őstag
Teszteltünk ma Subaruval. Az én konfigom a következő volt:
Gigabyte 770t-Ud3P Bios: F5
X2 550 c2 (2 core active)
Kingston Value 1333mhz cl9 1.5v
Chieftec 1000W (gombcomp)
Msi G92 8800GTS
~15Kg DryIce
A proci maga léggel 3700+ tud stabilan , amivel nem éppen a legbetyárabb darabok közül való..
Ramok Cl8 ~1650mhz felet kifulladnak Cl7 ben 1400 körül..
Az NB órajele megbolondult vagy csak nem volt szimpatikus neki a helyzet mert az alábbi képeken látható órajel felett instabilnak bizonyult holott léggel ment többet is.Cpu-z 4997Mhz (egy valid sem lett jó)
Pifast 23.91s
SuperPi 1M 14.500s
SuperPi 32M[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Degradator #2410 üzenetére
-
Degradator
tag
szervusztok!
tudom, rossz helyre írom a kérdésem, de már nincs jobb ötletem, mint itt megkérdezni.
kérdés:Intel DQ965G alaplapom van(S775 DDR2 PCIE), azt már észrevettem hogy biosból nincs lehetőség a tuningra(vagy van valami rejtett billentyűkombó )
valami spéci biossal sem lehet? nincs valami használható biosfrissítés hozzá?vagy csak szoftveresen van lehetőség, suxpé alól?
clockgen ne mtudja kiolvasni a lap órajeleit, az easy tune meg nem fut.
más ötlet?
üdv és előre is KÖSZÖNÖM a választ"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
subaruwrc
félisten
-
Erdei88
veterán
-
redstar16
tag
válasz subaruwrc #2400 üzenetére
Úristen, ez brutális.
Ha ezt megpakolod rendesen nincs is olyan táp ami elég neki.
Vagy már van 2kilowattos?T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.
-
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest