Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Gringo
csendes tag
válasz
matteo_szg #3198 üzenetére
"a tajvani döntőben való részvétel mellett 3000 dollárt nyert, illetve megtarthatta a GV-R567OC-1GI grafikus kártyát."
-
subaruwrc
félisten
Véleményem szerint egyáltalán nem teljesítettem jól.
ezzel nem értek egyet, a körülményekhez képest igenis helyt álltál szerintem, szóval ne csípjen a pisi
óó európai döntőn ilyen nagylelkűek voltak?
taiwanon lehet az usb kulcsot is megkapja a nyertes
jó tudom nem ez a lényeg, biztos nagy fun lehetett -
-
-
toyone
őstag
válasz
Achill3uS #3193 üzenetére
Köszi, nem úgy alakult ahogy kellet volna, de legalább nem öltem meg semmit, ami kis pozitívum.
Mindent visszakértek lapot, ramot, tápot stb. A prociról meg se várták hogy letöröljem a pasztát vagy hogy kicsit felmelegítsem a memóriákat, vagy a lecsapódott párát letöröljem.
Thrawn
512MB-s, bár ez teljesen lényegtelen de ez is eltért a hivatalosan kiírt dolgoktól.Ami vicc volt szerintem hogy volt fent egyaránt ATI és Nvidia Driver is....
-
toyone
őstag
Péntek a verseny napja.:
Regisztráció-t követően volt a processzor és asztal választás sorrendjének a kiválasztása. Én 10.-nek választhattam. A 2-es asztalt kaptam így előre kerültem, legalább nem kellet messzire mennem nitróért.
Mivel mindenki nekikezdett a modnak nem volt választás, megcsináltam én is. Előtte kipróbáltam rendszert hogy működik-e és a mod után is. Majd szigetelés amire nem volt panaszom a verseny alatt nem vizesedett be.
Már az összeszerelési idő alatt el tudtam kezdeni a teszteket. Ez jó volt ugyanis volt aki nem.
A proci -107 foknál fagyott Win alatt, elindulni pedig -90 és -80 fok között indult el.
Órajelben úgy tűnt -még az elején- nem lesz olyan vészes. 5980mhz volt a vége.(kb mellettem ennyin pifastoltak..)
Cpu szorzókat illetően 29*31*33* -akat próbálgattam. Az uncore ~3800Mhz nál feljebb nem szeretett volna stabil maradni a tesztek alatt. Egyedül a a Maxmem-nél tudtam feljebb állítva még lefuttatni a tesztet.
Memóriákat illetően 1900Mhz+ Cl7 ment neki. De csak 2:10 es ramleosztást használva. 2:12 vel el se indult.
Sokak idő előtt befejezték a versenyt alkatrész elhalálozás következtében. Ugyanis csak 13:30 ig lehetett cserélni.A hivatalos végeredménynél azért nem látszik a SuperPi8M eredmény mert azt nem fogadták el. Valószínűleg a cpu-z ablakok egymásra helyezése miatt.Mondjuk sokat nem befolyásolt volna az elért idő. Sok mindent kipróbáltam amit Over, Subaru vagy Zé_mester tanácsolt épp közben SMS-ben vagy Matteo-n keresztül.
Szétszerelésnél mindent elhordtak az erre kihelyezett emberek szóval például a memóriákat úgy kellet odaadnom hogy még simán be voltak fagyva a lapba. De nekik nem számított túl sokat ez.
Véleményem szerint egyáltalán nem teljesítettem jól. De ezt igazából ti is láthatjátok az eredmény táblán.
Persze ha csak a neveket nézzük Hipro5 és elmor között vagyok ami mondjuk a TOP5 ben jól mutatna de így kicsit "csíp a pisi."
Ennyi történt lényegében magán a versenyen.Köszönöm Matteo-nak a közreműködést nem csak a verseny alatt hanem az egész utazás során segített engem.
A Gigabyte-nak hogy részt vehettem. Ákosnak és Katának többek közt amiért nem kevés kilométert tettek meg miattam.
Ezenkívül a fent említett embereknek akik valamely úton módon próbáltak segíteni, és mindenkinek aki drukkolt. -
toyone
őstag
Üdv.
Köszönöm mindenkinek aki szorított értem.
Ha hazaértem megírom mi volt pontosan. -
Arkar
aktív tag
Gratulálok toyone!
5,legjobb wPrime32 nem semmi ebben a mezőnyben!
Drukoltam végig!! Így tovább!
-
Zé_Mester
őstag
gratula toyone. szép volt.
első igazi live versenyen sztem korrekt, ha belevesszük a hardver hátráltatásokat, akkor még szebb az eredmény.
lenyomtad elmor-t, hypro5 is majdnem meglett (azért ezek nem kis nevek), sztem nincs okod búslakodni. legközelebb meg már a dobogó tetejéről integethetsz nekikMassman meg ......... ezt is bemákolta, mint prágába a 965 ES-t, de grat neki is
-
subaruwrc
félisten
Massman nyert
-
subaruwrc
félisten
2.968
-
subaruwrc
félisten
na elkészült egy szép 2.984es wprime
toyone közvetlen hipro mögött és még a superpi eredmény el sem készültalakul alakul
a top 10 nem lesz messze szerintem -
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #3177 üzenetére
az a baj a gigabyte cuccokkal, hogy van egy rakás szemét sample lap a kevés jó között, amit ilyenkor bedobnak a versenyekre, és a nagy része használhatatlan, pl a mostani GOOC magyarországi fordulós UD3 lapok közül is pár darab...... stbstb.
és az a gáz hogy ilyenkor a szerencsétlen versenyző szívja meg, mert szétveti az ideg, hogy nem megy, és hogy mit ronthatott el, közbe meg mindent jól csinált, csak alapból szar a cucc
az UD7 meg sztem alapból egy zsákútca, nálam 2 ilyen lap is volt, meg még egy jópár az ismerős körökbe, azóta se ajánlom senkinek se, mert gázhajrá toyone , ne foglalkozz semmivel, csak toljad neki
-
subaruwrc
félisten
sokan hardver problémával küzdenek hiába teszteltek elő mindent, úgytűnik toyonennak egy átlagnál gyengébb cpu jutott...
hipro5- és elmor valamint ryba idáig értékelhető eredmény nélkül állnak -
subaruwrc
félisten
sajnos nem sikerült a legjobb procit kiválasztani, mert vtt és ezáltal picit uncore limitált valamint a setfsb sem működik mindig együtt, de egyenlőre minden működik, többek között az ocp mod is a lapon amit élőbe kellett forrasztani, szóval semmi okunk aggódni, mondhatjuk hogy minden rendben. az első számból még egy óra van hátra
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3168 üzenetére
rögtön megjött a hírnév
érted hipro5 azkiaz ? -
-
subaruwrc
félisten
-
keIdor
titán
gl hf toyone
-
subaruwrc
félisten
toyone a holnapi nap folyamán megméretteti magát a GOOC Európai döntőjén, szurkoljatok neki velem együtt. Én leszek magyarország kommentátora a verseny alatt, ( 9- 6ig ) figyeljétek itt az eseményeket, amiről tudok beszámolok.
Go toyone !! -
04ahgy
nagyúr
Compressor DIY leírás van valahol a neten? Kibeleznék szívesen valamit ennek érdekében.
HGyu
-
HaZsolt
őstag
válasz
Overlocker #3159 üzenetére
Grat, biztos kemény lehetett
-
subaruwrc
félisten
gulftown A0 ES strikes again - hiwa
2d wr 1m 32m pifast 6900+ -
Köszönöm Arkar, subaruwrc!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3156 üzenetére
gratulálok!
-
Arkar
aktív tag
válasz
Overlocker #3156 üzenetére
Grat. én is szurkoltam igaz csak 22:00-ig voltam fen akkor még döntetlen volt!
Szép volt!
-
És akkor hivatalosan..
GIGABYTE Announces Winners of Pentium G6950 OC Challenge on HWBOT
-
Én is kívancsi lennék mit tudnak ezek cf-ben, 980x mellet. Mikor lesz kész. Wr várható-e? Mindenesetre mindent bele! Csak Subarusan
-
hole
csendes tag
Ez már extrém tuningnak számít?
-
Achill3uS
nagyúr
az a gond, itthon irdatlan ára van a dewar-oknak, énis anno keresgéltem de kb ilyen 20-30 literes tartály amit még lehet kényelmesen kocsiban is szállítani, te is elbírod feltöltve, és elég 1-1 tesztelésre is, tehát pont ilyen optimális méret 1000+ euro körüli árfekvésben mozgott cégtől és állapottól (uj v használt) függően. én mind2 dewar-omat külföldről vettem és megúsztam jóval olcsóbban (persze más kérdés lehet ha vegyészként vannak jo kapcsolataid). de még ebay-el is jobban jársz sztem, csak mostanában eu-n belül elég kevés van, usa-bol meg sokat kell rá várni.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3116 üzenetére
gratulálok bro, szép volt
kár, hogy az MSI nem ment ennyire frankon nekem
-
Köszönöm toyone és subaruwrc, és hogy együtt izgultatok velem
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3128 üzenetére
és akkor elsőként gratulálok
40/40 így kell ezt
toy
na mész te a 20mp-eddel a ............
ez nem értelmes hozzászólás, nem lehet szűkszavúan gratulálni
egyezzünk ki döntetlenbe na?over
hajjaj, még a sörödet is együtt isszuk meg
vagy pezsgőt na -
toyone
őstag
válasz
Overlocker #3128 üzenetére
Win
subaruwrc -
-
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3122 üzenetére
figyelj az időre !!!
bot azt mondja ends in 7 minutes pedig 14 van 00 00 ig !! -
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3122 üzenetére
45 min remaining
go over !!!!nehogy későn töltsd fel az eredményeket
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3120 üzenetére
akkor siess mert még tk neve van előrébb hiába van egyenlő pontotok.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3118 üzenetére
Döntetlennél nem tudom mi van
felezitek a lapot
-
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker #3116 üzenetére
Nem kapkodtat el.
Eddig szép eredmények.
. Remélem meglesz.
-
A támadás megkezdődött
Link
-
Arkar
aktív tag
Üdv. Kollega! (szintén vegyész vagyok)
Dewar palackot, hát ha szakmában dolgozol akkor tőlük érdeklőd ( a katalógusban láttam)
Meg is van csak meg feltöltes alatt
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3111 üzenetére
én már tudom pár napja -
Intel Pentium G6950 @ 5997Mhz WR btw, 285bclk
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #3105 üzenetére
Ok. Dewar palackot honnan lehet beszerezni?
LOX az tényleg nem játék már, nagyon erélyes oxidálószer, ezáltal fokozott a tűzveszély. No meg 13 fokkal melegebb is az LN2-nél.
Már LN2 esetén is az oxigénkondenzáció miatt óvatosan kell eljárni, főleg több literes minta esetén, mikor már kevés marad (oldódik a légköri oxigén).
Szóval a veszélyeket ecsetelni nem kell, vegyész vagyok. Csak nagy mennyiséget nem tudtam, honnan lehet beszerezni.
PÜ ment amúgy.
HGyu
-
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker #3106 üzenetére
win7 32bit. Ráadásul még az RC1...
Win7 en jobbnak kéne lennie mint Xp alatt. Nem szedtél ki valami fontosat a szerviz folyamatokból, vagy fut valami ami visszafogja a háttérben?
Ha nem állsz neki újból kevés a nitró már ahhoz, bízzál abban hogy más nem ment annyit. Good luck -
-
subaruwrc
félisten
ha van dewarod nem kérdezik meg minek kell, ha ételhordóval mész akkor lehet kiröhögnek de ha viszel bizonyos mennyiséget akkor is kiszolgálnak
oxigént is vihetsz csak az picit veszélyesebb lesz mint a nitrogén és szerintem drágább is
25literért 8700ft-ot szoktam fizetni szóval 1 litykó kb 350ft -
toyone
őstag
válasz
Overlocker #3101 üzenetére
Valami gond lesz nálad ezzel a wprimeal mert a 4220mhz-n 24/7 es windowson 0,37 el jobb eredményt kapok mint ami neked kint van most a Hwboton a Wprime 32M alatt 4700Mhz-n.
Qpi mennyi? -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #3100 üzenetére
Nem mindegy hűtéi szempontból, hogy levegő, vagy nitrogén, ha már légköri nyomáson cseppfolyós?
Elég hideg mindkettő. Csak mivel a cseppfolyósított levegőt még frakcionáltan kell desztillállni az LN2 kinyeréshez, feltételeztem, hogy azelőbbi olcsóbb.
Ha nem lehet beszerezni, akkor persze lényegtelen.
És drága a folyékony nitrogén? Magánemberként, ha odamész, nem röhögnek ki?
HGyu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest