- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Projektor topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
-
-
Am Ti a cuccaitokat kölcsönbe kapjátok extreme hajtásra vagy saját pénzből veszitek?
-
-
Rajjmen
aktív tag
Gratula mind a három csapatnak!
Valakiknek az eredmény miatt, valakiknek, hogy nem kaptak idegösszeomlást.
-
Idén még lesz ehhez hasonló verseny itt Magyarországon?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
gratulálok nektek a győzelemhez, overnek és Zééknek úgyszintén grat, a live oc már csak ilyen, bármi megtörténhet
látom jó szorosak lettek az eredmények a vcore limit miatt, ami jó dolog, izgalmassá tette biztosan a versenyt. sajnálom, hogy idén semmilyen formában nem lehettem ott. Zé: mi volt a gondotok? megsült valami? képek vannak még? érdekelne milyen volt a helyszín. -
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ha sikerül pot-ot fabrikáltatnom akkor megizzaszton a kis e2140-em ami anno Adam1337-nél is járt, csak azóza levető az ihs-e
Szerinted ez a megoldás vagy ez a lefúrt lehet a jobb? Esetleg a kettő kombinációja. Egyedül ezt a képet találtam amin vannak mértetek, úh egyelőre az első a befutó, a peremeken körbe még pár mélyedés az nem lenne nagy kunszt, ha az javítana valamit. -
válasz
Bagira01
üzenetére
Jah.
Hát igen, ha az utolsó 20 percben nem kezd rakoncálkodni lap, akkor még bármi lehetett volna..de hát ez ilyen. Elvileg jövőhét végén, kapok másik lapot. Igen, nem szórakoztam a képmegosztással, aki látni szerette volna az eredményt az úgyis a közelbe tudott állni az én oldalamról is..A wprime-t 3x-or kell futattni, akkor ad legjobban 
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Inkognítóba mentem
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi 
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Csak az anyagot kell kifizetnem(igaz még azt se tudom, hogy mennyi lesz). Ugye az alja az réz rácsvarható alu felső résszel. Csak nem kerül olyan sokba a réz meg az alu
Aztán kiderül, h mennyi lenne, lehet jobban megéri készet venni, bár ahogy néztem azok is 25k körül kezdődnek, annyiba meg csak nem kerül az anyag.Jó volt tegnap az a rózsaszín alaplap szivacs a pot tetején védőpajzsként

-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Tudtok nekem pár cpu pot tervet mutatni, amiket érdemes lenne kivitelezni? Méretekkel, stb? Alapvetően a 2 részból összecsavarható konstrukció lenne a megoldható, csak nem tudom melyik kialakítású bemarás lenne a leghatékonyabb, egyelőre szárazjéghez aztán nitrohoz?
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Mondjuk a 3.2xx-es wprime-t nem tudom ki súgta
énse
volt 3.343 csak túlhűtöttem a procit mentés közbe
utána azt hittem emiatt fogjuk elbukni -
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nálam van
Most néztem épp
Küldöm mindjárt. -
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg
üzenetére

köszönjük az infokat.amikor jött ez hogy : over hol tart?
most futott egy ugyanilyet
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
ezekután eszünk ágában sincs

-
Szatesz
őstag
Mégegyszer gratulálok mindenkinek....
Sajnálom hogy nemtudtunk mi is beszállni a versenybe....De majd legközelebb.
Sok sikert külföldön nektek..! Ezen kivül jo kis verseny volt , remélem az éven lessz még pár
-
-
toyone
őstag
Nagyon jó verseny volt. Izgalomban nem volt hiány... meg csinos lányokban
. Gratulálok a Hun eXtreme Oc Team-nek és Overlocker-nek. Sajnálom hogy hardver gondok miatt Zé_Mester és Szatesz idejekorán feladni kényszerült. De mint előttem írták lesz majd még legközelebb. Over meg rendesen meg izzasztott bennünket. 
Köszönet a támogatóknak és azoknak akik eljöttek.
Matteo köszi hogy folyamatosan hoztad a híreket nekünk.

-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Először is gratulálok, tényleg szép küzdelem volt
. Over-nél kicsit hiányoltam a másodlagos képernyőt, kb a verseny 80%-ban csak nagy feketeség volt rajta
. Nálatok mindíg nyomon lehetett követni mi történik. Azt hittem egy ilyen rendezvényen többen vannak, a résztvevők 3/4-e szervező vagy vip volt, látogatók meg alig
Ezek szerint akkor te mész Mallorca-ra? Jó volt mikor mondták, hogy a győztes megkapja a konfigot amivel nyomta, kivéve a cpu-t, az egymagába többet ér mint az egész hóbelebanc 
Talán jövőre én is eljutok vmi extrém szintre, már készülget a pot-om

-
válasz
subaruwrc
üzenetére
Gratulálok nektek, úgy néz ki felnőttetek a feladathoz és ezt jó látni, sok sikert Mallorcán! Sajnálom hogy a Hun Extreme OC Team-mel ami történt, hiszen ha nem szól be a technika ördöge, akkor még ennél is izgalmasabb versenyre számíthatunk, de majd legközelebb, fel a fejjel!
Mégegyszer gratulálok a versenytársaknak és köszönöm akik kijöttek és szurkoltak nekünk!

matteo_szg: Köszi!
-
subaruwrc
félisten
áá dupla,
Over
köszönjük a gratulációkat, kemény ellenfél voltál, még így egyszemélyes csapatként sem lehet félretenni téged mert tudsz kemény meglepetéseket okozni

remélem mallorcan hasonló sikerrel járok. jó lenne a top 5-ben végezni, talán megint szerencsésen választok majd
-
matteo_szg
őstag
Gratulálok mindhárom csapatnak! Jó kis verseny volt...

Zé: Mindig van legközelebb, ez most sajnos így jött össze. Következő alkalommal remélhetőleg ti is meg tudjátok mutatni, mire vagytok képesek.

-
subaruwrc
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
Minden elismerésem, tudsz valamit az biztos.
toyonet se felejtsük el, egyedül nem nyertem volna, hatalmas csapatmunkát nyomtunk, de over nagyon kemény ellenfél volt. Ha Zé ék nem sz...nak végig a cuccokkal akkor hárman csatáztunk volna centikre egymástól. most így jött ki a lépés de nagyonkeményvolt. neki futnék mégegyszer
Zé
köszönjük, hatalmas feeling volt az tuti, hogy nálatok meg mi volt fogalmamnincs de sajnálom hogy nem tudtatok rendesen odaverni neki. remélem legközelebb több szerencsétek lesz 
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Gratula-gratula-gratula 
Szép munka volt, megérdemeltétek az 1. helyet. 
csak így tovább az európai döntőn is.

a mi mai "versenyünkről" meg........no comment. nem tom mi a f@sz volt ezekkel a cuccokkal, de hogy egy büdös windows felölet se jött be 2 órán keresztül.............
megyek alszok inkább
-
subaruwrc
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
hattalmas versenyben az Xtreme 3D Team Hungary nyert ( toyone , subaruwrc ) over@locker886 és a Hun Extreme OC Team előtt, akiknek sajnos folyamatos gondokkal kellett küzdeniük. a mi eredményeinket tudom mutatni, és melléjük hogy over miket ért el.
superpi : over : 1.21.859
mi: 1.20.938
wprime 32m over: 3.406
mi: 3.359
a többit majd holnap, egyenlőre kiugrom a bőrőmből

-
Na eredmények? Hogy sikerült?
-
subaruwrc
félisten
na gúd lák mindenkinek, elindultam.
-
-
Zé_Mester
őstag
bazzz, ti alvászavarosak vagytok ?
én még most másztam ki az ágyból
mi 12 kor indulunk, bár ha Szatesz nem veszi be a gyógyszereit akkor 1-re fent vagyunk

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
még egy kis gyakorlás aztán szép lassan készülődés.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
áhh akkor itt te nyertél

igen, fincsa lenne 6:24 alatt

majd a végén poénból nyomjunk egyet egyet
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
6:33

-
Ki korán kell..

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
az csak részben a cpu hibája, nagyon tré ramjaim vannak csak. valami bbse rokon elpidával szerelt mushkinok amik 1700-at se mennek cl7-8 de még 9-ben sem
a hyper-eket várom 2 hete :S de manapság normális 6gb kitet találni pokoli nehéz, a gyártók ic ellátottsága konvergál a nullához... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
köszönöm srácok, subaruwrc, adamssss, Zé, Szatesz, toyone, Over

nincs most időm cikket írni róla, ha kiváncsiak vagytok az eredményekre hwboton megtaláljátok, GTX480-nal teszteltem, de nem vagyok megelégedve ezzel a procival sem, már el is adtam

sok szerencsét kívánok mindhárom kvalifikáló csapatnak a GOOC-n, sajnos meló miatt nem tudok ott lenni, így Matteo fogja betölteni a versenybíró szerepét

-
-
Zé_Mester
őstag
na már csak egyet kell csicsikálni és kezdődik az őrület

kíváncsi leszek a versenyen mit mennek majd a kis 6 magos nyavaják
Over : vettem egy furik gyurmát
lehet belőle építkezni is -
subaruwrc
félisten
cuccok összekészítve
ready to go
amúgy miért marad ki a maxmem? az egy tök fun program lett volna...
-
megint én
őstag
Sziasztok, emberek!
1000 bocs, hogy ebbe a topicba írok... Nekem még nincs meg a szint...
De egyik topicban sem kaptam választ, és talán Ti tudnátok a sok tapasztalatotokkal.
A probléma: az i5 750 procimat húztam és alap fesz alatt ment 200 x 19 (3800 Mzh-en). Ez eddig jó, de a 20as szorzót +0.1v vel sem bírja... Gondoltam adok neki VTT-t, hátha az segít, de nem... Emeltem 2-3 lépésnyit minden feszen ami létezik, de még mindíg nem. Emellett azt vettem észre, hogy még stabil feszeken, a 3. mag (#2 core) sokkal gyengébben teljesít. Ezt prime alatt vettem észre. Megy a 4 mag, és 3 egyszerre dobálja a passed-eket, ez meg lemarad, mint a borravaló. Van, hogy már az elsó 5 perc alatt 3 percet késik, szóval nagyon dúrván gagyi. És alulfeszeknél is mindíg 10ből 10szer ez adja be a törülközőt. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Nem lehet valahogy a szorzókat magonként belőni? PL: menne mindegyik 200x21 ez meg 200x18??? És mégegyszer elnézést, hogy ebbe a topicba írtam, de ti már dörzsöltebbek lehettek... -
subaruwrc
félisten
de készül mindenki. jujjdeizgi

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
termoszt az ikea-ban vegyél, 2k asszem a 1.5 literes és jól birja a nitrót, olyat kaptak Zéék is tőlünk tavaly

minek nektek ennyi gyurma még mindig nem értem
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
lövésem nincsen

-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
gyurmit tudnék adni de csak egy szigetelésnyi adag van
termosz meg 1db össz. -
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
igen csak a versenyre kellene . mert műszert adtak helyből de szenzort nem tartanak raktáron és csak jövőhéten jön meg. mondom az karaj csak nekem péntekre kéne jóbarát
szóval csak buta pislogást kaptam szenzort nem, nagy segítség lenne ha meg tudnánk oldani 
Zé
nem tudom engem nem zavar, nyilván kell nekik a reklám aztán annyi. -
Zé_Mester
őstag
aztaaaa

Futuremark 3DMark 11 "Deep Sea" Tech Demo
elég komolynak néz ki, sztem maga a teszt még betegebb lesz.
(mondjuk az MSI mi a retket keres a videóba
) -
subaruwrc
félisten
új hőmérőm má van, de nem kaptam érzékelőt hozzá

-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
csak szeretnéd
különben is, az, hogy mondjuk tudnál hasonló cpu score-t csinálni 06-ban korántsem jelenti azt, hogy kihajtaná grafikus tesztekben annyira a vga-kat mint a gulf.
mod: tessék erről beszélek és ez csak bloomfield:
Thuban@6.1G 4870x2 single
Bloomfield@5G 4870x2 single2905: jaaaa boccs, akkor nm szóltam

-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
grat over szép eredmények a tubával

-
Daczy
aktív tag
Hello fiúk, a segítségeteket szeretném kérni!
Van egy C2D E7400 a birtokomban, és szeretném kcisit meghúzni Jelenleg az ASrock beépített tuningoló programjával próbálkozom, el is éri a 3,2 GHz-t alapfeszen stabilan.Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tovább? 317es FSB-n már kifagy a rendszer. Valami olyasmit olvastam, hogy a RAM-okat vissza kell venni, szükséges ez?
Feszültséget kéne emelnem, de mekkora léptékben? Van valami kockázat a fesz emelésnél?
válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen autót vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerinted

. Gratulálok a Hun eXtreme Oc Team-nek és Overlocker-nek. Sajnálom hogy hardver gondok miatt Zé_Mester és Szatesz idejekorán feladni kényszerült. De mint előttem írták lesz majd még legközelebb. Over meg rendesen meg izzasztott bennünket.