Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
[OCTH] Rampage 3 Extreme & 980X B0 ES testing
lényegében a honlapra megírt cikkem eredményei a mai 2D-sekkel kiegészülve, amiről majd külön cikket fogok írni, de gondoltam addigis megosztom veletek az új magyar SuperPI 32M és Wprime 32M, 1024M rekordokat
-
HaZsolt
őstag
Ismerem. Bár mindig gondolkodom azon, hogy a rekorder procc mennyin megy alaphűtéssel.
-
HaZsolt
őstag
Én egy Sempron 140-et 2magosítva hajtok 3800Mhz-en léghűtéssel. Nem egy nagy durranás de vízzel esetleg száraz jéggel vagy egyéb más finomsággal mennyi lehet a vége?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
subaruwrc #2791 üzenetére
Oksa köszönöm a segítséget!
Még egy aprócsak hülle kérdésem lenne, ideiglenesen használhatnám POT gyanánt a rézmozsaram
Kicsit más!
Hoyg ne csak kérdezzek, hanem egy kis tuning eredményt is felmutassak, engedjétek meg hogy linkeljem legújabb tuning kísérletem! remélem nem gond hogy saját weblaomról linkelem, maximum elhessegettek Athlon 64 3000+ lefagyva -
subaruwrc
félisten
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
subaruwrc #2787 üzenetére
5 óra nagyon jónak ígérkezik.. a 25-40k már neccesebb... mondjuk szerencsére csak egyszer kell megvenni
és ha nem gond még lenne egy (pár) láma kérdésem...
Ha szervírozok ilyen potot, később nitrózáshoz is lehet azt használni?
Mekkora egy ilyen POT kapacitása? azaz mekkroa jeget tudok belenyomkurászni?
nem veszélyes a szárazjegezés? mert ugye az ényegében széndioxid.. szal lehet nyomatni szobában vagy célszerű kiköltözni vele az udvarra? -
bacsis
Közösségépítő
válasz
subaruwrc #2785 üzenetére
10óra?
uhh az nagyon király lenne, de gondolom egy prescott magos procira is elég vagy 4-5órára
még annyit hadd kérdezzek, hogy POT-ra mennyit érdemes rászánni ha készíttetek?
csak azért mert nem tudom mennyiért mennek, oszt mivan ha a csávesz azt mondja 40ezer... Én meg jóhiszeműleg ki fizetem neki, mert nem vagyok tisztába az árakkal.
Szóval nem szeretném ha lehúznának -
subaruwrc
félisten
10 kilóért a 4-5k megfelelő ár, egy kis hőtermelésű procin mondjuk 10 óráig tart ki max, mondjuk tesztprogram függő is.
potot készíttetni tudsz, vagy maszekba egy szimpla terv alapján esztergálnak neked x költségért vagy veszel előre készített darabot külföldi pot készítőktől. -
bacsis
Közösségépítő
helló Urak!
egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...
Úgy érzem eljött az idő, hogy egy szintel feljebb jussak az extrém tuningban, és a fagyállós megoldásom után kicsit komolyabb eszközökkel próbálkozzak...
Soakt agyaltam, mit hogyan kéne, kompreszor, autó klíma beszerelés, fagyasztó spré, peltier, meg egyébb ökörségek, de iggaziból nem talűáltam járható utat, csak a szárazegezést, így lassan szeretnék belekezdeni.. utána jártam, tudnék szerezni jegecskét 10kilós kiszerelésben kb 4-5ezeré' a kérdésem az lenne hogy ez reális ár érte, továbbá a leg lényegesebb, hoooogy ez a 10kiló mennyi ideig elég?
Persze proci kérdése, de aki ismer tudja hogy én csak ilyen 4-5-6 éves CPU-kkal játszadozok, amik nem fűttenek úgy mint egy 6magos...
Szóval ilyen max core2duo teljesítményű CPU-ra mennyi ideig elég ez a 10kiló?
másik, meg hogy ehhez ugye kéen valami POT szerű izé is...
Ilyent mint ami nektek van hol lehet szerezni, és mennyiért?
Köszönöm uraim előre a segítséget -
Achill3uS
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
limitált vcore, okos.
-
subaruwrc
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
szerinted? Made in Germany...
-
subaruwrc
félisten
GOOC 2010 kvalifikációról még mindig semmi info? hwboton annyi kiderül hogy április-május folyamán lezajlanak, nade pontosan mikor?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #2771 üzenetére
ma 16 szor láttam
jöhetne már az enyém is
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2762 üzenetére
énse, de holnap rájuk kéne írni, hátha meg akarják tartani a lapjainkat tesztre
subaru: no comment... Q3FE means FakE to me by now
-
-
toyone
őstag
Achill3uS
Zé Visszaszereztem a 4. helyem Hwboton. thx
subaru. bammm
-
subaruwrc
félisten
-
toyone
őstag
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
jó már komolyan unalmas
NickShih - superpi 32m WR- 5min 35 sec - Rampage 3 Extreme- Gulftown Q3FEmale-A0 ES - 6588mhz
6.8ghz 6core valid, ilyesmi.
úgytűnik kell egy jó csaj a bencher mellé és a proci is megy mint atom... -
subaruwrc
félisten
-
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #2748 üzenetére
Achill3uS:
Arról volt szó, hogy meglepetés a 3. díj......
Na mindegy, ha hétfőig nem lesz semmi, rákérdezek.
Szerk.:
Szerintem átszerkesztették a hírt......mert ahogy látom most az van írva, idézem: "A Gigabyte a verseny első és második helyezettjét díjjazza"
Erről ennyit........
Egyébként küldtetek be a konfigról fényképet?
-
Achill3uS
nagyúr
vasald be a hoc szerkesztőségen
btw...
Gigabyte P55 Challenge Central Europe final in Hamburg LIVE
(Austria, Belgium, Denmark, Germany, Finland, Iceland, The Netherlands, Norway, Sweden and Switzerland) -
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
Zé_Mester, Szatesz, Speed: azért remélem GOOC-on megmérkőzhetünk
Achill3uS: jah, elég szoros lett és örülök hogy lett eredménye a kitartásomnak
Ennek ellenére még mindig nem túl jó a mérleg, remélem a hibás UD6-ot kicserélik.ffodi: Gratula a 3. helyhez! Nem tudom mit kapsz végül..végső esetben én egy Gigabyte zászlót fel tudok ajánlani
-
Achill3uS
nagyúr
köszönöm mindenkinek a gratulációt
már csak a hoc-nak kell javitania a toplistát és észrevenniük a 6.640-es pi-tkiváncsi leszek az UD7-re, hicookie-nál elég komoly i5 eredmények születtek vele, és a procimban (661) is van még tartalék, mint az a korábbi evga p55 tesztből kiderült. alapvetően teljesen meg voltam elégedve az UD4 'viselkedésével' is, a legnagyobb probléma amibe ütköztem, a base clock limit volt még 2:6 ramaránnyal is. 101mhz fölötti pcie frekin nem volt képes bebootolni. viszont legalább a CB mod működött, és jóformán nem volt CB-m, ez meg is lepett. anyway, gratula még1x overnek, hogy hamvaiból támadt fel és tudott eredményt csinálni, külön poén, hogy egymáshoz ilyen közeli cpu órajeleken sikerült mindkét tesztet futtatni
ja igen, egy bónusz eredmény versenyen kívül
Zé: jogos. csak nem a 980x retail?
-
subaruwrc
félisten
youngpro breaks superpi 32M wr - 5min 38 sec 828msec
Giga X58A-UD9-Gulftown-Corsair Dominator GTX2
Zé
világos.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #2742 üzenetére
dedede, teszteltünk mi is, de a versenyszellem és ez etiket úgy diktálta, hogy mi, mint Gigabyte szponzorált csapat (bazze de szépen megfogalmaztam
) szóval, mi nem neveztünk a versenyre.
természetesen megvannak az eredmények, fel is teszem majd őket ide, de a versenyt mi kihagytuk.meg van itt még egy kis apróság, amit hétfőn letesztelünk, és azzal együtt lesz kitéve az összes eredmény
-
Zé_Mester
őstag
gratula Achi és gratula Over. szép eredmények
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2728 üzenetére
te pedig 2nd
gratulálok minden résztvevőnek és persze magunknak
-
ffodi
veterán
Ütött az óra!
Ezek szerint harmadik lettem?
18,673-al??
-
-
toyone
őstag
Elvileg vége van. Gratulálok a nyerteseknek.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2724 üzenetére
úgy néz ki
számításaim szerinti final score-ok:
over:
8,748
6,76515,513
nálam:
8,839
6,64015,479
ez igen szoros lett
-
ffodi
veterán
Azt hittem a top5-ben bennt leszek......de ilyen eredmények mellett.
Grat mindenkinek, nagyon szép eredmények!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2718 üzenetére
najo vége a teasernek lássuk a final-t, elő a farbával johnny
Gigabyte P55 OC eredmények:
-
toyone
őstag
Hahaha milyen trükközések mennek, Achi,Over
Achi: még éjfélig van idő, eljátszogathattok a percenként jobbal -
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker #2714 üzenetére
Elkezdődött a visszaszámlálás
-
-
subaruwrc
félisten
hullaszag van srácok.
még 1 óra. -
subaruwrc
félisten
jó majd megdumáljuk.
igazságos, hát ez relatív de alapból extrém tuning verseny innentől a léggel / vízzel készült eredmények nem is feltétlen tartoznak bele...
legyünk őszinték léggel , nem lehet túl erős eredményeket készíteni, meg sok tweak se fér bele, ami azért a lényeg lenne.
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #2707 üzenetére
Értem. Hát igen, veszprém nincs közel pesthez, szóval azt necces megoldani(de talán majd lesz még rá alkalom, mert érdekel az extrém tuning
). Egyébként szerintem úgy lett volna igazságos megcsinálni a versenyt, hogy külön léghűtés, és külön folyadékhűtés. Mert így aki léggel hűt, mint pl én, csak azok ellen van esélye, akik ugyangcsak léggel(max vízzel) hűtenek. Na mindegy.
Ha még kb 2-3 eredményre lehet számítani, akkor a top5-be talán benntleszek.
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #2702 üzenetére
Szegény ember léggel hűt.
Egyébként mindjárt rakok fel én is eredményeket, de nitro és ud7 ellen semmi esélyem sincs, a 4,5k-s hűtőmmel+ud4-el.
Ha nekem is megadatna a lehetőség, hogy nitróval hűtsek, lennének szerintem itt is fasza eredmények, mert a proci elég jól megy(menne), csak nem győzöm hűteni.
-
enemy107
senior tag
Szép jó napot kedves fórumtársak!Egy gyors kérdés.E5200 megy 1333Fsb-n?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #2701 üzenetére
9.282 vezet? nanemár.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest