- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ma adtam még a rendszernek egy esélyt hátha... (
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.
Adtam neki 1,525 v ot, hátha melegít egy kicsit, de pár fokkal volt melegebb az egész (terhelve -32 körül) itt már egy apró állítás után is újraindult a rendszer. Kikapcsoltam a hűtőt 15-20 mp-re, -10 felett észhez tért egy pillanatra, 3300 on bootoltam, majd megfagyott a rendszer. (Hogy a hidegtől-e vagy az instabilitás miatt... passz, újra már -30 közelében volt)
Sajnos nem tolerálja a hideget, pedig szerintem ha skálázódik 1,5 v felett is (miért ne) akkor 3400-3450 mhz-t meg lehetett volna vele csípni.
Levizelést szerintem kizárhatjuk, ugyanis ez a teszt most 10 perc volt kb és majd ennyi idő kell míg kiolvad a fej, ha kikapcsolom...
Hardver csere szerintem még mostanában nem lesz, ugyanis ez a 939 nagyon hozzám nőtt. valamiért a kedvenc platform
Köszönöm Nektek a tippeket ( gombcomp, subaruwrc, Overclocker )

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.