- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- Amazon Kindle
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Video digitalizálás
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz Overlocker #4046 üzenetére
Ma adtam még a rendszernek egy esélyt hátha... ( ) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.
Adtam neki 1,525 v ot, hátha melegít egy kicsit, de pár fokkal volt melegebb az egész (terhelve -32 körül) itt már egy apró állítás után is újraindult a rendszer. Kikapcsoltam a hűtőt 15-20 mp-re, -10 felett észhez tért egy pillanatra, 3300 on bootoltam, majd megfagyott a rendszer. (Hogy a hidegtől-e vagy az instabilitás miatt... passz, újra már -30 közelében volt)
Sajnos nem tolerálja a hideget, pedig szerintem ha skálázódik 1,5 v felett is (miért ne) akkor 3400-3450 mhz-t meg lehetett volna vele csípni.
Levizelést szerintem kizárhatjuk, ugyanis ez a teszt most 10 perc volt kb és majd ennyi idő kell míg kiolvad a fej, ha kikapcsolom...
Hardver csere szerintem még mostanában nem lesz, ugyanis ez a 939 nagyon hozzám nőtt. valamiért a kedvenc platformKöszönöm Nektek a tippeket ( gombcomp, subaruwrc, Overclocker )
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest