-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
Overlocker #4046 üzenetére
Ma adtam még a rendszernek egy esélyt hátha... (
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.
Adtam neki 1,525 v ot, hátha melegít egy kicsit, de pár fokkal volt melegebb az egész (terhelve -32 körül) itt már egy apró állítás után is újraindult a rendszer. Kikapcsoltam a hűtőt 15-20 mp-re, -10 felett észhez tért egy pillanatra, 3300 on bootoltam, majd megfagyott a rendszer. (Hogy a hidegtől-e vagy az instabilitás miatt... passz, újra már -30 közelében volt)
Sajnos nem tolerálja a hideget, pedig szerintem ha skálázódik 1,5 v felett is (miért ne) akkor 3400-3450 mhz-t meg lehetett volna vele csípni.
Levizelést szerintem kizárhatjuk, ugyanis ez a teszt most 10 perc volt kb és majd ennyi idő kell míg kiolvad a fej, ha kikapcsolom...
Hardver csere szerintem még mostanában nem lesz, ugyanis ez a 939 nagyon hozzám nőtt. valamiért a kedvenc platformKöszönöm Nektek a tippeket ( gombcomp, subaruwrc, Overclocker )
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest