Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy 900-as picurkát. Jópofa, szeretem, előzetes félelmeimel ellentétben nekem nem túl kicsi a billentyűzet, és a monitor is elég nagy.Lenne viszont két nyűgöm.
1. Az egyik a már sokat emlegetett aksi-probléma. Nem sokáig bírja szuflával a munkát.
Valaki írta múltkor, hogy emiatt levelezgetett a forgalmazóval. Jutott valamire? Egyáltalán van valamilyen gyári paraméter, hogy mennyit kellene bírnia az aksinak?
Egy korábbi Asus laptopomon egyébként régebben egyszer már cseréltettem az aksit garanciában. Mondjuk ott egyértelmű volt a helyzet, mert alig félórát bírt szövegszerkesztő használata mellett.
Az EEE-nél viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert ahogy figyeltem, igazán brutál módon akkor esik a töltöttség, ha mobilinternetezem. S attól félek, hogy az Asus garanciális igény esetén beleköthet abba, hogy a mobilnetes modem a ludas a dologban.
Megjegyzem: ebben lehet is valami, mert pár perces használat után már-már forró a mobilmodem (Huawei E220), ilyen mértékű hőtermeléshez pedig kell az energia.
2. Kettes számú problémám: az EEE-ről nem tudom megnézni ezt a fórumot
(XP, Explorer). A fórum menübe be tudok lépni, azon belül a Notebook fórumcsoportba is, aztán viszont nem jön be semmi. A másik, normál notimon simán bejön a fórum. Tapasztalt már valaki ilyesmit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest