- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy 900-as picurkát. Jópofa, szeretem, előzetes félelmeimel ellentétben nekem nem túl kicsi a billentyűzet, és a monitor is elég nagy.Lenne viszont két nyűgöm.
1. Az egyik a már sokat emlegetett aksi-probléma. Nem sokáig bírja szuflával a munkát.
Valaki írta múltkor, hogy emiatt levelezgetett a forgalmazóval. Jutott valamire? Egyáltalán van valamilyen gyári paraméter, hogy mennyit kellene bírnia az aksinak?
Egy korábbi Asus laptopomon egyébként régebben egyszer már cseréltettem az aksit garanciában. Mondjuk ott egyértelmű volt a helyzet, mert alig félórát bírt szövegszerkesztő használata mellett.
Az EEE-nél viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert ahogy figyeltem, igazán brutál módon akkor esik a töltöttség, ha mobilinternetezem. S attól félek, hogy az Asus garanciális igény esetén beleköthet abba, hogy a mobilnetes modem a ludas a dologban.
Megjegyzem: ebben lehet is valami, mert pár perces használat után már-már forró a mobilmodem (Huawei E220), ilyen mértékű hőtermeléshez pedig kell az energia.
2. Kettes számú problémám: az EEE-ről nem tudom megnézni ezt a fórumot
(XP, Explorer). A fórum menübe be tudok lépni, azon belül a Notebook fórumcsoportba is, aztán viszont nem jön be semmi. A másik, normál notimon simán bejön a fórum. Tapasztalt már valaki ilyesmit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB RAM, 512GB SSD 2024 Ezüst
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest