Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy 900-as picurkát. Jópofa, szeretem, előzetes félelmeimel ellentétben nekem nem túl kicsi a billentyűzet, és a monitor is elég nagy.Lenne viszont két nyűgöm.
1. Az egyik a már sokat emlegetett aksi-probléma. Nem sokáig bírja szuflával a munkát.
Valaki írta múltkor, hogy emiatt levelezgetett a forgalmazóval. Jutott valamire? Egyáltalán van valamilyen gyári paraméter, hogy mennyit kellene bírnia az aksinak?
Egy korábbi Asus laptopomon egyébként régebben egyszer már cseréltettem az aksit garanciában. Mondjuk ott egyértelmű volt a helyzet, mert alig félórát bírt szövegszerkesztő használata mellett.
Az EEE-nél viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert ahogy figyeltem, igazán brutál módon akkor esik a töltöttség, ha mobilinternetezem. S attól félek, hogy az Asus garanciális igény esetén beleköthet abba, hogy a mobilnetes modem a ludas a dologban.
Megjegyzem: ebben lehet is valami, mert pár perces használat után már-már forró a mobilmodem (Huawei E220), ilyen mértékű hőtermeléshez pedig kell az energia.
2. Kettes számú problémám: az EEE-ről nem tudom megnézni ezt a fórumot
(XP, Explorer). A fórum menübe be tudok lépni, azon belül a Notebook fórumcsoportba is, aztán viszont nem jön be semmi. A másik, normál notimon simán bejön a fórum. Tapasztalt már valaki ilyesmit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Sci-fi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos autók - motorok
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest