Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
Staubsauger
üzenetére
Szia!
A hüvelyt a dupla kábellel használod vagy a szimplával? A dupla végből az egyik csak a táp, tehát biztosan lényegesen többet fogyaszt mint a szimplával. Nekem wlan net használatával 2 órát bír a gép. Bár most tervezem egy utángyártott 8 cellás akku vásárlását. 6 óra használatot tud ezzel az akksival. A másik dologra nincs ötletem.
-
adomok
tag
Én az XP-s verziót vettem. Nálam számit az eredeti oprendszer. Ha lett volna külön gyári XP-m akkor természetesen a linuxos mellett döntök. De. Nem nagyon tudom mivel rakjátok tele a D meghajtót? Szerintem amire ez a gép való, bőven elég a 8 giga tárhely. Én most utaztam a géppel, navigációra használtam, netre, és a fényképeim szelektálására. Még néhány filmet is ráraktam a gyerkőcök miatt. Mégsem bizonyult kevésnek a hely. Ha pedig extra hely kell arra van 4 gigás pendrive. Tehát nem nagyon vágom minek kell egy ilyen gépbe rengeteg giga hely. Én minden lényeges anyagomat a nagy notin és külső vinyókon tárolok.
-
adomok
tag
Én most azért vettem meg a 900-t mert most fogok sokat utazni. A 901-re nem tudtam várni. A fogyasztás valóban lényegesen jobb az atomos motyóban. Meglátom ha már kapható, hogy veszteségesen váltok-e vagy veszek egy nagyobb akkut. A bluetooth-ra érdemes figyelni a 901 esetén mert olvastam egy tesztben, hogy a dial up kapcsolódást nem támogatja, csak adatátvitelre jó. Én vettem egy olyan BT egységet ami fél centire áll csak ki a gépből. Ezzel minden hasít még a mobil net is.
-
adomok
tag
válasz
tortaur2006
üzenetére
Üdv!
Én egy online boltbol vettem 86900 pénzért. Szerintem ennél olcsóbban nem találsz jelenleg. Ha minden igaz ma kézhez is kapom.
Milyen játékra jó? Tetris delux

-
adomok
tag
Az akkuidő engem is veszettül érdekelne. Egy korábbi kérdésemre egy 4 órás válasz volt, ami elég hihetetlenül hangzik az alap akkuval. De ha valóban ennyi akkor öröm és boldogság. Persze nem extrém körülmények között gondolom használni. Wifi és net és némi szövegszerkesztés. Nem akarok HD filmeket nézni.
-
adomok
tag
Köszi
Elolvastam az összes hozzászólást, de az 4 óra nekem nem konkrét tapasztalati időnek tűnt hanem reklámnak
Ha valóban ennyi akkor tökéletes de egy picit szkeptikus vagyok. A venti zaja nem annyira érdekel inkább arra lennék kíváncsi, hogy nem ég-e le a szőr a combomról huzamosabb használat esetén. A nagy notim elég brutál tud lenni. -
adomok
tag
Sziasztok!
Aktív 900-as használóktól kérdezném, hogy mennyit bír a gép akkuról, illetve mennyire melegszik a cucc? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- darkFlash CF8 Pro
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha valóban ennyi akkor tökéletes de egy picit szkeptikus vagyok. A venti zaja nem annyira érdekel inkább arra lennék kíváncsi, hogy nem ég-e le a szőr a combomról huzamosabb használat esetén. A nagy notim elég brutál tud lenni.