- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
Ezt mondjuk elég szubjektív így megítélni. Nekem mondjuk egyáltalán nem zavaró, sőt! Nekem is volt 701-esem, és szerintem ez ahhoz képest egyáltalán nem meleg. Úgy emléxem az pont a billentyű felé sütött (bár tényleg meleg volt annak az alja is...), a 904HD-nek viszont a billentyűje nem melexik, inkább egy pöttyet az alsó fele. Szerintem ha van a közeledben egy mediam, ugorj be ott úgyis egész nap mennek, megláthatod mennyire melegednek.
Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem ezt az akksi dolgot, mert kíváncsi voltam mennyi időkülönbség van ugyanolyan 6 cellás akksival az atom javára. De úgy tűnik hogy olyan egetrengető fogyasztási különbség nincs a két proci közt. Mármint a gyakorlatban... -
fanthomee
tag
Igen az eee tool-lal, tudom nem lesz túl szép a kép, de ezt az IGO-val nem fogod észrevenni. Nekem legalábbis nem volt semmi gondom vele... Sőt van a proginak egy olyan funkciója hogy programonként lehet állítani a felbontást. Szóval amikor elindítottam az IGO-t átváltott 1024-re, amikor kiléptem akkor meg visszaállt.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
valaki irta hogy o is SD-kartyan tartja a vindozt, arra az esetre ha valami IE-only cuccba futna, de mar nem emlekszem hogy ki es hol (talan a hup.hu-n?)
nezd meg a biosaban hogy tud-e usb-rol bootolni (meglepne ha nem tudna), ha igen, akkor elvileg szerintem nincs akadalya... -
Carline
őstag
SD-ről lehet bootolni, de én még nem láttam SD-ről futó XP-t. Szvsz nem lehet rá telepíteni, mert nem fix drive-nak érzékeli, hanem eltávolíthatónak.
USB-n nekem csak XP kernel alapú rendszerbuhera cumók vannak.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én se nagyon tudom magam türtőztetni. A múltkor én is majdnem elcsábultam egy 900-ra a MM-ben De türtőztetem magam, meglesz a gyümölcse(legalábbis ezzel ámitom magam)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Lenovo ideapad 330-15IGM
- ASUS TUF Gaming F15 - I5 11400H / 144HZ 1080P / 16 GB RAM / RTX 3050 / 512GB NVME
- Lenovo 80TG 4 GB RAM, 128 GB tárhely
- HP Elitebook X360 1040 G7 érintőképernyős, i7-10610U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
- ACER 17,3"FullHD IPS, 10.gen.core i3 (4X3,4Ghz) Intel UHD VGA,8-16GB DDR4,SSD,jó akku, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest