Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
Ezt mondjuk elég szubjektív így megítélni. Nekem mondjuk egyáltalán nem zavaró, sőt! Nekem is volt 701-esem, és szerintem ez ahhoz képest egyáltalán nem meleg. Úgy emléxem az pont a billentyű felé sütött (bár tényleg meleg volt annak az alja is...), a 904HD-nek viszont a billentyűje nem melexik, inkább egy pöttyet az alsó fele. Szerintem ha van a közeledben egy mediam, ugorj be ott úgyis egész nap mennek, megláthatod mennyire melegednek.
Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem ezt az akksi dolgot, mert kíváncsi voltam mennyi időkülönbség van ugyanolyan 6 cellás akksival az atom javára. De úgy tűnik hogy olyan egetrengető fogyasztási különbség nincs a két proci közt. Mármint a gyakorlatban... -
fanthomee
tag
Igen az eee tool-lal, tudom nem lesz túl szép a kép, de ezt az IGO-val nem fogod észrevenni. Nekem legalábbis nem volt semmi gondom vele... Sőt van a proginak egy olyan funkciója hogy programonként lehet állítani a felbontást. Szóval amikor elindítottam az IGO-t átváltott 1024-re, amikor kiléptem akkor meg visszaállt.
-
doc
nagyúr
valaki irta hogy o is SD-kartyan tartja a vindozt, arra az esetre ha valami IE-only cuccba futna, de mar nem emlekszem hogy ki es hol (talan a hup.hu-n?)
nezd meg a biosaban hogy tud-e usb-rol bootolni (meglepne ha nem tudna), ha igen, akkor elvileg szerintem nincs akadalya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest