Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hátő....
Azért annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban,de próbltam már ezt-azt, aminek általában ez az összeállitás lett a vége:
mp3 lejátszó filmnézési lehetőséggel, jó nagy táhellyel (ha tényleg valami váratlan helyzetben kell elütni az időt, legyen nálam film)
telefon(végül nem kell, hogy sokat tudjon, de azért valahogy mindig elcsábultam egy smartphone-ra,de igazából én itt arra megyek konkrétan, hogy jól nézzen ki)
noti(kicsi legyen,de azért használható, ezért 10'netbook, ami végül nem wind lett, hanem 1000H)Ők az utitársaim, otthon meg a "nagygép", ha komolyabb munkára kell az erő

De ne folytassuk itt szvsz ezt a témát,mert ngabor erre jár, és elfenekel bennünket
Jó lenne tudni, hogy pont mire akarod használni ezt a dolgot amit venni akarsz. Mert ha enynire ki van hangsúlyozva a filmezés, akkor lehet tényleg az Eee, vagy elgondolkozhatnál egy iPod Touch-on is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Pánik a memóriapiacon
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest