Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Erős kamu a nagyrésze...2GB rammal crysisozni lehet 1440xnemtommennyiben vele egy magos procival, uh ne hidd el a sok mellébeszélést...
Amúgy 1,6-s atomra 1 gb rammal egy vista home basic talán annyira nem merész. Bár ha a 900 celeron teljesítményét nyújtja csak a proci, akkor elég csiga lesz.(persze megfelelően használt vlite kezeléssel akár még élvezhető is lehet...)
Amúgy youtube-n van egy rakat vista on 701,900,901 video...nem tudom mennyi kamu belőle

-
Polllen
félisten
Gondolom ismeritek, de itt vannak a méreteik egy a4-s papperhez képest
-
Polllen
félisten
Amúgy 1,6-s atom procival szépen fut osx, így ott nem lehet gond(elméletben)
Celeron nem tom hogy bírja... -
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
Nálunk vajh mennyi eeepc fogyhatott? Csak mert az új modellek érkezésével nem látom, hogy bárki is próbálná eladni...

-
Polllen
félisten
Akkor a bt-nek nem sok értelme van...
Sztem első ránézésre a váltás lenne kevésbé veszteséges (már ha elég gyors vagy), mert a gyári aksi 23K, nagyobb tuti több, míg az elején az alig használt géped és az új 901 között kisebb lesz az árrés...(persze míg nem tudjuk pontosan az árát, csak spekuláció
) -
Polllen
félisten
Én ezt tudom ajánlani mindenkinek
Amúgy aki 900-s gondolkodik lehet érdemes kicsit várni a 901-sre vagy a többi atomos kicsikére...Üzemidőben elég nagy különbség van.
A 701-snek meg ugye nincs párja és lassan tényleg teljesen elfogadható lesz az ára...
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hali!
Úgy tudom egy ilyen vidkari van benne: Intel 945 GM
Amúgy ha lehet windet venni 95ért is majd, akkor már elég erős kisértés lehet. A 75 és 105 közötti 30k-t viszont sokkalom.
-
Polllen
félisten
válasz
Zalaymate
üzenetére
A wind a legolcsóbb helyen egy 20-sal, általában pedig 30kval drágább^^ amúgy én is megvárom és aztán döntök, de pl az 5400-s vinyó nálam hátrány, (a +30k is) és cserébe csak a nagyobb kijelző lenne+bt...(a többi dolog sztem mindegy, úgyse játékra kell, zenét hallgatni van más^^ film meg megy usbéről
) -
Polllen
félisten
A 900mHz-hez nem túlzás a 2 GB memó?
tűzfallal, vírusírtóval sztem 1 GB már bőven kényelmes...bár lehet 512 is elég, mert anno asztalin mikor lett netem, csak játékok miatt került bele az 1 GB... 
viszont kérdés:
Ha xp-s verziót veszek valahonnan le tudom tölteni a "gyári" linuxot hozzá? (csak azért mert kb 4-5k különbség van a két verzió között és akkor mégiscsak legális xp.../adnak hozzá telepítő cd-t is vagy vinyóról backupolható?) bár lehet a végén úgyis ubuntu lesz, de legalább legyen összehasonlítási alapom
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
Theodolit
üzenetére
Úgy tudom, hogy csak memóriát tudsz bővíteni benne(1 slot, ddr2-s normál memória 2GB-ig). Minden más intergrált.
Természetesen most nem találtam meg, de van egy angol oldal, ahol gyűjtik a futtatható játékok listáját. (kb xp-vel minden, amihez elég a 900 mHz...
, de ahogy a listát néztem linux-n meg wine-nal...
) -
Polllen
félisten
Miért kéne neki csinálni? Odaadja neki a pasija, tesója, egy hozzáértő ember...
nem kell mindig kombinálni...^^Egyébként a böngészési sebesség inkább a net sebességedtől függ, mint a procidtól...Pl n73-somon is 3g-vel el lehet böngészgetni...És nem a telótól lassú, ha lassú...

-
Polllen
félisten
900 mHz-n melyik oldalt nem tudod böngészni? melyik divx filmet nem tudom megnézni 7"-s kijelzőn és melyik office terméket nem tudod futtatni? A laptopokra szánt GPS program is elfut...távoli asztal is gond nélkül fut...és még számos egyéb dologra is bőven elég...szóval szted mire nem elég?
szvsz ezekbe a gépekbe teljesen felesleges magasabb órajel vagy dual core. A lényeg, hogy a használni kívánt funkciók gördülékeny és gyorsak legyenek...(tény, hogy játszani nem ezen fogsz mai játékokkal, de a régebbiekkel elbír...)
-
Polllen
félisten
A wind és az eeePC között 30k van, ami azért sokaknak elég lehet a választáshoz...
A több memó, meg proci igazából sztem nem számít(hacsak nem vistát akarsz rátuszkolni), mert amire használható, arra bőven elég a 900mHz-s is. Persze, ha lejjebb megy az ára lehet én is windet szerválok eee helyett...
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Egyre több boltban lehet venni xp-s válozatot a kicsikéből, viszont mindenhol a 4G-s verzióhoz 4400 mAh-s aksit írnak, holott gyárilag 5200 mAh-s tartozna hozzá. Csak rosszul látom vagy magyar xp-s verziókon így csökkentik az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Byski Áramláskijelző.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De akkor van még egy ár-érték arányt növelő tényező.

Sztem első ránézésre a váltás lenne kevésbé veszteséges (már ha elég gyors vagy), mert a gyári aksi 23K, nagyobb tuti több, míg az elején az alig használt géped és az új 901 között kisebb lesz az árrés...(persze míg nem tudjuk pontosan az árát, csak spekuláció