Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak érzésre mondtam, hogy hamar lemerül az aksi, de gondoltam, hogy számszerűsítem a dolgot és csináltam egy tesztet.
Feltöltöttem az aksit, és stopperrel lemértem, hogy mennyit bír a gép folyamatos mobilinternet használat mellett. Azért, hogy élethűbb legyen az egész, kétszer ki is kapcsoltam (majd újra be) a kicsikét.
Összesen 141 percet bírt, tehát bő két órát.
Ez meglepett, mert rosszabbra számítottam. Nem mondom, hogy egy világbajnok idő, de ezzel azért nem fogom garis javításra küldeni. Wifivel, vagy net nélkül pedig ezek szerint min. három órát is bírnia kell (majd lemérem azt is), mert ez a mobilmodem szerintem qrvára zabálja a kakaót. Hozzá képest a gép nem is melegszik, gyakorlatilag merülőforralóként lehetne használni.
Hideg téli estéken milyen jó is lesz az EEE-t használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- Minden, ami hőszivattyú
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest