Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz montero7 #2424 üzenetére

Rossz" helyen kérdezősködsz, EEE topikban mindenki elfogult ;] , persze nem alaptalanul. ;)

Ahogy nézem az 1005HA (HA jelzés mindkettő 1005 típus után ott van, ezek után írnak M-et, vagy H-t, utóbbi jobban felszerelt /N280-as proc, BT, tatyó, 1,3mp webcam, nagyobb akksi, illetve fényes kijelzős/ Mindezekért ~ 6k-val kér többet az Asus, ami szerintem ekkora tételnél elenyésző. Én a H-t vettem.

Netbook kapcsán nyilván fontos a külső, saját magam hazudtolnám meg, ha azt írnám, h nem. Az előző 900-asom viszonylag szögletes volt, ez kerekített, de nagyon ütős szerintem!
    ..mellesleg, mint írtam már párszor, nekem tökéletesen bevált az Asus eee, így automatikusan csak ez jöhetett számításba. :) (elfogultság 2 ;] )

A fényes felület valóban nem éppen előnyös, ezt az egy kompromisszumot én megkötöttem vele. :)

..én is fekát válaszottam, már a fentebb is írt, kijelző keret miatt. Akartam is írni, h menj el valahova és tapizd meg/nézd meg őket. De ha már megtetted, vond le a következtetéseid.

A fényes kijelző meg szerintem beltérben rohadt jó. Egyszerűen még a színek is szebbek. :DDD

Részemről 1005HA-H ajánlva.

Üdv.M

Új hozzászólás Aktív témák