Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Plebi
Bocs előre is a durva kérdésért, de Te azért szoktál olvasni is a fórumon, vagy csak írsz.
[linkelem] egy korábbi hozzászólásomat, ahol a hatodik képen látható, mint teljesít az Eee- 2G Xvid lejátszás közben. A gép itt egy videot játszik, még ha a kép-ről ez nem is derül ki, és láthatod nálam mennyi memóriát használ (én Winampot használok), illetve processzorterhelését.Itt a kép mégegyszer

Illetve még egy érdekesség akkuidővel kapcsolatban.
Ezt a képet ma csináltam:
A gép ekkor már jó ideje ment, 16 előtt picivel kapcsoltam be, de néha lecsuktam a kijelzőt, ha más dolgom akadt, majd folytattam a munkát. Ami érdekes, hogy a win már üres akkut jelez, míg a BatterEeee nevű progi szerint van még hátra sok sok idő. Ez az üzenet 18 óra 56kor volt. Azóta megírtam ezt a hozzászólást, és gyönyörűen megy a gép.
Kiváncsi vagyok mikor lesz tényleg üres. Lehet roszzul hitük, és mégsem olyan kevés ideig bírja az akku, csak a Win értelmezi rosszul?
A dologhoz tartozik, hogy a BatterEee első használata előtt kalibrálni kell a progit, ami annyit tesz, hogy az akkut teljesen fel kell tölteni kikapcsolt állapotban, majd a rendszer felállása után a létező összes fogyasztót bekapcsolni(wifi, USBegér stb) a kijelzőt maxra(100%) világosítani, illetve kikapcsolni a win automatikus leállítását kritikus akku szintnél, és elindítani a progi Calibration gombját. Ekkor a program a procit megterheli 100%ra, és addig hajtani, amíg ki nem kapcsol (ezt én nem javaslom, hisz Li-Ion akkut nem szokás teljesen lemeríteni Én 2%%-nál kikapcsoltam a gépet.) Feltölteni az akkut és használni.
Most 19óra 23kor még 39%ot jelez a BatterEee. Vagy 6.9Voltot!Kiváncsi vagyok mi fog történni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Bundle topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest