- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeagy
csendes tag
sziasztok
tegnap este kaptam kezhez egy eee 901 XP 12GB SSD eszkozt. valamint 2GB pendrive, 8GB SD, USB HDD 160GB, USB/PS2 atalakito, bill, eger.
elso bekapcsolas windows telepites, beallitgatas, teszteles, pixelhiba ellenorzes
, stb.
a VGA es a mikrofon/fejhalgaton kivul mindent ki tudtam probalni
minden hibatlan
(kiveve hogy zold)
ok
mivel most linuxot is tanulok letoltottem ezt
http://sourceforge.net/projects/xepc/ (mivel ez a legfrissebb gyari xandos)
es elkeszitettem a bootolhato pendiveot
majd restart utan / bios allitgatas/ hibatlanul bebootolt a a pendriverol
, irta hogy linux meg minden, inteligensen megkerdezte hogy akkor formazthatja a lemezeket? mondtam ketszer yes, ez is lement hibatlanul, majd par percig szoszmotolt, szolt hogy ismet restartolni kellrendben
es itt jott a szo..s
az oprendszer annyiban negativ hogy chinese nyelvu
ne tudjatok meg milyen erzes volt meglatni a root felhasznalo letrehozasa opciot kinai karakterekkel.(visszaut nincs
, mindket SSD formazva
, ODD meg nincs
)
(megjegyzem sokkal szebb
maga a kezeloi felulet ezen a TFT panelen, mint a windows)van egy keves ubuntus tapasztalatom, es nem hiszem
... be tudtam a wireles netet loni
meglepo modon amit eddig ki tudtam probalni az teljesen jol mukodik
csak iszonyat gay hogy minden kinai karakteresmit kell tennem hogy angol legyen az oprendszer es magyar a billentyu?

free
Új hozzászólás Aktív témák
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, stb.
(kiveve hogy zold)
, irta hogy linux meg minden, inteligensen megkerdezte hogy akkor formazthatja a lemezeket? mondtam ketszer yes, ez is lement hibatlanul, majd par percig szoszmotolt, szolt hogy ismet restartolni kell
, mindket SSD formazva
)