- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ok, persze, csak gondoltam én, mint részben kolléga (vagy mi a szösz ) megérted, hogy az nem egy megfelelő képminőség grafikai munkára amit ez a gép tud nyújtani nagy felbontásokon. De persze lehet én nem jól gondolom. Sőt egyre jobban úgy érzem
Az irásod milyensége pedig magánügy,de sokat elárul azért valakiről. Ha jól sejtem nem csak szerintem...."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kissé mintha nem sikerült volna megfelelő sorrendben lenyomni azokat a billentyűket
Egyébként az odáig ok, hogy tudja,de nem nagyon hiszem, hogy te ezeken komoly munkát tudnál folytatni. ha neked designhoz elég az amit ez külső monitoron művel akkor...hátőő...izé. Na éééted?!
Ratman:Nem teljesen értem ezt a felbontásos kérdésedet Most őőő, izé, nézzem meg minden egyes felbontásban, miként teljesit? Vagy tényleg nem értem
Kicsi utánajárással te is rájössz milyenem van pont
Külső bill.-es, monitoros dologra kaptál már választ ha jól látom,de nem értem teljesen. Nem lenen jobb valamivel a dual monitoros megoldás, mégha ilyen apró is az egyik?[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Prof01
veterán
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
fanthomee
tag
Azért ha ezt a három progit fel akarod rá tenni, nem a monitor, hanem inkább a tárhely lesz neked a szűk keresztmetszet. Mert ha nem a 4Gb-os partícióra telepíted, akkor a lassú írási kapacitás miatt ott nagyon lassan fognak menni ezek a programok, a 4-esre meg szerintem még a Visual is épp hogy csak felfér majd a win mellé. Ahogy látom te is fejlesztgetsz, szerintem neked is még egy wincsis változatot kéne választani. Persze ez csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én az 1000H-n elég tűrhetően szoktam tudni PS-el, meg Flash-el dolgozgatni. Nyilván egy szükségmegoldás, de ahhoz képest meglepően jól teljesit
Még ilyen 300dpi/A4 méretű psd-kel teljesen gördülékenyen elvan ha nincs ezer layer. Flash-nél (ugye a vektorok valamivel prociigényesebbek) is ilyesmi korlátok közt elboldogul tűrhetően."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest