- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A smargo valami saját protokollt használ, pontosan nem tudom honnan jött, valószínűleg a régi tévés kalózkodás kapcsán fejlesztették ki annó. De ma már vannak szabványos és kompatibilis megoldások, például a pcsc protokoll, amit kb minden átlagos kártyaolvasónak ismernie kell. Amennyire tudom a kártya kezelésében nem lehet semmi hátránya a pcsc-nek, viszont abból olcsón lehet rendelni.
(#14797) golya87: az omnikey-ek is jók és azokat is kezeli alapból a linux. Valami más márkanév alatt fut mostanság. Szabványos pcsc (pc smartt card) protokollt használ az is. Csak annyiért árulják, mintha valami komoly dolog lenne benne, nevetségesek a 10 eftbe kerülő olvasók, valószínűleg pár cent lehet a chip ami az egészet kezeli. Az oscam szépen működik a pcsc olvasókkal.
-
azbest
félisten
válasz
kk831228 #14785 üzenetére
Ja, hogy csak országon belül. Menet közben gondolom tudod, hogy nem igazán működik, csak ha pihenőbe állt és nem mozog.
Egyébként ha windowsos, akkor egy smartcard olvasó kell (van amelyik notiban van is ilyen, de ez nem memóriakártya hanem mint a bankkártya) és egy tuner.
Ha türelmesek vagytok, akkor ebay-en kínából 8 dolcsi körül lehet tunert venni (pl [link], [link]) , 12 dolcsi körül kártyaolvasót (pl [link], [link]).
A legegyszerűbb a homesys progit beüzemelni előfizetéses adáshoz, de oscam + acamd + smartdvb (vagy más hasonló program) is megteszi windows alatt.
Lehet kapni kártyaolvasóval egybeépített tunereket is, de azok csak a saját programjukkal képesek kezelni az előfizetéses műsort. (Más programokkal szintén sima smartcardolvasó kell melléjük)
-
golya87
őstag
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy az erős szél és/vagy vihar, miért befolyásolja a DVB-T vételt?
-
kk831228
addikt
válasz
wassermann #14789 üzenetére
Értem!!
Köszönöm a segítséget!!
Már csak egy jó antennát kell találni ami nem lesz egyszerű...
-
csendes
addikt
-
kk831228
addikt
válasz
wassermann #14786 üzenetére
Na erre gondoltam én is.
Milyen az a normálisabb usb -s vevő??
Lenne egy ilyen :trust Ez megfelelő lenne vagy más típus kellene?? + nézni kell majd egy antennát hozzá...
-
Rick4
félisten
válasz
kk831228 #14783 üzenetére
Felejtse el. Fizessen elő a upc-nél egy direktkártyára: [link], párezerért vesz kis antennát, akár tapadókorongosat is: [link] beltéri elfér hátul, ebből is lehet sajátja: [link] ami 2-3 ezertől felfelé van, míg vezet, este meg elő a notit, usb-s digitalizáló kártya, bele a beltériból az RCA kábelen a kép és a hang, tévézik. És akkor nem kell albán, spanyol, francia adásokkal vacakolni, hanem nézi az itthoni műsort.
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Érdeklődnék usb-s Dvb-t tv tuner-el kapcsolatban??
Havernak kellene, kamionozik és notebook-on szeretne tv-t nézni... Ja biztos kell hozzá valami normális antenna mert a gyárival biztos nem jó egyik se...
Milyen alternatívák lennének??
Üdv!!
-
LógaGéza
veterán
-
csendes
addikt
-
csendes
addikt
válasz
LógaGéza #14776 üzenetére
Működik Linux alatt a tuner [link], a friss disztribúcióknál már csak firmware-t kell telepíteni, ha nincs fent alapból. A 3.7-es kernel óta a PID szűrő ki van kapcsolva a meghajtó-programban alapból, így a teljes TS átjön a lejátszóprogramba.
Felvételhez a VLC [link] ugyanúgy működik mint Windows-zal, van még Kaffeine [link], tvheadend önmagában vagy XBMC-PVR-rel együtt (erre külön disztribúciók vannak, pl. OpenELEC [link]), esetleg MythTV [link] vagy me-tv [link]. Annak, aki szereti a parancs-sort mplayer [link]. Ezen kívül akinek sok ideje van olvasni, annak VDR [link] is jó lehet. -
Kernel
nagyúr
válasz
LógaGéza #14776 üzenetére
A tunerprogramok nem kódolgatnak, csak a bejövő streamet rögzíti. DVBViewer stabil is, több műsort is tud rögzíteni egyszerre, külön fájlokba.
Az ingyenes VLC is alkalmas, bár az nem mindenkinél stabil, kihagyások jelentkezhetnek a felvételben, miközben a vétel hibátlan volt, de azért ki lehet próbálni. Vannak persze más programok is.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Windows 8.1 x64 alá milyen programot ajánlatok, ami támogatja a it9135-ös tunert, és tud felvenni hardveres H.264 kódolással (270x VGA-n keresztül, ergo OpenCL és nem CUDA)? Bár igy jobban belegondolva elég ha csak a bejövő streamet rögzíti. A lényeg, hogy stabil legyen.
Esetleg jobban járnék, ha Linux alatt próbálkoznék? -
csendes
addikt
válasz
balagedebr #14767 üzenetére
Vatera vagy aprod oldalakon keress rá a szobaantennára, 1000-2000 Ft körül találsz használtat, csak budapesti eladótól vegyél. Legyen szabályozható az erősítés. Ahogy írták: vagy működik vagy nem. Próbálgatni kell több helyről, a leírásod alapján inkább visszavert jelre van csak esély, vagy esetleg a másik két budapesti adótorony felől. Ha hálós biquad, akkor a nyakkendő függőleges legyen és forgatni kell az antennát, hogy honnan a legerősebb a visszaverődés.
-
Watt25
veterán
válasz
balagedebr #14767 üzenetére
szóval szép és jó ez a cikk, de közelebb nem vitt a megoldáshoz.
Mert a megoldás csak annyi, hogy valamit meg kell venni és vagy jó lesz, vagy nem. A helyszínleírás alapján egyébként szerintem 0 körüli az esélyed a sikerre... -
balagedebr
tag
válasz
Watt25 #14766 üzenetére
Köszi a linket, elolvastam.
Értem én, hogy nem ez az optimális megoldás, de ez van, ezt kell szeretni, ebből kell kihozni a maximumot. IX. kerületben egy 6 emeletes társasház 1. emeletén vagyok (előttem ugyanígy 6 emelet), nincs rálátás a száva utcai toronyra, szóval nem a legoptimálisabb, de legalább ki tudom rakni az ablakpárkányra.
Meg azt is értem, hogy nincs egy csoda készülék, de csak vannak olyanok amiket el kell kerülni és vannak, amik általában bejönnek. Tudom, hogy nem lesz olyan, ami mindenkinek optimális, csak így teljesen laikusként ne kelljen teljesen a sötétben tapogatózni választáskor.
A leírásban annyi jött le, hogy érdemes erősítés szabályozhatóságát figyelembe venni, de pl. az nem, hogy ez ár-érték arányban hogyan is néz ki, szóval szép és jó ez a cikk, de közelebb nem vitt a megoldáshoz.Szóval továbbra is várom a segítséget, legalább hogy milyen paraméterek alapján rangsoroljak.
-
Watt25
veterán
válasz
balagedebr #14764 üzenetére
Olvasd el ezt.
-
azbest
félisten
válasz
Zirowe #14760 üzenetére
A magas frekvenciás jel az ér felszínén halad. Tehát valószínűbbnek tartom a rézbevonatot, mint az ötvözetet. (eléggé google fordítósnak tűnnek az ott írt szókapcsolatok).
Számítógépes utp kábelnél ott szokott ez a rezezett kábel kibukni, ha power-over-ehernet -et használnának de nem megy jól a rákötött eszköz, mert a táp a teljes keresztmetszeten át halad és a magasabb ellenállású alumíniumon leesik a tápfeszültség. Normál adatátvitelnél nem jelent gondot.
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Lassan kezdődik a forma1, ezért szeretnék beruházni egy szobaantennára, de fogalmam sincs mi alapján válasszak. Miket írjak meg, ami alapján tudtok ajánlani? -
Zirowe
nagyúr
válasz
Caldera #14761 üzenetére
Aranyozott rez?
Ezen filozok, hogy akkor erdemes-e tenyleg a tiszta rez belsejure beruhazni.
A nyaraloban a legolcsobb koax van a dvb-t antennara rakva, az antennabol 4-5 meter, onnan egy 2es splitter, a ket szalon kb 15 es 20 meter koax, antenna a szechenyi adora iranyitva (Velencefurdo), a kep tokeletes, rossz idoben se megy el.
Bp-n a 20eves lnb fejbol jon ki kb 7meternyi regi koax kabel, ebbol is a legolcsobb, ez van most elosztva megint egy kettes splitterrel, ahol a hosszabb ag kb 20meter, a jel tokeletes hd csatornakkal is (nem 100/100as ertek, hanem olyan 70/85 korul lehet), aztan ezen nemreg meg csavartam egyet egy teszt vegett es a masodik ag 20 meterenek vegebe raktam meg egy kettes splittert, amire raktam meg 15 metert es tovabbra is jo volt a kep.
Na most nekem ebbol kb az jon le, hogy akkor nekem eleg lenne boven a rezezett vagy az otvozet kabel, a rez meg felesleges lenne.
-
Zirowe
nagyúr
-
Caldera
senior tag
válasz
Zirowe #14758 üzenetére
Egyerűen fogalmazva az ötvözetnél olvadt állapotban "összeöntik" az összetevőket (alapanyag+ötvözők). A bevonatnál pedig a kész termékre (hordozó) kerül egy vagy több réteg bevonat.
Pl. a krómozás bevonat, de a króm-nikkel (szerszám alapanyag) ötvözet.A kábel belső erét bárhogy vágom, a vágás helye mindig réz, nyoma sincs acélnak, ergo nem bevonatos.
A laírás szerint az acél 20%, így a maradék 80%-nak réznek kell lennie -
degec
senior tag
ÜDV !
Tudnátok segíteni picit ha megkérek szépen valakit.. Haveromnak van egy Avermedia EZCapture pci kártyája és elmondása szerint nem talál olyan értelmes programot vagy hozzáadott programot amivel..
a kártyának az analóg (bár csak az van) forrásából tudna rögzíteni neki a hdd-re. Elmondása szerint 4-5 félét próbált már (nem tudom miket), de valami nem oké...! Driver szinten rendben van a kártya, képet hangot rendesen ad monitoron,csak lerögzíteni nem tudja..win 7 ulti hun 64 bit..Köszönöm szépen !
-
Zirowe
nagyúr
Ez mennyire lehet kamu?
Réz belső érrel 46ft/m, írtam nekik, de nem még nem válaszoltak. -
Rick4
félisten
válasz
Zirowe #14747 üzenetére
Hotbirdre elég a 60-as tányér simán, ha csak nem nagyon akciós a nagyobb, és tényleg nincs különbség árban, viszont amit linkeltem, az 90-es hálós 6500-ért, azért a 2500Ft pluszért elgondolkodnék rajta, cserébe az lnb tényleg lényegtelen, mert nem lesz jobb a jelszint, nem lesz szebb a kép egyiktől sem, koaxból meg a rézre szavazok inkább.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk hálósból 60asnak ezt néztem ki, elvileg új és több is van belőle.
Megveszem egyet a nyaralónak, de kipróbálom Bp-n is, aztán ha jó, akkor ide is ilyen kicsi jönne, ha nem, akkor jön a 90es hálós.Mondjuk az lnb-t még nem vettem meg, lehet a végén az általad linkelt amiko lesz, ha gyakorlatban ugyanazt tudja, mint az opticum.
Mondjuk miért nincs "lelógó" része, vagy az mindegy?Még amiben bizonytalan vagyok, az a kábel: trishield rezezett acél belső kb 45ft/m vagy trishield réz belsővel 80-100ft/m.
A távolságok 8-12 és 20méter közé esnek, 99%-ban beltér. -
Rick4
félisten
válasz
Zirowe #14745 üzenetére
Szerintem oda elég a 60 centis antenna is. [link], hálósból is elég lesz, persze ha minimális a különbség, pont úgy, mint az LNB esetén, magadat nyugtathatod, hogy jobbat vettél.
Amúgy tényleg nincs olyan, hogy prémium, vannak műszaki pataméterek, egyiket összehasonlítva a másikkal, kijön valamennyi különbség és kész. Akkor tényleg csak az árazás lehet prémium.
-
Zirowe
nagyúr
Tivusat csomag, olasz csatornák.
Budapestre, a Mechwart liget környékére jönne a 90cm-es hálós a régi nagy helyére, Velencefürdőre pedig egy 60cm-es hálós. Ott még nem volt sose parabola, egy árbóc van a tetőn tv antennával a széchenyi adó felé irányítva, arra menne rá elvileg, ahogy néztem kb átellenesen van a hotbird, satfinder már be van szerezve, még barátkozok vele.Az lnb színe számomra közömbös
, a lényeg a tartósság, a jelenlegi cucc majdnem 20éves és sosem kellett hozzányúlni, ennek is legalább ennyit kéne bírnia.
Egyébként majdnem mindenki az opticum redet ajánlotta twin fejből, a legolcsóbb helyen 4100ft, így a külömbség 2x1310ft, ami nem annyira számottevő.
Elvileg ez "prémium" fejként van árulva, bár amikor rákérdeztem mi a prémium benne, akkor nem tudtak válaszolni.
Számomra a tartósság a fontos meg, hogy viharban ne essen szét (most ez nincs). -
Rick4
félisten
válasz
Zirowe #14743 üzenetére
Antennának is, üzletnek is ez a tuti: [link], lnb-ből meg ez: [link]. Nekem is egy opticum red fej van fent, 1.5 év alatt eléggé kifakult ( a fekete meg a vörös műanyag már csak ilyen), a tetején a garimatrica szerintem fél év után olvashatatlan volt, ráadásul itt az azonos paraméterű darabokból pont ugyanolyan jó a legolcsóbb, mint a legdrágább, szóval fölösleges a drágább... Tehát twin fejből 0.1-es vagy 0.2-es gyakorlatilag ugyanolyan jó, nem lesz éremi különbség, és a drágább is pénzkidobás. Horbird-en mit nézel?
-
Zirowe
nagyúr
Korábban linkelt nagyon régi parabolát cserélném le vele.
Azért szokott itt lenni néha erős széllökés, volt már olyan, hogy az egész parabola mozgott/lengett, aztán meg itt parázok, hogy leesik a másodikról.Igazából árban nem olyan vészes a különbség, sőt, kb majdnem ugyanannyi, 6k körül van, meg akkor már azt a nagyot egy 80-90cm-esre cserélném, meg gondolom súlyra is könnyebb egy hálós.
A régi noname több tíz éves lnb helyére ez kerülne, gondolom így a vétel veszteséggel se lenne probléma, hiszen elvileg ez érzékenyebb, mint ami most van, a mostanival meg minden jön majdnem 100%-os jelerősséggel.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, hálós és "normál" parabola között azonos méretnél van különbség a vételben?
hotbird -
Mike88
senior tag
Sziasztok! Android szóra rákeresve nem találtam semmi érdemlegeset itt, ill. ha szóba is került, az régebben került szóba, s csak a támogatott USB-s vevőkről szólt. Így felteszem a kérdést, valakinek bármiféle tapasztalata, esetleg információja androidos DVB-S/S2 boxokról? Mennyire életképesek ezek, mennyire "ostoba" a vételért felelős applikáció, ha értitek mire gondolok?
Ezekre gondolok: [link] [link] [link] -
qdak
addikt
adott 1 synaps vevo, 1, 30 db s belteri erosito, jelszint 100/90 megis ha megyek be a szobaba, megakad a kep foleg rtl klubon, vmint van h rtl k eltunik de mas ado mukodik.
1 ha meghoszabitanam a vezeteket es feltennem a padlasra?
2 ha venek ezek kozul hozza + erositot: www.argep.hu/trend/DVBT/Dvb-t-antennaeroesitoe.html
vagy mind 2 egyutt? segitene?
miert van ez a 0 jelre eses?
miert az rtl nel?
az antenna azablakfele nez miert zavarja ha mogotte megyek?
vki segithetne
udv. -
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Én nem találtam semmi hivatkozást felvételre, ami fileokat találtál azok csak a nyilt forraskod miatt vannak ott, semmit nem tudsz velük kezdeni. Állítólag létezik egy csodaszoftver [link] de nem biztos hogy erre.
mod: megtalaltam a román fórumot, mindjart atolvasom.
-
Venn
tag
Sziasztok
A napokban szert tettem egy HUMAX DIGI+C HD készülékre, sajnos csak a beüzemeléskor derült ki, hogy ez a készülék nem tud műsort rögzíteni. Már két napja kukázom az internetet valamilyen megoldás után de nem jutottam előrébb. A román oldalakon amiket találtam több Firmware frissítést is említenek de letölteni egyiket sem tudtam a google fordító meg olyan amilyen értelmes szöveget nem lehet vele fordítani. A Humax oldalán van egy halom fájl a supportban de lövésem sincs melyiket is kellene letölteni. A segítségeteket kérném hátha valaki előrébb jár esetleg ebben a témában.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kernel #14725 üzenetére
Köszi ez jó lett. Miskolcon most így Tokajról (nagyjabol rálátás van, gyári botantennával tiszta időben jó amugy nem, ~44km):
554MHz:100/80
650MHz:100/100
784MHz:100/1001,5 mm2 réz tekercselődrót, az alsó-felső frekvenciát az alsó-felső mux frekijének adtam meg, lehet hiba volt illetve még kellene egy kerámiakondi bele mint az a masik antennaleirasban volt, hogy teljesen baba legyen...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Megcsinaltam a biquad antennát Tokajra méretezve, zsír lett bár kellemetlen volt amikor az utolso forrasztásnál rájöttem hogy nem forrasztásra tervezték a koaxdarabom árnyékolását.
Viszont jelerősséget mivel tudok mérni? AF9015 eszköz.
Találtam egy érdekes programot de sajnos a tunerem nem támogatott, Crazyscan2-t kell letölteni + reqlibs.rar + streamreader-t.
-
csendes
addikt
válasz
unravel #14719 üzenetére
MindigTV-n csak egy PID (1312)-je van a Petőfi rádiónak: [link], a 1312, ami egy MPEG4 HE-AAC stream [link]. Az MP2/MP3 támogatja az ID3 metadata tárolót, amivel szöveges információt is bele lehet kódolni a stream-be. Elvileg a HE-AAC-re is van hasonló metadata beillesztésére lehetőség, például Dolby Plus megoldás [link] . Hogy van-e vagy volt-e ilyen MindigTV-re, arról nem tudok. Elvileg az RDS szabvány az analóg URH (FM) rádióra lett kitalálva, a DAB-nál a hasonló szolgáltatást DLS-nek hívják, a netes rádiók is metadata formájában hordoznak RDS-hez hasonló információt, DVB adásba is bele lehet kódolni "RDS"-t vagy az audio stream-be metadataként vagy külön private PID-be.
-
csendes
addikt
válasz
unravel #14717 üzenetére
A DVB-T-n megnéztem a Petőfi Rádió EPG-t vlc-vel, illetve dvbsnoop-pal is, és rendben van:
dvbsnoop -n 0 -nph 0x12 > ./eit.txt
------------------------------------------------------------
SECT-Packet: 00000018 PID: 18 (0x0012), Length: 87 (0x0057)
Time received: Thu 2014-02-27 18:33:26.060
------------------------------------------------------------
PID: 18 (0x0012) [= assigned for: DVB Event Information Table (EIT)]
Service_ID: 131 (0x0083) [= --> refers to PMT program_number]
Start_time: 0xdd8b150300 [= 2014-02-27 15:03:00 (UTC)]
Duration: 0x0025700 [= 02:57:00 (UTC)]
event_name: "..Egész úton - hazafelé a Petõfi..." -- Charset: ISO/IEC 8859 special table
text_length: 4 (0x04)
text_char: ".. " -- Charset: ISO/IEC 8859 special table -
itanczos
senior tag
válasz
wassermann #14713 üzenetére
Most nekem is Pi-n megy. Most tettem fel egy 3.2-es verziót, az sokkal kevesebb szutykot időzít, de ez meg nem stabil...
A gond az, hogy a sok fals felvétel miatt akár napi 100GB-ot is rögzít és hamar elfogy a hely... -
krealon
veterán
válasz
itanczos #14704 üzenetére
En 1 tunerrel hasznalom a tvheadend-et, de nekem is duplazza az autorec felvetleket, amikor tologatjak az idopontokat.
Az EPG-t alapbeallitas szerint 12 orankent frissiti es ahogy eszrevettem, ket oldalnyi rogzitendo musort mindig elojegyez tobb napra elore is es nem detektalja, ha a kovetkezo EPG lekereskor odebbcsuszott a musor 20 perccel, ezert duplaz.
A TVHE support foruman olvastam, hogy erre a duplazos rogzites javitasra mar erkeztek feature-request-ek, ugyhogy lehet, hogy megoldjak. -
blueye
veterán
Ha egy vidéki, adóktól távoli (Tisza-tó) házba vennem kell az átállás miatt egy boxot, akkor ez megfelelő lehet?
STRONG SRT 8113 RF modulátorral +antenna. DVB-T, Mindig Tv vevő
Csak az ingyenes csatornákat nézné a család.
-
róland
veterán
VLC-vel szeretnék felvenni MindigTv adást. Szerencsére egy multiplexben van mindkét csatorna, amelyiken párhuzamosan fut a két műsor, így a VLC-vel a multiplex rögzíthető.
DE:
Hogyan lehet a rögzített multiplexből az 1-1 műsort kiszedni? Hogy csak a különálló műsor maradjon.
-
itanczos
senior tag
Sziasztok!
Már évek óta használom a Tvheadend-et 2 db DVB-C tunerrel, Digikábelen.
Van pár beállított felvételi szabályom, sorozatokra.
Már régóta küzdök azzal, hogy minden szart felvesz! Olyan műsorokat, amiket nem kellene!
Azt vettem észre, hogy a műsor neve mondjuk "Odaát", de ha bemegyek ennek a műsornak a leírásába, annak a műsornak a tartalmát látom, ami szerepel a felvételi szabályban!
Nem jövök rá, mi hibázik? A Digikábel EPG-je rossz, vagy a TVHEADEND EPG grabber-e?Mindegy, hogy TRUNK verzió, vagy 3.4
Találkoztatok már ezzel?
-
icon
senior tag
Szóval... az Alcor oldaláról lehúztam a "friss" drivert, szolíd 2010-es... meg sem nyikkan vele a tuner...
szóval marad vagy a Windows-é, vagy amit a lemezen kaptam... -
Rick4
félisten
A dvbdream jó, viszont nekem nem igazán csípte a keresést, a progdvb meg vacakolt, holott a driver, kodek ugyanaz volt. A vlc is jó, a dvbdream viszont 3 perc alatt működésre bírható. Érdemes ránézni az xbmc-re, az se rossz. Igaz, én meguntam ezekkel a vacakolást, most kiszedtem minden ilyet a gépből, ( van skystar hd2-m, usb-s dvb-s tunerem, és AF9015-ös dvb-t tunerem is) és a másik szobában lévő kéttuneres műholdvevőm streameli a gépre a műsort. Mondanom se kell, hogy webes felületről, epg-ből választva sokkal egyszerűbb, hd adásnál is 30% alatt van a terhelés, nincs kábelezés, plusz fogyasztás, ráadásul mini itx-re tértem át, küzdöttem a dologgal, hogy itx lap pci slottal, itx ház még egy kártyányi hellyel... Ajánlom mindenkinek inkább a jobb megoldást, lehet itt is taglaltátok, tp link 1043-as router meg usb-s tuner szintén streamelve, és értelemszerűen az már mehet tabletre, telóra, neg kívülre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest