autómatikusan frissült?
vagy te kerestél rá,csak azért kérdem mert itt Szolnokon még nem frissítették.
De nekem meg azt mondták hogy most írják a szoftvert.
Ki cseréltettem a boxot mert némelyik adón akadozik a kép és akkor mondták hogy lehet szoftveres probléma,hát az mert most is ugyan azt csinálja. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
zibo73
(lelkes újonc)
ma frissült OTA módon...
nekem is volt régen, h akadozott csatorna, pl m1, de egy ideje észhez tért, azt hiszem új csatornakiosztás lett, és akkor...
és ez BPn van 
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

zibo73
(lelkes újonc)
na nekem is frissült és úgy néz ki nem is akadozik remélem így marad. 

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

lacko22
(fanatikus tag)
Hello. Az automatikus csatornafrissítés ki volt kapcsolva és úgy keverte meg.

SirKero
(senior tag)
Nálunk Ő van a családban és már többször is előfordult,hogy összekeveredtek a csatornák. Elsőre Én is az automata frissítésre gondoltam de miután kikapcsoltam így is előfordult. Legutóbb épp tegnap 
Ahol Humax Box van a tv-n vagy csak az analóg csatornák jönnek be nincs ilyen gond.
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!

Tacsika
(tag)
Lehet hogy újra kellene hangolnod manuálisan?

vivi0417
(újonc)
Üdv! Olyan problémám van,hogy az én szobámban van a fő egység,vagy hogy mondják és lent a nappaliban van a másik.De hiába keresünk lent sosem talál meg pár csatornát,amit fent megtalál. Ilyen pl.: Fem3,Nota TV,Viasat6.. és még pár csatorna. Mi lehet ennek az oka? Illetve ha fent nézem mondjuk a Viasat6ot vagy bármely csatornát ,ami lent nincs,akkor lent elmegy a kép és kiírja h zavart csatorna,bármilyen csatornán is van.
Nem akarom még kihívni a Digiseket,mert egyszer kijött és nekem kellett szinte könyörögnöm hogy próbálja már ki egy új beltéri egységgel,mert a mienk elromlott.Még ő volt megsértődve hogy tényleg az a rossz,mert ő az összes tévénkre mondta hogy rossz.Szóval ebből kiindulva nem sokhoz érthet az a csávó aki kint volt.
Szóval szerintetek mit tudnék tenni,hogy lent is megtalálja az összes csatornát?

sony309
(újonc)
Igen, én is így gondolom, de a DIGI-sek azt mondják, hogy a központból nem látják az optikai egység hibáját!
Mindig azt mondják, hogy akkor jelentsem be a hibát, amikor nincs egyik szolgáltatás se!
De mire sikerül Velük beszélnem, addigra mindig visszajön!
Na mindegy, most felvetettem Velük a hibát negyedszerre is!

sony309
(újonc)
Ők kötöttek rá a lakáshálózatra és Ők tették be az osztókat is!
Ugyanis azok a kábelek, amik végén vannak a fali csatlakozók, csak fel voltak húzva a padlásra és üresen lógtak!
Tehát igazából csak a kábeleket adtam én!
De azért köszi!!!

Kwisatzh
(senior tag)
Idézek magamtól:
10874 hsz.
"Majd minden nap jön ugyanis egy tipikus vérhüjjjee, a kérdéssel hogy azt mondja: "Vettem egy tévét, hogy állítsam be"
"
Gratulálok, te vagy a mai....
Hogy tudnánk bármilyen tanácsot adni a "fő egységről" meg a "másikról"??? 
"Az igazság megszenvedi a feleslegesen hosszas elemzést."

Kwisatzh
(senior tag)
Ez úgy működik, hogy az én tudomásom szerint külön részleg "az optikások"... Valahogy őket kicsalni a helyszínre.... Bp.-n se sima ügy ez, de azért ha elég kitartó vagy megcsinálják....

kisferi
(kvázi-tag)
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Tegnap a XVIII.kerületben az M1 HD, M2 HD és a Duna HD elég gyenge jelű lett és pixelesedett. Estére jobb lett, de a jel erőssége 60 százalék körűl volt. ( Nem használok boxot) Átálltak új frekvenciára ? (nekem jelenleg 12500 a frekvencia) Ha igen valaki írja le az új paramétereket, nem akarok automatikus hangolást, mert a sorrendet újra állíthatnám be. Előre is köszönöm a segítségeteket.

vivi0417
(újonc)
Nem arról kértem tanácsot de mind1,hanem hogy lehet-e beállítani valamit a menüben ezzel kapcsolatban.De ha nem tudod,akkor nem kell oltogatni.Bocs már,hogy az ilyen dolgokról szóló fórumon érdeklődök,hogy valaki ezek szerint nem te ..tud-e tanácsot adni. (Te vagy a mai...)hű de menő vagy.

Kwisatzh
(senior tag)
Amíg nem mondod meg MILYEN KÉSZÜLÉKEK menüjét kéne "állítani" ne várj tanácsot....
Mert lehet újat mondok, de szinte minden készüléknek MÁS A MENÜJE 
( még fel is van háborodva, és kikéri magának.......
)
[ Szerkesztve ]

M_AND_Ms
(senior tag)
Látom nem érted.
Honnét tudhatjuk, hogy milyen menüje van "fő egység"-nek és a "másik"-nak?
Miből gondolod, hogy tudjuk milyen készülékekkel veszed az adást?
De úgy látom, jobb besértődni és a visszavágást fogalmazni, mint gondolkodni és értelmes kérdéseket feltenni, amiket információkkal egészítesz ki.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Kwisatzh
(senior tag)
Még azt sem mondta meg, hogy tv vagy box, vagy egyáltalán micsoda....... Új király ül a vérhüjjék trónján..... 
Módosítanom kell a tipikus kérdést: "Van/vettem egy KÉSZÜLÉKET, hogyan állítsam be?"
[ Szerkesztve ]

Kwisatzh
(senior tag)
Nincs semmilyen "átállás", kábel, vagy szolgáltatói hibád van.

ronson
(senior tag)
Azért ebből e főegységből meg a másikból le is jön, hogy fórumtárs barátunk tányéros Digi-s.
Viszont funkcionális analfabéta, mert a helyes topikot nem találta meg. 
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

Kwisatzh
(senior tag)
Végülis találgathatunk pár napig itten össznépileg, hogy vajon minek is a menüjét kéne segítenünk beállítani, ha elég sok tipp lesz eccercsak valaki majd eltalálja... 

zsolt501
(PH! addikt)
Ezt nem ide akartam írni.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

sony309
(újonc)
Köszi, majd rákérdezek!
Annyi történt ma, hogy kint voltak a szerelők, megnézték az összes optikai csatlakozást és új csatlakozókat raktak fel!
Valamit javult a bejövő jelszint (-10,5 dB), azt mondták, jó lesz!
Miután elmentek a szerelők, megint megszűnt az összes szolgáltatás és három órán keresztül így is maradt!
Holnap optikai egység csere!
Elmondásuk szerint, a bejövő jelszinttel nem tudnak mit csinálni!
Valahol itt olvastam, de most már egyetértek:
DIGI kábel = olcsó, de legalább szar!

poli27
(senior tag)
Az a -10,5 azt mond meg nekik hogy nagyon kevés! teljesen határon megy az gpon terminál.Valszeg picit ingadozik a jelszint és ezért szakadsz le, mert nem elég neki a jel ! !Kéne legalább 1db optikát összevakarniuk hogy talán jó legyen neked.-2 és -8 között az optimális a gpon terminálnak a jelszint. -10 -11 körül meg már szinte nem is megy !

lacko22
(fanatikus tag)
Szia. Több lehetőség van: meg van törve valahol a kábeled, vagy a kettes elosztód rossz vagy valamelyik csatlakozó nem jól van felrakva, a tévékkel sztem semmi gond, rossz a jelszint, vagy túl sok vagy túl kevés jel vagy a bejövő kábel a kimenetre van kötve esetleg, vagy az árnyékolással van gond, vagy nem 3-szoros vagy /jobb/ a kábel árnyékolása vagy szakadás van. De ha ezek közül egyik se akkor írj.
[ Szerkesztve ]

lacko22
(fanatikus tag)
Feltéve ha kábeles digi lenne.......

poli27
(senior tag)
Az a bajod, hogy humax duplakártyás beltérid van,1 kábel jön le a fejről, tehát csak az azonos transponderen lévő csatornákat tudod nézni V / H, mert nem tud 2 állásban lenni a fej.Sztem ez a te bajod, hívj ki szerelőket hogy javítsák ki a dolgot, vagy legyen 2 beltérid, vagy húzzanak le még 1 zsinórt a fejtől+cseréljenek fejet duplára.De ezzel a problémával sztem menj át ide...
[ Szerkesztve ]

poli27
(senior tag)
vivi0417 Neked akartam címezni, és hyundai beltérit akartam írni. [link] Itt vana leírása, sokan régen úgy kötötték be hogy felfűzték a tunerjét, és nem külön kábellel, ez a te bajod !
[ Szerkesztve ]

Kwisatzh
(senior tag)
Nyugi... Eccercsak megcsinálják, és utána olcsó, és jóó.... 

vivi0417
(újonc)
Köszi

vivi0417
(újonc)
Köszi! Megnézzük ma mindet ezek közül
Előre is köszi.

sony309
(újonc)
Gondolom, Te is tudod, hogy okosak és hozzáértők csak Ők lehetnek!
Hogy jönnék én ahhoz, hogy osszam az észt Nekik!
Csak én jönnék ki rosszul ebből!
Na, ami ma történt:
rájöttek, hogy az utcai oszlopon az elosztó le volt szakadva, reggeltől 14.30-ig azt csinálták!
Kíváncsi leszek!!!
Még egyszer:
köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
Ja, egy utolsó kérdés:
van egy Sony 46EX520 tip.-ú TV.
A rendszerinformáció között az szerepel, hogy:
Jelminőség: 100
Jelerősség: 70
Mennyi az a jelszint/jelerősség, ami szükségeltetik?

poli27
(senior tag)
Tökéletes az a jelszint, olyan 50 körülig a jelerősség jó, a minőségnek kell 100 nak lennie csak.

sony309
(újonc)
Tehát, az a véleményed, hogy ne foglalkozzak az osztók megszüntetésével, amelyiken nem lóg TV?

Kwisatzh
(senior tag)
Belekoty:
Szvsz, felesleges.

Kwisatzh
(senior tag)
Mondtam, hogy megcsinálják, és utána már jó lesz...

GuruZone
(fanatikus tag)
Lg xxLH4000-rel valakinek tapasztalat? Kollegánál nem látja a csatikat. Sehogysem.
[ Szerkesztve ]
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

poli27
(senior tag)
Az országot tedd át Finnországra és Helsinkire.Vagy esetleg Svédország is jó lehet !Próba így meg !

lacko22
(fanatikus tag)
Finnország előtt esetleg még gyári beállítás

poli27
(senior tag)
Általában nem kell, mert ha országot váltasz kiírja hogy az összes szervizadat frissítve lesz, és törlődik.

Kwisatzh
(senior tag)
"Kollegánál nem látja a csatikat. Sehogysem"
és DVB-c opciók egyáltalán vannak? Mert ha azok sincsenek, akkor : Finnország, ha viszont vannak és úgy nem látja akkor az: GOND.

GuruZone
(fanatikus tag)
persze, DVB-C opciók vannak... 
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

poli27
(senior tag)
[link] esetleg egy firmware frissités se ártana.
DVB-kábel módban a csatorna megfelelõ hozzáadásához meg kell adnia a Frequency (Frekvencia) 354000, Symbol rate
(Jelsebesség) 6900 és a Modulation (Moduláció) 256QAM beállítás értékét.
Finnországra állítsd azon belül Helsinkire, svédország nem mindig jó!Ezeket add meg neki és meg kell találja....
[ Szerkesztve ]

Misi 007
(senior tag)

Honzi
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám beállítani az M1-et?
Néztem a digi oldalán hogy kéne belőni Pécsen a frekvenciát.
Végig próbáltam az összeset de semmit nem talált.
Holnap szeretném megnézni az F1-et de ez vicc kategória.
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.|Origin:Honzi|LoL:Honzi

Kwisatzh
(senior tag)
Ki kell próbálni a kábelt egy másik tv-vel, stb-vel. Ha azokkal bejön, akkor készülékhiba, ha azokkal se akkor jelhiba...
[ Szerkesztve ]

Kwisatzh
(senior tag)
Lásd: 10967 hsz.
Gratulálok... 
[ Szerkesztve ]

poli27
(senior tag)
Jelhiba nem lehet, mert nem tud a digitális kimaradni..... Csak hozzá nem megy be.... Azt még elhinném, hogy pár csatorna nem jön be,de hogy egyik se az sántít...
[ Szerkesztve ]

M_AND_Ms
(senior tag)
Hogy kéne belőni?
Jobb külsővel becsavarod a kapus felett a jobb felsőbe. ;-)

Kwisatzh
(senior tag)
Jelhiba: Rosszul fogalmaztam. Én úgy értettem, hogy mondjuk kevés a jelerősség, pl a kábelek, osztók, vagy a csatik miatt.

Kwisatzh
(senior tag)
Minden nap új király jön.... 

Honzi
(fanatikus tag)
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat.
Hasonló jókat. 
[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.|Origin:Honzi|LoL:Honzi

Kwisatzh
(senior tag)
és most duzzog, mint az összes eddigi, mert persze nem látja be, hogy ő volt a hüjje, persze ha belátná, akkor már persze nem lenne az. 

M_AND_Ms
(senior tag)
Ebben legalább van konkrétum.

Honzi
(fanatikus tag)
Nem duzzogok csak nem értem hogy miért kell nekem ugrani.
Tény és való hogy nem írtam le hogy box vagy tv de nem is gondoltam hogy számít.
Ezen a téren nem követem az eseményeket.
[ Szerkesztve ]

Kwisatzh
(senior tag)
Nem ugrott neked senki.
De tény az tény: Majd minden nap jön egy vérrhüjjeee aki nem írja le. (Mert sajnos számít....)
Ha nem mondod meg konkrétan mit kéne beállítani, senki sem tud segíteni....

dh66e
(senior tag)
Nálatok rendben jönnek digitálison a közszolgálatiak Budapesten(3.ker)?Nálunk 3. napja nincsenek eddig nem volt érdekes reggeltől késő estig dolgoztam a héten, de holnap F1 és morci leszek,megint vehetem elő a szobaantennát
Lehet lemaradtam valamiről vagy csak lokális hiba lesz amit jövő hétnél előbb nem fognak elhárítani,ha bejelentem. 

Kwisatzh
(senior tag)
Nálam jó. VI. kerület. Most kapcsoltam oda.

dh66e
(senior tag)
Köszi.

Honzi
(fanatikus tag)
Kábel TV
Pécs
Digitális
HYUNDAI HSC-1170NA SD box

Kwisatzh
(senior tag)
szívesen.

Kwisatzh
(senior tag)
Én sajna nem ismerem, tehát nem tudok segíteni, de tuttó jön majd valaki akinek olyanja van, és segít neked beállítani. ( Mert így már tudnak...)
[ Szerkesztve ]