Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk hálósból 60asnak ezt néztem ki, elvileg új és több is van belőle.
Megveszem egyet a nyaralónak, de kipróbálom Bp-n is, aztán ha jó, akkor ide is ilyen kicsi jönne, ha nem, akkor jön a 90es hálós.Mondjuk az lnb-t még nem vettem meg, lehet a végén az általad linkelt amiko lesz, ha gyakorlatban ugyanazt tudja, mint az opticum.
Mondjuk miért nincs "lelógó" része, vagy az mindegy?Még amiben bizonytalan vagyok, az a kábel: trishield rezezett acél belső kb 45ft/m vagy trishield réz belsővel 80-100ft/m.
A távolságok 8-12 és 20méter közé esnek, 99%-ban beltér.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER O12G EVO 21 hónap Alza gari
- Panasonic Lumix G90 + Objektív + 128GB SD XC + Táska + Minden eredeti tartozék
- Eladó Samsung Slim S Pen tok Samsung Galaxy Fold 5 telefonhoz, nagyon jó állapotban!
- Fractal Design Lumen S24 RGB V2 vízhűtés,AMD és Intel lefogatóval,dobozában,tartozékaival!
- 1008 Eladó Új 34Hó Garis Legion Slim 5 /16/ 3K /Ryzen 7 8845HS 512/16 RTX 4060 140W Ajándékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest