- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
És van valami egyéb lehetőség a tetőantenna kivételével (annál olcsóbban) a megvalósításra? A cikkben írtad, hogy működött a saját antennájával is, néztem a képeket, csak azt nem tudtam, konkrétan mit kell nézni, mi az, mikor digitális adásnál gyenge a vétel. Mi a különbség a DVB-T és T2 között (a C és S engem nem érint), mi az a DAB? Mi a különbség a "filléres" DVB-T tuner (a cikkednél is ott van a kapcsolódó írások között) és az általad vételezett között (csak a T-s részt nézve), ha vételben nincs különbség, lehet beruházok egy nagyon olcsóra...
-
unravel
őstag
Nem tűnik kamunak.
DVB-T2 tuner kell hozzá. -
-Ferenc-
csendes tag
Akkor írom a közösbe is (nemcsak neked): Nos, én megkaptam a "csodavevőt" (12 nap alatt ért ide). Pendrive-nál kicsit nagyobb, és közel 7ezrest adtam érte, elég barátinak mondható. Először kicsit szkeptikus voltam, de rácáfolt a dolgokra. Jó, nem egy agyon-bonyolított a kezelő-felülete, de jónak mondható. Ami külön jó, hogy nem csak DVB-T, hanem DVB-C is és FM modulja is van. Én Digi(hez közeli) szolgáltatóhoz használom majd (még csak tesztfázisban "leledzik" most). Tegnap már nyűgöltem a csatornákkal, mintha párat szeretne elfelejteni, de utána rákeresve megtalálta mindet. A távirányító külön jó (pici, egyszerű, funkcionális) , szóval jó vételnek tűnik. Persze remélem más is osztja (majd) akik kipróbálták/tesztelték. Azért pár jótanácsot írjon, aki már használja huzamosabb ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lenry: Apák napjára
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged