- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
ÜDV !
Tudnátok segíteni picit ha megkérek szépen valakit.. Haveromnak van egy Avermedia EZCapture pci kártyája és elmondása szerint nem talál olyan értelmes programot vagy hozzáadott programot amivel..
a kártyának az analóg (bár csak az van) forrásából tudna rögzíteni neki a hdd-re. Elmondása szerint 4-5 félét próbált már (nem tudom miket), de valami nem oké...! Driver szinten rendben van a kártya, képet hangot rendesen ad monitoron,csak lerögzíteni nem tudja..win 7 ulti hun 64 bit..Köszönöm szépen !
-
degec
senior tag
Tisztelet !
REMEGVE de megpróbálom még egyszer feltenni a kérdést hátha AZÓTA valaki tud már valamit...tényleg nem akarom a szaki topikot beszemetelni !
(Cigam nagy hadvezér segített már privátban egy technisat cl+ kártyafogadós dobozt ajánlott de nem tudtam németből beszerezni..sajna) Konyha nyelven fogalmazok sorry nem vagyok szakértő, de megpróbálok pontosan!
Szóval Monoron UPC kábeltv tök analóg, erre kaptunk egy beltérit amibe bedugok egy sima bankkártya méretű kártyát és kapom a digitális vagy annak mondott emelt csomagos adást..hurráá.. van hozzá felvevő beépített hdd-s, SD ben veszek fel mint a szél.. hely elfogy...-gyereknek a sok mese kell ugye-.. és mindent enkórról nem lehet beszerezni, na ilyenkor kattanok meg.. kiköthetném külső dvds hdd-s cuccra ilyenem nincs.. meg helyem sincs..tv alatt..pc be szeretnék tvkártyát igazából hogy fel tudjam venni a meséket..stb-t...
van e erre épkézláb megoldás vagy nemvan ! ?
vagy van de cl+ kártya és másik doboz..stb.. bármi érdekelne.. ár annyira nem ügydöntő ! köszönöm szépen előre is ! -
degec
senior tag
válasz
Kernel #13384 üzenetére
én 75 éves szomszéd nénimet megtanitottam netezni 2 nap alatt odadtam a gépemet áthuztam a netet neki..magátol rendel neten gyógyteákat mindenre rájött.. és nem is értelmiségi...sttb..stb.. jutubozik..stbstb.. , dvdről a régi playeremről tolja a divxeket emilbe küldi nekem mi a friss film mit nézne.. sorozatokat..stb..
nagyon penge, mert fogékonyrá.. csak lovéja nincs..amit leveszek müszaki cuccot megkapja és tolja neki.. facebukol...skypizik.. mindent magátol
iilyenis van ám..
-
degec
senior tag
Tiszteletem ISMét a Szakiknak !
Múltkori help nagyon sokat segített amit ismét megköszönök !
Lene még egy kérdésem egyszerű ! légyszi valaki...
Szomszéd nagyon nyugdíjjas nénin szeretnék segíteni, mert nemnagyon van rá kerete, se kutyája se macskája se tv-je..digitális átállás miatt..gondoltam meglepem..kigazdálkodom.. linkelne nekem valaki kizárolag innen egy beltérit sima antennára köthetőt ingyen tv fogására...ami usbről esetleg divxeket is lejátszik ? lehetőleg olcsót... !!
[link]Nagyon szépen köszönöm !
-
degec
senior tag
erre senki ?
-
degec
senior tag
Sziasztok ÜDV !
Nagy tisztelettel szeretném kérdezni (lehet BAROMSÁGOT kérdezek akkor elnézést) DE, lehet e felvenni PC-vel+tvkártyával vagy akármilyen kártyával UPC-s kábelen jövő tv adást.. ???
Analóg jel jön ugye az 33 csatorna azt fel tudom venni a vinfast 3000deluxe-al..de az emelt csomagban lévő tartalmak ami sima SD adás azokat nem érem el mivel a boxban lévő "sim" kártyát nem tudom sehova sem dugni... gondolom ez lehetetlen kategória de tippet kaptam hátha van itt pár IGEN OKOS jóember és segít !!Köszönöm szépen előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest